Spor

Spor

Son dakika spor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan spor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan spor haber sayfamızda...

Spor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 227.010 spor haberi bulunmuştur.
Fenerbahçeli futbolculara ceza gelecek mi? Fatih Şaşıoğlu: Meşru müdafaa ön planda olur
Fenerbahçeli futbolculara ceza gelecek mi? Fatih Şaşıoğlu: Meşru müdafaa ön planda olur Spor hukukundaki çalışmalarıyla dikkat çeken Avukat Fatih Şaşıoğlu, olayların içinde yer alan Fenerbahçeli futbolculara alt sınırdan bir ceza gelebileceğini ifade etti, bu konuda meşru müdafaanın önem kazanacağını dile getirdi.
19.03.2024 Trabzonspor
Kortta Gerçeker rüzgârı esti
Kortta Gerçeker rüzgârı esti Behzat Gerçeker, TED Spor Kulübü’nde QNB Finans Bank tarafından düzenlenen tenis turnuvasının ‘Erkekler Single 55+’ kategorosinde birinci oldu.
19.03.2024 Cadde
CHP'deki para sayma görüntülerinde yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı
CHP'deki para sayma görüntülerinde yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve CHP'ye satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı. Öte yandan Canan Kaftancıoğlu'nun da 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade vermeye çağrıldığı öğrenildi.
18.03.2024 Gündem
Onvo Büyükçekmece, Bahçeşehir Koleji'ne takılmadı!
Onvo Büyükçekmece, Bahçeşehir Koleji'ne takılmadı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23'üncü haftasında Onvo Büyükçekmece, Bahçeşehir Koleji'ni 75-68 mağlup etti.
Son dakika! CHP'de para sayma görüntüleri: Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı
Son dakika! CHP'de para sayma görüntüleri: Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada flaş gelişme yaşandı. Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı. Öte yandan başlatılan soruşturmada, İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve CHP'ye satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı.
18.03.2024 Gündem
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı Altay'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Yusuf Şimşek'in Bandırmaspor ile anlaştığı iddia edildi.
18.03.2024 1.Lig
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan kararı!
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan kararı! Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Cenk Tosun ile Salih Uçan'la ilgili karar verildiği öğrenildi.
18.03.2024 Beşiktaş
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz'
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Futbol
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz'
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Fenerbahçe
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum'
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum' Manchester United'ın Portekizli savunmacısı Diogo Dalot, Beşiktaş ve Fernando Santos ile ilgili konuştu. Diogo Dalot'un Beşiktaş taraftarına dair kullandığı ifadeler dikkat çekti.
18.03.2024 Beşiktaş
TÜRKİYE MAÇI ne zaman? Türkiye - Macaristan Milli Maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu...
TÜRKİYE MAÇI ne zaman? Türkiye - Macaristan Milli Maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu... A Milli Takımımız 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık maçlarına başlıyor. İlk olarak Türkiye - Macaristan mücadelesi olacak. Spor severler ise Milli maç detaylarını bekliyor! Türkiye'nin maç kadrosu ise açıklandı. Peki, Milli maç ne zaman, saat kaçta?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi.
18.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi.
18.03.2024 Gündem
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil Sarıgazi Kemal Ayyıldız Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın iştirakiyle Sancaktepe'de açıldı. Açılışta konuşan Bakan Bak, “Bize çalışan adam lazım. Tatile giden adam lazım değil. Bize Murat Kurum lazım” dedi.
18.03.2024 Gündem
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşa ve Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşa ve Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisine çıkan olaylar damga vurdu. Mücadele sonrası Kasımpaşa ve Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak'tan geçmiş olsun mesajı geldi.
18.03.2024 Kasımpaşa
Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu üç katlı villasının kapılarını açtı!
Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu üç katlı villasının kapılarını açtı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu şarkıcı, aşk şarkılarının sevilen yorumcusu Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu oldu. Üç katlı villada yaşayan çift evlerini kendileri tasarlamış.
18.03.2024 Cadde
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar ise gündeme damga vurdu. Yaşanan olayların faturası da şimdiden büyük merak konusu oldu.
18.03.2024 Trabzonspor
Yasak aşk cinayetinin cezası belli oldu!
Yasak aşk cinayetinin cezası belli oldu! Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kendisini aldattığı iddia edilen eşini öldüren, onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen kişiyi de yaralayan sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi.
18.03.2024 Gündem
CHP'ye 'para sayma' soruşturmasında yeni gelişme
CHP'ye 'para sayma' soruşturmasında yeni gelişme CHP İstanbul İl Başkanlığında para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
18.03.2024 Gündem
Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu... Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 12 gözaltı
Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu... Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 12 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
18.03.2024 Gündem
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Arda Güler'den İsmail Yüksek'in paylaşımına yanıt! 'İşte budur'
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Arda Güler'den İsmail Yüksek'in paylaşımına yanıt! 'İşte budur' Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldiği mücadelenin ardından çıkan olaylar maçın önüne geçerken Real Madrid forması giyen Arda Güler, İsmail Yüksek'in paylaşımına yanıt verdi.
18.03.2024 Fenerbahçe
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi!
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin 3-2 kazandığı mücadeleyi ve sonrasında çıkan olayları değerlendirdi.
18.03.2024 Fenerbahçe
Türk milletini yalnız bırakamazsın
Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçim benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” diye seslendi.
18.03.2024 Gündem
Fenerbahçe’ye teşekkür
Fenerbahçe’ye teşekkür Bir süredir pankreas kanseri tedavisi gören Tanyeli’ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi.
18.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Spor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.