Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Son dakika sokağa çıkma kısıtlaması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sokağa çıkma kısıtlaması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sokağa çıkma kısıtlaması haber sayfamızda...

Sokağa Çıkma Kısıtlaması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.610 sokağa çıkma kısıtlaması haberi bulunmuştur.
Selin'in hedefi, artistik buz pateninde dünya şampiyonluğu
Selin'in hedefi, artistik buz pateninde dünya şampiyonluğu Antalya'da ailelerinin çocuklarını getirdiği, gençlerin paten sürdüğü, eğlence amaçlı buz pistinde antrenman yaparak genç masterler kategorisinde Türkiye üçüncülüğü kazanan Selin Eren (25), 2026'da Almanya'da yapılacak dünya şampiyonasına katılmayı hedefliyor.
5.07.2023 Diğer
İlişki yaşadığı Nuray'ı öldüren sanığa 'iyi hal' indirimiyle 25 yıl hapis
İlişki yaşadığı Nuray'ı öldüren sanığa 'iyi hal' indirimiyle 25 yıl hapis Bursa’da yasak ilişki yaşadığı Nuray Erdem'i (32) boğarak öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapse çarptırılan tutuklu sanık Yusuf Akkoyun'un cezası, 'iyi hal' indirimi uygulanarak 25 yıla düşürüldü.
7.07.2022 Gündem
Mahkeme, kanunda 'maske takmama' yasağı olmadığı gerekçesiyle cezayı iptal etti
Mahkeme, kanunda 'maske takmama' yasağı olmadığı gerekçesiyle cezayı iptal etti Antalya'da yüzde 96 engelli Mustafa Keser'e (35), geçen yıl sokağa çıkma kısıtlaması sırasında engelli motosikletiyle raporlu ilaçlarını almak için eczaneye giderken polis tarafından kesilen 3 bin 150 liralık 'maske takmama' cezası, kanunda 'maske takmama' yasağı olmaması gerekçesiyle mahkemece iptal edildi.
18.03.2022 Gündem
Kiev'de son durum! 'Bulunduğumuz alan tamamen sessizliğe büründü'
Kiev'de son durum! 'Bulunduğumuz alan tamamen sessizliğe büründü' Dünyanın gözü Rusya - Ukrayna krizinde. Çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Kiev de ise sokağa çıkma yasağı devam ediyor. CNN TÜRK ekibi Kiev'den son durumu aktardı.
27.02.2022 Haberler
Son dakika: Kiev'de son durum! 'Bulunduğumuz alan tamamen sessizliğe büründü'
Son dakika: Kiev'de son durum! 'Bulunduğumuz alan tamamen sessizliğe büründü' Dünyanın gözü Rusya - Ukrayna krizinde. Çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Kiev de ise sokağa çıkma yasağı devam ediyor. CNN TÜRK ekibi Kiev'den son durumu aktardı.
27.02.2022 Gündem
Avusturya’da aşısızlara sokağa çıkma yasağı kaldırılıyor!
Avusturya’da aşısızlara sokağa çıkma yasağı kaldırılıyor! Avusturya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yaptırmayanlara yönelik uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması 31 Ocak’ta sona erecek.
26.01.2022 Dünya
Güney Kore'de acı rekor! 100'ün üstünde can kaybı
Güney Kore'de acı rekor! 100'ün üstünde can kaybı Güney Kore’de Covid-19’a bağlı ölümlerde son 24 saat içinde 109 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından ülkede günlük vaka sayısında yeni bir rekor kırıldı.
23.12.2021 Dünya
Yılbaşında yasak var mı, sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı? 31 Aralık'ta yasak olacak mı?
Yılbaşında yasak var mı, sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı? 31 Aralık'ta yasak olacak mı? Yılbaşı yaklaşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanırken bu yıl nasıl bir karar verileceği merakla bekleniyor. Öte yandan Omicron virüsü nedeniyle dünyada bazı ülkeler kapanmaya giderken Türkiye'de yasakların gelip gelmeyeceği araştırılıyor.
22.12.2021 Gündem
Bu yılbaşında yasak olacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan sokağa çıkma kısıtlaması açıklaması...
Bu yılbaşında yasak olacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan sokağa çıkma kısıtlaması açıklaması... 2021 yılında artık sona yaklaşıldı. Yeni yıl için şimdiden planlarını hazırlayan vatandaşlar 2022 Yılbaşı gecesinde sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Omicron varyantının ortaya çıkması ile birlikte birçok Avrupa ülkesinde ek tedbir kararları alınırken ülkemizde son durum merak ediliyor. Peki Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı?
6.12.2021 Gündem
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, son durum nedir? 31 Aralık'ta kısıtlama, ek tedbirler olacak mı?
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, son durum nedir? 31 Aralık'ta kısıtlama, ek tedbirler olacak mı? Yılbaşında yasak/kısıtlama olacak mı? 2021 yılı geride kalırken koronavirüs salgını da henüz bitmiş değil. Geçtiğimiz yılbaşında sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması pandeminin etkilerini en aza indirmek adına yürürlükteydi. Peki, 2022 yılbaşı gecesi sokağa çıkma yasağı olacak mı?
2.12.2021 Gündem
Yılbaşı parti süslerinden ne işletmeci ne tüketici memnun
Yılbaşı parti süslerinden ne işletmeci ne tüketici memnun Yılbaşına sayılı gün kala parti süsü satışı yapan işletmeler raflarını doldurdu. İşletmeler yeteri kadar ürün ithal edemediklerinden, müşteriler ise fiyatların yüksekliğinden dert yandı.
1.12.2021 Ekonomi
Noel’in tadı bu yıl da yok
Noel’in tadı bu yıl da yok Avrupa’da Noel tatili öncesi vaka artışıyla korona yasakları geri döndü. Bazı ülkelerde tedbirlerin bir kısmı yeniden devrede. Önlem alınan ülkelerde protesto gösterileri de virüs gibi hızla yayıldı. Hollanda Başbakanı, ülkesindeki eylemlerle ilgili ‘Geri zekâlıların davranışları’ dedi
23.11.2021 Dünya
Günlerdir devam ediyor! Korkutan haber: Denize ulaştı
Günlerdir devam ediyor! Korkutan haber: Denize ulaştı İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'nda 19 Eylül'den bu yana aktif olan Cumbre Vieja Yanardağı'nın püskürttüğü lavlar 4. koldan denize akmaya başladı.
22.11.2021 Dünya
Avusturya’da sokağa çıkma kısıtlaması başladı
Avusturya’da sokağa çıkma kısıtlaması başladı Avusturya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarındaki ciddi artış nedeniyle, 20 gün süresince geçerli olacak sokağa çıkma kısıtlaması yürürlüğe girdi.
22.11.2021 Dünya
Pazartesi günü başlıyor! Karar sonrası Avrupa'nın göbeği yangın yerine döndü
Pazartesi günü başlıyor! Karar sonrası Avrupa'nın göbeği yangın yerine döndü Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle Avrupa'daki ülkeler çeşitli kararlara imza atıyor. Günlük vaka sayılarının 15 binin üzerine çıktığı Avusturya’da iktidar dördüncü dalgayı kontrol altına alabilmek için pazartesiden itibaren 20 gün geçerli olacak sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını duyurmuştu. Karar sonrası on binlerce kişi Viyana sokaklarını doldurdu.
20.11.2021 Dünya
WHO: Avrupa’da Mart’a kadar koronavirüsten yarım milyon kişi ölebilir
WHO: Avrupa’da Mart’a kadar koronavirüsten yarım milyon kişi ölebilir Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Avrupa Direktörü Hans Kluge, bölgede acil önlem alınmazsa Mart ayına kadar yaklaşık 500.000 kişinin koronavirüs nedeniyle ölebileceği konusunda uyardı.
20.11.2021 Dünya
New York borsası karışık seyirle kapandı
New York borsası karışık seyirle kapandı New York borsası, haftanın son işlem gününü karışık seyirle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi 200 puanın üzerinde değer kaybetti ve yüzde 0,75 azalarak 35.601,98 puana düştü.
19.11.2021 Ekonomi
New York borsası karışık seyirle açıldı
New York borsası karışık seyirle açıldı New York borsası, haftanın son işlem gününe karışık seyirle başladı. Açılışta Dow Jones endeksi, 160 puanın üzerinde değer kaybetti ve yüzde 0,47 azalışla 35.701,80 puana geriledi.
19.11.2021 Ekonomi
New York borsası karışık seyirle açıldı
New York borsası karışık seyirle açıldı New York borsası, haftanın son işlem gününe karışık seyirle başladı.
19.11.2021 Uzmanpara
Son dakika... Avusturya ilan etti! 20 gün sokağa çıkma yasağı
Son dakika... Avusturya ilan etti! 20 gün sokağa çıkma yasağı Aşı olmayanların sokağa çıkmasını yasaklayan Viyana yönetimi, yeni kararını bugün duyurdu. Sokağa çıkma kısıtlaması 20 gün sürecek.
19.11.2021 Dünya
Almanya aşısızlara karşı önlemleri artırmaya hazırlanıyor
Almanya aşısızlara karşı önlemleri artırmaya hazırlanıyor Covid vakalarının rekor düzeye çıktığı Almanya, aşısızlara karşı yeni kısıtlamalar getirmeye hazırlanıyor. Başbakan Angela Merkel ve 16 eyaletin lideri 'kriz toplantısında', hastaneye yatışların belirlenen eşiği aştığı yerlerde aşısızlara yeni kısıtlamalar getirilmesinde uzlaştı. Buna göre Covid aşısını olmamış kişilerin bazı kamusal alanlara girişlerine izin verilmeyecek.
19.11.2021 Dünya
Petrol fiyatlarında son durum ne?
Petrol fiyatlarında son durum ne? Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 82,93 dolardan işlem görüyor.
16.11.2021 Uzmanpara
Avusturya’da aşı yaptırmayanlara yönelik kısmi sokağa çıkma yasağı başladı
Avusturya’da aşı yaptırmayanlara yönelik kısmi sokağa çıkma yasağı başladı Avusturya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yaptırmamış ve son 6 ayda hastalığı geçirmemişler için bazı durumlar dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlandı.
15.11.2021 Haberler
Avusturya’da başladı! 10 gün boyunca dışarı çıkmaları yasak
Avusturya’da başladı! 10 gün boyunca dışarı çıkmaları yasak Avusturya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yaptırmamış ve son 6 ayda hastalığı geçirmemişler için bazı durumlar dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlandı.
15.11.2021 Dünya
Avusturya'da koronavirüs aşısı olmayanlara sokağa çıkma yasağı başlıyor
Avusturya'da koronavirüs aşısı olmayanlara sokağa çıkma yasağı başlıyor Avusturya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yaptırmayanlar için pazartesiden itibaren sokağa çıkma kısıtlaması yürürlüğe girecek.
14.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sokağa Çıkma Kısıtlaması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.