Srebrenitsa

Srebrenitsa

Son dakika Srebrenitsa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Srebrenitsa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Srebrenitsa haber sayfamızda...

Srebrenitsa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 455 srebrenitsa haberi bulunmuştur.
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail açıklaması: Bunun adı savaş falan değil açık bir katliamdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail açıklaması: Bunun adı savaş falan değil açık bir katliamdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bosna-Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Marinko Çavara'yı Beşiktaş'ta TBMM Çalışma Ofisi'nde kabul etti.
20.02.2024 Gündem
Memleket dertlerine ‘yakıcı’ bir çözüm!
Memleket dertlerine ‘yakıcı’ bir çözüm! “Ne olacak memleketin hâli?” sorusuna Süreyyya Evren’in distopik romanında farklı bir cevap var: “Memleketi bir gecede toptan yakalım, başka bir coğrafyaya taşıyalım”. Muhalifler ise “Kundakçılara izin vermeyin” diyor.
11.02.2024 Kültür Sanat
Numan Kurtulmuş: Tüm dünya için bir çıkış kapısı olmasını diliyorum
Numan Kurtulmuş: Tüm dünya için bir çıkış kapısı olmasını diliyorum TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nün, başta savaş ve soykırımın yok ettiği Gazzeliler olmak üzere tüm dünya için bir çıkış kapısı, bir çözüm noktası, bir kurtuluş vesilesi olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.
10.12.2023 Gündem
‘Netanyahu ve çetesi UCM’de yargılanacak’
‘Netanyahu ve çetesi UCM’de yargılanacak’ TBMM Başkanı Kurtulmuş, dün Filistin Ulusal Konseyi Başkanı Fattuh ile görüştü. Kurtulmuş, “Nasıl Srebrenitsa katliamının suçluları uluslararası savaş suçları mahkemesinde yargılanıp ceza aldılarsa, Gazze soykırımının baş so-rumlusu olan Netanyahu ve çetesi de uluslararası savaş suçları mahkemesine gidecek ve yargılanacaklar” dedi.
10.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netenyahu ve çetesi yargılanacak
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netenyahu ve çetesi yargılanacak TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Gazze soykırımının baş sorumlusu olan Netenyahu ve çetesi uluslararası savaş suçları mahkemesine gidecek ve orada yargılanacaklardır" dedi.
9.11.2023 Gündem
‘Gazze’yi boşaltmaya asla izin vermeyiz’
‘Gazze’yi boşaltmaya asla izin vermeyiz’ AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazze’nin boşaltılmasına Türkiye’nin asla izin vermeyeceğini belirtti. AK Parti MKYK, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
8.11.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Kurtulmuş'tan BM'ye Gazze tepkisi: Çöp tenekesine atılmış bir kurum
Kurtulmuş'tan BM'ye Gazze tepkisi: Çöp tenekesine atılmış bir kurum Karadeniz Teknik Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış töreni, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla yapıldı.
6.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Dünyadaki bütün uluslararası siyasi mimari yıkılmaktadır
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Dünyadaki bütün uluslararası siyasi mimari yıkılmaktadır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in Gazze’deki saldırılarına işaret ederek, “İsrail çoktan bu savaşı bir teoloji savaşına çevirmiş vaziyette” ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, “Önümüzdeki süreçte Birleşmiş Milletler başta olmak üzere bir yeniden yapılanma sürecine insanlık gitmek mecburiyetindedir” dedi
5.11.2023 Haberler
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Dünyadaki bütün uluslararası siyasi mimari yıkılmaktadır
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Dünyadaki bütün uluslararası siyasi mimari yıkılmaktadır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in Gazze’deki saldırılarına işaret ederek, “İsrail çoktan bu savaşı bir teoloji savaşına çevirmiş vaziyette” ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, “Önümüzdeki süreçte Birleşmiş Milletler başta olmak üzere bir yeniden yapılanma sürecine insanlık gitmek mecburiyetindedir” dedi
5.11.2023 Gündem
‘Halkların vicdanı bu savaşı bitirir’
‘Halkların vicdanı bu savaşı bitirir’ Kazakistan dönüşü uçakta açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Gazze’de sivil halka yönelik katliamına bir kez daha tepki gösterdi, ‘Bu savaşı halkların vicdanı sona erdirecektir’ dedi.
5.11.2023 Gündem
Gazze'ye 'askeri barış' gücü! Erdoğan'dan garantörlük sorusuna dikkat çeken cevap
Gazze'ye 'askeri barış' gücü! Erdoğan'dan garantörlük sorusuna dikkat çeken cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM şemsiyesinde Gazze'ye bir güç konuşlanması yönündeki senaryolarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gazze'deki saldırılara sert tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu hiçbir şekilde bizim için muhatap alınabilir biri değil artık. Onu sildik attık." ifadelerini kullandı.
4.11.2023 Haberler
Son dakika... Gazze'ye 'askeri barış' gücü! Erdoğan'dan garantörlük sorusuna dikkat çeken cevap
Son dakika... Gazze'ye 'askeri barış' gücü! Erdoğan'dan garantörlük sorusuna dikkat çeken cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM şemsiyesinde Gazze'ye bir güç konuşlanması yönündeki senaryolarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gazze'deki saldırılara sert tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu hiçbir şekilde bizim için muhatap alınabilir biri değil artık. Onu sildik attık." ifadelerini kullandı.
4.11.2023 Gündem
Kurtulmuş'tan Gazze tepkisi: BM' yeniden yapılanmalı
Kurtulmuş'tan Gazze tepkisi: BM' yeniden yapılanmalı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Saraybosna’da Bosna Hersek Meclisini ziyaret etti. Kurtulmuş, Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Marinko Cavara ile Bosna Hersek Halklar Meclisi Başkanı Kemal Ademovic tarafından karşılanarak ortak basın toplantısına katıldı.  
3.11.2023 Gündem
Katliamcılar hesap verecek
Katliamcılar hesap verecek TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in Gazze saldırılarına ilişkin, “Nasıl Auschwitz ve Srebrenitsa için oradaki kasaplar, uluslararası insan suçları mahkemelerine çıkmış ve bunun bedelini ödemişlerse bugün Gazze’deki katliamın sorumluları da mutlaka ama mutlaka uluslararası ceza mahkemesine çıkacak, bu yaptıklarının bedelini ödeyeceklerdir. Bu katliama sesini çıkarmayanlar da göz yumanlar da hesap vereceklerdir” dedi.
3.11.2023 Gündem
Kurtulmuş'tan Gazze mesajı: Katliamının sorumluları bu yaptıklarının bedelini ödeyecek
Kurtulmuş'tan Gazze mesajı: Katliamının sorumluları bu yaptıklarının bedelini ödeyecek Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, "Gazze'deki katliamın sorumluları mutlaka ama mutlaka uluslararası ceza mahkemesine çıkacak, bu yaptıklarının bedelini ödeyeceklerdir. Bu katliama sesini çıkarmayanlar da, göz yumanlar da hesap vereceklerdir" ifadelerini kullandı.
2.11.2023 Gündem
Akşener: Netanyahu bir savaş suçlusudur
Akşener: Netanyahu bir savaş suçlusudur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsrail'in Filistin'e karşı saldırılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.10.2023 Gündem
Nereye Gidiyorsun Aida filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Nereye Gidiyorsun Aida filmi nerede kaç yılında çekildi?
Nereye Gidiyorsun Aida filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Nereye Gidiyorsun Aida filmi nerede kaç yılında çekildi? Nereye Gidiyorsun Aida filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Yönetmen koltığunda Jasmila Žbanić'in yer aldığı filmde Bosna Hersek'in Srebrenitsa kentinde yaşayan genç bir kadın olan Aida'nın yaşadıkları filmde konu alınır. İşte Nereye Gidiyorsun Aida filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
20.10.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Tunç'tan BMGK'ya tepki: Savaş konseyi gibi davranıyor
Bakan Tunç'tan BMGK'ya tepki: Savaş konseyi gibi davranıyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ABD vetosu ile reddedilen ateşkes önerisiyle ilgili BMGK'ya tepki gösterdi. Tunç, 'Ateşkes önerileri, ABD vetosu ile reddediliyor. Maalesef Güvenlik Konseyi ateşkes önerisini reddedip, savaş konseyi gibi davranıyor. Cenevre Sözleşmesi'nden tutun da bu sözleşmelere uyması gereken bütün ilkeler, sözleşmeler ayaklar altına alınıyor' ifadelerini kullandı.
20.10.2023 Gündem
Boşnak sivil toplum kuruluşlarından AB’ye koruma çağrısı
Boşnak sivil toplum kuruluşlarından AB’ye koruma çağrısı Bosna Hersek’teki sivil toplum kuruluşları, Sırp Cumhuriyeti’ndeki Boşnaklara yönelik saldırıların engellenmesi için Avrupa Birliği’nden (AB) koruma talep ederek, isteklerinin karşılanmaması halinde teşkilatlanma yoluna gideceklerini duyurdu.
5.09.2023 Dünya
Milliyet’e ödül yağmuru
Milliyet’e ödül yağmuru Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından Yılın Basın Fotoğrafları 2023 Ödül Töreni, Ankara’da düzenlendi.
15.07.2023 Gündem
Yılın Basın Fotoğrafları 2023 Ödülleri sahiplerini buldu
Yılın Basın Fotoğrafları 2023 Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından Yılın Basın Fotoğrafları 2023 Ödül Töreni Ankara'da düzenlendi. Çeşitli kategorilerde yapılan değerlendirmelerde Hürriyet Gazetesi'nden Selahattin Sönmez ve Murat Şakave ile Milliyet Gazetesinden Uğur Yıldırım ve Tuncel Ömer Kuşçu da fotoğraflarıyla ödüle layık görüldü.
13.07.2023 Gündem
MSB açıkladı! Son bir haftada 19 terörist etkisiz hale getirildi
MSB açıkladı! Son bir haftada 19 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadelede son bilançoyu açıkladı.
13.07.2023 Gündem
‘Srebrenitsa’yı unutmayacağız’
‘Srebrenitsa’yı unutmayacağız’ Srebrenitsa Soykırımı’nın yıl dönümünde hayatını kaybedenler için anma törenleri düzenlendi. Törene video mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Srebrenitsa’yı asla unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi.
12.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Srebrenitsa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.