12 ilde eş zamanlı vergi operasyonu
12 ilde eş zamanlı vergi operasyonu İstanbul merkezli 12 ilde yapılan baskınlarda gerçekte var olmayan deniz araçlarını kullanarak vergi kaybına neden oldukları belirlenen aralarında iş insanları Sofu ve Ali Altınbaş kardeşlerin de olduğu 60 kişiden 35’i gözaltına alındı.
23.09.2020 Gündem
Son dakika... Altınbaş kardeşlere ÖTV dolandırıcılığı gözaltısı
Son dakika... Altınbaş kardeşlere ÖTV dolandırıcılığı gözaltısı Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'da polis ekipleri tarafından gerçekte var olmayan ve gayri faal haldeki deniz araçlarını kullanarak vergi kaybına neden oldukları tespit edilen 60 kişinin yakalanması için başlatılan operasyonda, Altınbaş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Altınbaş ve Sofu Altıbaş'ın gözaltına alındığı öğrenildi. 21 milyonluk vergi kaybı olduğu belirlendi.
22.09.2020 Haberler
Üniversiteden kızıyla birlikte mezun oldu
Üniversiteden kızıyla birlikte mezun oldu Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Sofu Altınbaş, 53 yaşında üniversiteden mezun oldu. Hayalindeki bölüm olan hukuku tamamlayan Altınbaş, kızı ile aynı gün diploma aldı.
10.07.2015 Ekonomi
CHP belediye başkan adayları (Kesinleşen)
CHP belediye başkan adayları (Kesinleşen) CHP'nin 2014 seçimleri öncesi başkan adayları kimler oldu? CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanan CHP PM'de belediye başkan adayları oylandı ve kesinleşti. İstanbul, Ankara, İzmir... İşte yerel seçimler öncesi CHP'nin belediye başkan adayları listesi
11.02.2014 Siyaset
Haydi tellaklar siyasete!
Haydi tellaklar siyasete! Dikkat!!! Testus bir sınav değil... "Çoktan seçmeli testölerle "gırgır" geçmeyi amaçlamakta... Testustaki şıklardan biri mutlaka doğru yanıt ve doğru olanı bazen şıkların en komiği... Yanıtlar her testusun altında, göz ucunda... Ezcümle, en iyi sınav testustan beter...
20.01.2001 Pazar