Sokağa çıkma yasağı olan iller hangisi? 4 günlük sokağa çıkma yasağında hangi illerde yasak kalktı?
Sokağa çıkma yasağı olan iller hangisi? 4 günlük sokağa çıkma yasağında hangi illerde yasak kalktı? Türkiye'de 15 ilde 16,17,18 ve 19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu sayı geçen hafta 24 iken bu hafta 15'e düşürüldü. Hal böyle olunca da vatandaşlar 'Sokağa çıkma yasağı olan iller hangisi? 4 günlük sokağa çıkma yasağında hangi illerde yasak kalktı?' sorusuna yoğun bir şekilde cevap aramaya başladı. İşte İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi...
14.05.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var, yasağın kalktığı iller hangileri?
Sokağa çıkma yasağı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var, yasağın kalktığı iller hangileri? Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Son zamanlarda corona virüs salgını nedeniyle 31 ilde hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağında yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 il için kısıtlamanın kaldırıldığını duyurdu. Milyonlarca vatandaş ise sokağa çıkma yasağı kalkan iller hangileri araştırmaya başladı. Peki Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var?
8.05.2020 Gündem