Gündem Bu yılbaşında yasak olacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan sokağa çıkma kısıtlaması açıklaması...

Bu yılbaşında yasak olacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan sokağa çıkma kısıtlaması açıklaması...

07.12.2021 - 00:10 | Son Güncellenme:

2021 yılında artık sona yaklaşıldı. Yeni yıl için şimdiden planlarını hazırlayan vatandaşlar 2022 Yılbaşı gecesinde sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Omicron varyantının ortaya çıkması ile birlikte birçok Avrupa ülkesinde ek tedbir kararları alınırken ülkemizde son durum merak ediliyor. Peki Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Bu yılbaşında yasak olacak mı Sağlık Bakanı Fahrettin Kocadan sokağa çıkma kısıtlaması açıklaması...

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Dünya koronavirüs ile mücadelesini sürdürürken yeni varyantın ortaya çıkması ve yapılan açıklamalar beraberinde birçok ülkede yeni tedbirlerin alınmasına neden oldu. 2022 yılına artık sayılı günler kala yeni yıl için planlarını yapan vatandaşlar yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Bakan Koca Ak Parti MYK'sı sonrasında konuya dair açıklamlarda bulundu.

Haberin Devamı

YILBAŞINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusu üzerine Bakan Koca Ak Parti MYK toplantısının ardından açıklamada bulundu. Omicron varyantına henüz ülkemizde rastlanmadığını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu bağlamda yeni bir ek tedbir ve kapanmanın söz konusu olmadığını dile getirdi. Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olması beklenmiyor.