Son Dakika Cumhurbaşkanı

Son Dakika Cumhurbaşkanı

Son dakika son dakika cumhurbaşkanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika cumhurbaşkanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika cumhurbaşkanı haber sayfamızda...

Son Dakika Cumhurbaşkanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.602 son dakika cumhurbaşkanı haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda "13. Çalışma Meclisi Yemeği"ne katıldı. Erdoğan, yemek sonrası önemli açıklamalarda bulundu. "1 Mayıs için yapılan dayatmaları masum bulmuyoruz. Taksim miting yeri değildir"
30.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! 23 ilde "Sibergöz-36"operasyonu! Gözaltılar var
Bakan Yerlikaya açıkladı! 23 ilde "Sibergöz-36"operasyonu! Gözaltılar var Afyonkarahisar, Nevşehir, Malatya ve İzmir merkezli 23 ilde gerçekleştirilen "Sibergöz-36"operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı. İşte detaylar...
30.04.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel'in görüşmesinin yeri ve saati belli oldu
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel'in görüşmesinin yeri ve saati belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel AK Parti Genel Merkezi'nde Perşembe günü saat 16.00'da görüşecek.
30.04.2024 Gündem
Son dakika: Beyaz Saray'dan CNN Türk'e açıklama: Erdoğan'ı ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz
Son dakika: Beyaz Saray'dan CNN Türk'e açıklama: Erdoğan'ı ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz Beyaz Saray'dan CNN Türk'e özel açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Erdoğan'ı ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadeleri yer aldı.
26.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Cumhurbaşkanıyla önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz, randevu talep edeceğiz” dedi.
23.04.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Shoukry'i kabul etti
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Shoukry'i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
20.04.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul ederken, görüşmenin detayları da ortaya çıktı. Erdoğan daha sonra Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan açıklamalarında öğretmen atamalarına ilişkin de konuştu.
16.04.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ açıkladı: Suya yüzde 50 indirim yapacağız
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ açıkladı: Suya yüzde 50 indirim yapacağız Yerel seçimlere için son haftaya girildi. Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ canlı yayında projelerini anlattı. Hamza Dağ "Su ücret tarifelerine yüzde 50 indirim yapacağız" dedi.
25.03.2024 Gündem
İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu CNN Türk ekranlarında Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kavuncu "Hiçbir partinin duruşuna göre kararımızı şekillendirmeyiz" dedi.
25.03.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çocuklarla İftar Programı'nda konuştu: Devlet hem ana hem babadır
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çocuklarla İftar Programı'nda konuştu: Devlet hem ana hem babadır Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Devlet hem ana hem babadır" dedi.
25.03.2024 Gündem
Moskova’da ağır bilanço! DAEŞ, Rusya'dan ne istiyor?
Moskova’da ağır bilanço! DAEŞ, Rusya'dan ne istiyor? Moskova’da DAEŞ tarafından üstlenilen terör saldırısında bilanço yükseliyor. Devlet Başkanı Putin, saldırganların yakalandığını açıklarken, bir günlük yas ilan etti. 4 saldırgan Ukrayna sınırına doğru kaçarken yakalandı.
24.03.2024 Dünya
Bülent Turan'dan Rusya açıklaması! 'Dünyanın en alçak eylemi sivillere yapılan eylemdir'
Bülent Turan'dan Rusya açıklaması! 'Dünyanın en alçak eylemi sivillere yapılan eylemdir' İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Rusya'da gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin, "Rusya'da dün meydana gelen menfur saldırıda yüzlerce kişi öldü. Dünyanın en alçak eylemi sivillere yapılan eylemdir. Terörün oraya yapılanı, buraya yapılanı olmaz. Sivil sivildir, insan insandır." dedi.
23.03.2024 Gündem
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü! Terörle mücadelede iş birliği vurgusu
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü! Terörle mücadelede iş birliği vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.
24.03.2024 Gündem
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'ye çıkardı.
21.03.2024 Ekonomi
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar Gazze’de ateşkes için diplomatik çabalar sürerken, bölgeye denizden yardım ulaştırılması için somut gelişmeler yaşanıyor. Gazze’ye denizden yardım ulaştıracak ilk gemi Güney Kıbrıs’tan yola çıktı.
13.03.2024 Dünya
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Başkent 5 yıl geriye gitti
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Başkent 5 yıl geriye gitti Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok Habertürk'te projelerini açıkladı. Göreve gelir gelmez suya yüzde 50 indirim yapacağını belirten Altınok, Başkent'in 5 yıl geriye gittiğini ve bir 5 yıl daha böyle gidemeyeceğini söyledi.
12.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar: Sahanın ne söylediğini biliyoruz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar: Sahanın ne söylediğini biliyoruz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik CNN Türk’te önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Aday arkadaşlarımızın performansını tek tek çok iyi buluyoruz. Bu açıdan baktığımızda yükselen bir trend olduğunu da görüyoruz" dedi.
12.03.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katil ve hırsızdır
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katil ve hırsızdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuşma yaptı. Netanyahu'yu hedef alarak, 'İsrail'e cesaret ve destek veren Amerika ve Avrupa devletleri, tarihe kadın ve çocuk katillerinin hamisi olarak kaydolmuşlardır.' ifadelerini kullandı.
8.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Antalya - Alanya arası 45 dakika olacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Antalya - Alanya arası 45 dakika olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Antalya Şehir Hastanemize 5 kilometre uzunluğunda, 2 gidiş 2 geliş olmak üzere tam 4 şeritli yol yaptık. Oradan geçecek olan bir ambulansı bir an önce yetiştirmek için güzel hizmetler yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.
2.03.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e seçim tebriği
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e seçim tebriği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Aliyev’i Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazandığı zafer nedeniyle tebrik etti.
7.02.2024 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile deprem şehitliğini ziyaret etti.
6.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Cumhurbaşkanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.