Sonhaber

Sonhaber

Son dakika sonhaber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sonhaber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sonhaber haber sayfamızda...

Sonhaber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12 sonhaber haberi bulunmuştur.
‘Gaz merkezi teklifi, müzakerelere bir davet'
‘Gaz merkezi teklifi, müzakerelere bir davet' Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Türkiye’de bir “doğalgaz merkezi” ya da “hub”ı kurma önerisi sadece dünyayı değil Türkiye’deki muhataplarını bile şaşırttı ilk aşamada. Her iki ülkenin üzerinde çalışmaya başladığını söylediği böyle bir proje konusunda, Rusya’nın ünlü Rusya Bilimler Akademisi’nden Valeriy Semikashev Milliyet Enerji’ye özel açıklamalarda bulundu. Avrupa’nın Rus gazını Türkiye’deki bir gaz merkezinden almaya istekli olabileceğini belirten Semikashev, yine de gaz merkezi önerisinin ekonomik olmaktan çok politik bir teklif olduğunun da altını çizdi.
2.11.2022 Milliyet Enerji
Hedef ‘tam bir enerji merkezi’ olmak
Hedef ‘tam bir enerji merkezi’ olmak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, enerji piyasalarında serbestleşme için yeni adımların sinyalini verirken, yeni kaynakların keşfiyle Türkiye’nin önümüzdeki dönem enerji yolculuğunu ve enerji politikalarındaki yol haritasını Milliyet Enerji’ye anlattı.
5.09.2021 Milliyet Enerji
Son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe'ye yıldız golcüden büyük müjde! 'Anlaştılar'
Son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe'ye yıldız golcüden büyük müjde! 'Anlaştılar' Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon gol yollarında büyük problem yaşayan sarı-lacivertliler gelecek sezon bu sorunu tamamen ortadan kaldırmak için harekete geçti. Forvet için Fenerbahçe'ye müjdeli haber şimdiden geldi. İşte transferde son dakika gelişmesi...
18.04.2021 Fenerbahçe
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ikramiyesi açıklaması! Tarih belli oldu
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ikramiyesi açıklaması! Tarih belli oldu Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Kadın Kolları ve Gençlik Kolları MKYK Üyelerini Kabulünde konuşma yaptı. Erdoğan, 'Yaklaşık 3 yıl önce emeklilerimize bayramlarda biner lira ikramiye ödeme sözü vermiş ve bu uygulamayı hemen başlatmıştık. Enflasyon oranında artış yapılan bayram ikramiyelerinin ramazandaki ilk ödemesini mayıs başında, Kurban Bayramı ödemesini de temmuz ortasına doğru gerçekleştireceğiz.' dedi. İşte haberin ayrıntıları...
11.04.2021 Siyaset
Bakanlık hepsini satışa çıkardı! Fiyatı 100 bin TL'nin altında...
Bakanlık hepsini satışa çıkardı! Fiyatı 100 bin TL'nin altında... Ticaret Bakanlığı gümrükte satışa çıkarılan araç listesine yenilerini ekledi. Araçların fiyatları piyasadaki emsallerine göre aşağıda kaldı. İşte 100 bin TL'nin altında kalan  araçlar...
26.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak: Türk tarımı üreticimizin alın teri ile büyüyor!
Bakan Albayrak: Türk tarımı üreticimizin alın teri ile büyüyor! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türk tarımının üreticinin alın teriyle büyüdüğünü bildirdi.
17.09.2020 Ekonomi
Ekonomistler, Merkez Bankası'nın faiz kararı için ne dedi?
Ekonomistler, Merkez Bankası'nın faiz kararı için ne dedi? Ekonomistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yakın dönemde politika faizinde artış olabileceğine ilişin sinyal vermediğini, ilk etapta Geç Likidite Penceresi (GLP) borç verme oranına kadar ağırlıklı ortalama fonlama maliyetinin (AOFM) yükselmesine izin verebileceğini söyledi.
20.08.2020 Uzmanpara
Muharrem İnce'ye gazeteciye hakaretten para cezası
Muharrem İnce'ye gazeteciye hakaretten para cezası Son dakik gelen habere göre; CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Sekreteri ve Edirne'de yerel yayın yapan Sonhaber Gazetesi'nin yazarı Lütfü Karakaş'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davada, 1000 liralık adli para cezasına çarptırıldı.
9.07.2020 Siyaset
Manisa'da feci kaza: 12 yaşındaki küçük kız hayatını kaybetti
Manisa'da feci kaza: 12 yaşındaki küçük kız hayatını kaybetti Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Feci kazada 12 yaşındaki küçük kız yaşamını yitirirken, hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.
5.10.2019 Gündem
Eskişehirspor'da Burhan kadro dışı
Eskişehirspor'da Burhan kadro dışı Kırmızı Siyahlılarda antrenmanda Kamara ve hoca ile kavga eden Burhan Eşer kadro dışı bırakıldı.
1.07.2020 Futbol
İmparator için müthiş iddia!
İmparator için müthiş iddia! Yeni sezona sıkıntılı başlayan Eskişehirspor için ortaya atılan son iddiada Fatih Terim'in adı geçiyor.
21.09.2010 Skorer
Yine dinleme terörü
Yine dinleme terörü Türkiye’de yasadışı dinleme olayları sürüyor. Gündemde öne çıkan konuların ardından ilginç bir zamanlamayla internet sitelerine düşen ses kayıtlarına, bu kez Doğan Yayın Holding Başkan Yardımcısı Soner Gedik ile Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Akif Ulusoy arasındaki cep telefonu görüşmesi eklendi
24.02.2009 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sonhaber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.