Sözleşmeli Öğretmen

Sözleşmeli Öğretmen

Son dakika sözleşmeli öğretmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sözleşmeli öğretmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sözleşmeli öğretmen haber sayfamızda...

Sözleşmeli Öğretmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.460 sözleşmeli öğretmen haberi bulunmuştur.
2024 Öğretmen Maaşı Ne Kadar Oldu? Sözleşmeli, Ücretli ve Kadrolu Öğretmenler Ne Kadar Maaş Alıyor?
2024 Öğretmen Maaşı Ne Kadar Oldu? Sözleşmeli, Ücretli ve Kadrolu Öğretmenler Ne Kadar Maaş Alıyor? 2024 memur maaşları belli oldu. Bununla birlikte öğretmen maaşı da netlik kazandı. Milyonlarca öğretmen ve öğretmen adayının merakla beklediği bu kararın ardından öğretmen maaşı araştırma konusu oldu. Kadrolu ve sözleşmeli öğretmen maaşları farklılık gösterirken derecelerine göre de öğretmenlerin maaşı değişiyor. En düşük sözleşmeli ve kadrolu öğretmen maaşları ne kadar? Öğretmen maaşı 2024 ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
MEB'den öğretmen ataması! 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi
MEB'den öğretmen ataması! 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi Millî Eğitim Bakanlığınca sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi.
19.10.2023 Gündem
141 milli sporcu sözleşmeli öğretmen ataması gerçekleşti
141 milli sporcu sözleşmeli öğretmen ataması gerçekleşti Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi eğitim kurumlarının beden eğitimi alanında öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla 141 milli sporcunun sözleşmeli öğretmen olarak atamaları gerçekleşti.
17.10.2023 Gündem
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor'
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor' Uşaklı tek yumurta ikizleri, ilk, orta, lise ve üniversiteyi birlikte okuyarak mezun olduktan sonra Bitlis'teki aynı okulda matematik öğretmeni olarak atandı.
28.09.2023 Gündem
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor'
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor' Uşaklı tek yumurta ikizleri, ilk, orta, lise ve üniversiteyi birlikte okuyarak mezun olduktan sonra Bitlis'teki aynı okulda matematik öğretmeni olarak atandı.
28.09.2023 Haberler
Milli sporcu öğretmen atama başvurusu ne zaman? MEB Milli sporculardan beden eğitimi öğretmeni atama takvimi ve başvuru şartları...
Milli sporcu öğretmen atama başvurusu ne zaman? MEB Milli sporculardan beden eğitimi öğretmeni atama takvimi ve başvuru şartları... Öğretmen atama takvimi ile ilgili yeni gelişme! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada milli sporculardan beden eğitimi öğretmeni ataması gerçekleştirileceği belirtildi. Milli sporcu sözleşmeli beden eğitimi öğretmen ataması için kontenjan ve atama takvimi de paylaşıldı. Peki, milli sporcu öğretmen ataması başvuruları ne zaman, başvuru şartları neler?
14.09.2023 Bilgi Rehberi
Milli sporculardan öğretmen ataması yapılacak
Milli sporculardan öğretmen ataması yapılacak Millî Eğitim Bakanlığı, eğitim kurumlarının beden eğitimi alanında öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla 141 kontenjan için milli sporculardan sözleşmeli öğretmen ataması yapılacağını açıkladı.
14.09.2023 Gündem
ÖĞRETMEN İL DIŞI TAYİN MEBBİS başvuru ekranı; 2023 Öğretmen İller arası atama tercih başvuruları başladı mı, hangi tarihler arasında alınacak?
ÖĞRETMEN İL DIŞI TAYİN MEBBİS başvuru ekranı; 2023 Öğretmen İller arası atama tercih başvuruları başladı mı, hangi tarihler arasında alınacak? Öğretmen il içi tayin süreci sona erdi şimdi sırada il dışı tayin süreci var. Günler ilerledikçe tam tarih konusunda bilgi almak isteyenler "Öğretmen il dışı tayin başvuru ne zaman?" diye soruyor. İşte ayrıntılar...
28.07.2023 Bilgi Rehberi
MEB açıkladı! Deprem bölgesindeki öğretmenlerin il değişikliği başvuruları başlıyor
MEB açıkladı! Deprem bölgesindeki öğretmenlerin il değişikliği başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı, deprem bölgesindeki öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değişikliği başvurularının 5 Temmuz’da başlayacağını duyurdu.
3.07.2023 Gündem
Sözleşmeli Öğretmen Ataması Taban Puanları 2023: 45 bin sözleşmeli öğretmen atama sonucu sorgulama...
Sözleşmeli Öğretmen Ataması Taban Puanları 2023: 45 bin sözleşmeli öğretmen atama sonucu sorgulama... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması canlı yayında gerçekleşti. Atama takvimine göre ise 45 bin öğretmen atama tercih başvruları 2-6 Mayıs tarihlerinde alındı. Atamalar ise 8 Mayıs günü gerçekleşti. Peki, 2023 sözleşmeli öğretmen atama taban puanları neler, sonuçlar nasıl nereden sorgulanır?
9.05.2023 Bilgi Rehberi
45 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA ekranı (e-Devlet): Öğretmenlik atama tercih sonucuna nereden bakılır?
45 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA ekranı (e-Devlet): Öğretmenlik atama tercih sonucuna nereden bakılır? Sözleşmeli Öğretmenlik atama tercih sonuçları gerçekleştirilen canlı yayında gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törene salonda yer alan 9 öğretmen davet edilirken Cumhurbaşkanı ve Öğretmenler aynı anda botona bastı ve atandıkları iller ekranda görünmeye başlandı. 45 bin öğretmen atamasında tercih sonuçlar e-Devlet üzerinden sorgulanmaya başlandı. Peki Sözleşmeli Öğretmenlik atama tercih sonuçları e-Devlet'e ne zaman yansıyacak?
8.05.2023 Bilgi Rehberi
SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK atama sonuçları sorgulama ekranı 2023: 45 bin Sözleşmeli öğretmenlik atamaları yapıldı, sonuçlara nereden bakılır?
SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK atama sonuçları sorgulama ekranı 2023: 45 bin Sözleşmeli öğretmenlik atamaları yapıldı, sonuçlara nereden bakılır? Sözleşmeli öğretmenlik atamaları için canlı yayın yapıldı. Adaylar geçtiğimiz günlerde 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için tercihlerini yaptılar. 45 bin sözleşmeli öğretmenlik ataması için canlı yayını sonrasında öğretmen adayları, sözleşmeli öğretmenlik ataması sonuç sorgulama ekranını araştırıyorlar. Peki sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları saat kaçta açıklanacak, nereden sorgulanır? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları sorgulama ekranı 2023...
8.05.2023 Bilgi Rehberi
Akşener: Millet patrondur
Akşener: Millet patrondur İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sizin helal oylarınızla başbakan olacağım. Millet, velinimettir. Seçmen, velinimettir. Millet patrondur. Bir oy Kemal'e, bir oy Meral'e verilirse 13'üncü Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ben de başbakan olacağım demektir" dedi.
7.05.2023 Gündem
İstanbul’un nüfusu 2.5 milyon azalacak
İstanbul’un nüfusu 2.5 milyon azalacak Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Orta Anadolu’nun bütün sanayi kentlerini demir yollarıyla Mersin ve İskenderun’a bağlayacaklarını belirterek, “850 bin istihdam alanı yaratacağız. İstanbul’un nüfusu 2.5 milyon azalacak” dedi.
6.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Demokrasiden yana oy kullanacağız
Kılıçdaroğlu: Demokrasiden yana oy kullanacağız CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Demokrat Parti Genel Başkanı Güntekin Uysal, Sinop’taki programın ardından Ordulularla buluştu.
3.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bayrak ve vatan bizim kırmızı çizgimizdir
Kılıçdaroğlu: Bayrak ve vatan bizim kırmızı çizgimizdir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim milliyetçiliğimizi de sorguluyorlar. Bütün dünya bilsin. Bizim iki kırmızı çizgimiz var. Bayrak ve vatan. Bayrak ve vatan bizim için vazgeçilmezdir" dedi.
1.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bu milletin vicdanına güveniyorum
Kılıçdaroğlu: Bu milletin vicdanına güveniyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "3 milyon 600 bin Suriyelimiz var. Sizlerin oylarıyla Allah nasip ederse en geç 2 yıl içinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi kendi ülkelerine göndereceğim. Bize diyorlar; Bay Kemal, milliyetçi değil. Ya vatanını seven kim? Bay Kemal. Yabancıları göndermek isteyen kim? Bay Kemal. Yabancılardan medet uman kim? Onlar. Her türlü kötülüğü yapanlar, onlar. Ama suçlu Bay Kemal oluyor. Bu milletin vicdanına güveniyorum. Bu milletin ahlakına, bu milletin erdemine yöneliyorum" dedi.
1.05.2023 Gündem
45 bin sözleşmeli öğretmen müjdesi
45 bin sözleşmeli öğretmen müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle 3 bin 500 engelli öğretmenin ataması yapıldı.
26.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Mayıs ayında 45 bin atama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Mayıs ayında 45 bin atama '3 bin 500 Engelli Öğretmen Ataması Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mayıs ayında gerçekleştirmeyi planladığımız 45 bin yeni sözleşmeli öğretmen ataması gibi müjdelerle sizlerin yanında olduğumuzu göstermeyi sürdüreceğiz" dedi.
25.04.2023 Haberler
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Mayıs ayında 45 bin atama
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Mayıs ayında 45 bin atama '3 bin 500 Engelli Öğretmen Ataması Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mayıs ayında gerçekleştirmeyi planladığımız 45 bin yeni sözleşmeli öğretmen ataması gibi müjdelerle sizlerin yanında olduğumuzu göstermeyi sürdüreceğiz" dedi.
25.04.2023 Gündem
MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT sonuçları sorgulama ekranı: Sözleşmeli öğretmenlik atamaları ne zaman?
MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT sonuçları sorgulama ekranı: Sözleşmeli öğretmenlik atamaları ne zaman? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı. 45 bin sözleşmeli öğretmen atamasına yönelik yapılan sözlü mülakat sınavı sonuçları için kritik gündü. MEB atama takvimine göre sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları - ilan edildi Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları nasıl sorgulanır?
18.04.2023 Bilgi Rehberi
MEB duyurdu! 45 bin sözleşmeli öğretmen alımında sözlü sınav sonuçları açıklandı
MEB duyurdu! 45 bin sözleşmeli öğretmen alımında sözlü sınav sonuçları açıklandı MEB'den yapılan duyuruda, 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçlarının açıklandığını bildirildi.
18.04.2023 Gündem
SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK sözlü mülakat yerleri sorgulama: MEB Sözleşmeli öğretmen ataması ne zaman yapılacak?
SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK sözlü mülakat yerleri sorgulama: MEB Sözleşmeli öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru yapan adayların sözlü sınav yerleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başvuruları alınan ve 45 bin sözleşmeli öğretmenin atamasının yapılacağı süreçte mülakat sınavı yerleri ve tarihleri belli oldu. Peki, sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
6.04.2023 Bilgi Rehberi
AÇIKLANDI! SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ MEB tarafından açıklandı! SONUÇ SORGULAMA: ilkatama.meb.gov.tr
AÇIKLANDI! SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ MEB tarafından açıklandı! SONUÇ SORGULAMA: ilkatama.meb.gov.tr Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri belli oldu. 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin kadro ve branş dağılımının ardından MEB tarafından ön başvuru ve sözlü mülakat yeri tercihleri alınmıştı. Başvuruda bulunan binlerce öğretmen adayının beklediği 'Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı!' duyurusu geldi. Peki Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav yerleri nereden ve nasıl sorgulanır?
4.04.2023 Bilgi Rehberi
MEB duyurdu! 45 bin sözleşmeli öğretmen için açıklama
MEB duyurdu! 45 bin sözleşmeli öğretmen için açıklama Milli Eğitim Bakanlığınca, 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru yapan adayların sözlü sınav merkezleri açıklandı.
4.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşmeli Öğretmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.