Japonya’dan Kapadokya'ya geldiler, gösterileriyle ilgi odağı oldular
Japonya’dan Kapadokya'ya geldiler, gösterileriyle ilgi odağı oldular Japon sokak sanatçılarının Kapadokya’daki gösterisini turistler ilgiyle izledi.
30.09.2022 Haberler
Sokak sanatçısı 25 kadına tecavüz etmiş!
Sokak sanatçısı 25 kadına tecavüz etmiş! Fransa'nın başkenti Paris'te birçok kadının suç duyurusunda bulunmasıyla Wilfrid A. hakkında soruşturma başlatıldı. Kadınların avukatı, metodik bir avcı profiliyle karşı karşıya olduklarını söylüyor.
10.07.2020 Dünya
Banksy kimdir?
Banksy kimdir? Duvarların Efendisi olarak bilinen Banksy'nin bir eseri daha çalındı. Sokak sanatçının eserinin çalınmasının ardından hakkındaki bilgiler gündem oldu. İşte ünlü sanatçının bilinmeyenleri...
4.09.2019 Gündem
Astronot gibi giyinip bozuk yollara dikkat çekti, fenomen oldu
Astronot gibi giyinip bozuk yollara dikkat çekti, fenomen oldu Hindistanlı sokak sanatçısı Baadal Nanjundaswamy, astronot kıyafeti giyerek, sokakta ay yürüyüşü yaptı. Sanatçının, bozuk yollara dikkat çektiği ve sosyal medyada paylaştığı görüntüler ilgi çekti.
11.09.2019 Haberler
Sokak sanatçısından Tarantino afişlerine müdahale
Sokak sanatçısından Tarantino afişlerine müdahale Los Angeles’taki Pico ve La Cienega bulvarlarında Quentin Tarantino’nun yeni filmi “Bir Zamanlar… Hollywood’da reklamlarının yer aldığı dev billboardlar, Sabo adıyla bilinen sokak sanatçısı tarafından değiştirildi.
1.08.2019 Dünya
Teyzelerin blues keyfi
Teyzelerin blues keyfi Sokak sanatçılarının blues parçalarına dans ederek eşlik eden yöresel kıyafetli orta yaşlı kadınlar renkli görüntüler oluşturdu. İstanbul İstiklal Caddesi’nde viyolonsel, tambur, gitar ve trompetle caz-blues performansı sergileyen sokak sanatçılarına yöresel kıyafetli, orta yaşlı 3 kadın dans ederek eşlik etti. Müziğin ritmine kendilerini kaptıran kadınlar, kısa sürede çevredeki vatandaşların da ilgi odağı oldu. Kadınların etrafını çembere alan vatandaşlar cep telefonlarıyla dans performansını kaydederken bazı müzisyenler de kadınlara eşlik etti.
11.09.2019 Nevidyo
Sokak sanatçısına QR kodu ile 1000 dolar bağış yapıldı
Sokak sanatçısına QR kodu ile 1000 dolar bağış yapıldı Fransız sokak sanatçısı Pascal Boyart son dönemde ciddi bir hayran kitlesi yaratmış durumda. Duvar resimleri yapan ve 'sokak sanatçısı' olmanın hakkını veren sanatçının popüler olmasının altındaki sebep ise elbette çok daha başka bir şey: Çizdiği resimlerin yanında QR kodları ekliyor. Ve böylece sanatçı, birçok kişiden bağış toplayabiliyor...
15.05.2018 Diğer
Sokak sanatçısından ilginç gösteri
Sokak sanatçısından ilginç gösteri Sokak sanatçısından ilginç gösteri
11.09.2019 Nevidyo
Ateş püskürdü!
Ateş püskürdü! Ateş püskürdü!
11.09.2019 İlginç Videolar
Bülent Ersoy'a benzerliğiyle herkesi şaşırtıyor
Bülent Ersoy'a benzerliğiyle herkesi şaşırtıyor Eskişehir’de yaşayan ve sesinin Bülent Ersoy ve Müzeyyen Senar’a çok benzemesi ile dikkat çeken 58 yaşındaki Ali Rıza Işık, yıllar önce girdiği bir sınavda sesinin Bülent Ersoy’a ve Müzeyyen Senar’a çok benzemesi sonucunda elendiğini belirterek, "Bülent Ersoy ile tanışıp beraber bir şarkı söylemeyi çok istiyorum" dedi. Ali Rıza Işık, Eskişehir’in çeşitli sokaklarında şarkı söyleyerek geçimini sağlıyor. Işık da, dinleyenler de sesinin Bülent Ersoy ve Müzeyyen Senar’a çok benzediğini belirtiyor. Çevreden geçen vatandaşlar Ali Rıza Işık şarkı söylerken, sesinin Bülent Ersoy’a ve Müzeyyen Senar’a çok benzemesinden etkilenerek dakikalarca dinliyorlar. Bazı vatandaşlar ise ilk defa duydukları Ali Rıza Işık’ın sesinin Bülent Ersoy ve Müzeyyen Senar’a çok benzemesinden dolayı istek şarkı talep etmeden geçemiyorlar. Geçmişte bir ses sınavına girdiğini söyleyen Ali Rıza Işık, sınavda görevli konservatuar hocaları tarafından sesinin Bülent Ersoy ile Müzeyyen Senar’a çok benzemesi gerekçesiyle elendiğini söyledi. Nasıl elendiğini anlatan Işık,”Sınava girdik ve elemeden geçtik. Pazar günü büyük eleme olacağını, İstanbul’dan konservatuar hocalarının geleceğini söylediler. Yarışmaya katılan 24 kişiden sadece 10 kişi kazanacak, 14 kişi elenecekti. Konservatuar hocaları İstanbul’dan gelmişti. Tek tek odaya aldılar bizi. Arkadaşlar arasında birinci olur gözüyle bakıldım. Ancak listeler asılınca kaybetmiştim. Çok üzüldüm, ama Hüseyin Erbay hocamdan aldığım bilgiye göre, 'Ses bu kadar benzer olamaz' diye beni elemişler. Ancan öyle sanatçılarla adım geçmesi beni gururlandırdı. Eskişehir Hamam Yolu’nda simit sattım. Tüm gazetelere çıktım. Gündüz simitçi gece şarkıcı hayatını kazanıyor diye. Gurur duydum. Yaptığım işten gurur duydum. Eskişehir halkımıza da bu konu için teşekkür ediyorum. Bana büyük desteklerinden dolayı. Sanata ilgi var. Hem simitçilik, yaptım hem gofret sattım” dedi. “
11.09.2019 İlginç Videolar
Evsiz adamdan unutulmaz resital
Evsiz adamdan unutulmaz resital Kanada’da 30 yıldır sokaklarda yaşayan evsiz adam, piyano resitali ile izleyenleri büyülüyor.
31.10.2014 Kültür Sanat
Performans sanatçısına kötü şaka
Performans sanatçısına kötü şaka Performans sanatçısına kötü şaka
11.09.2019 Nevidyo