Elizabeth Hurley'den üstsüz poz!
Elizabeth Hurley'den üstsüz poz! İngiliz oyuncu ve tasarımcı Elizabeth Hurley, 18 yaşındaki oğlu Damien'e verdiği pozlarıyla yine gündeme geldi. Daha önce de benzer paylaşımları tepki çeken 55 yaşındaki Elizabeth Hurley bildiğinden şaşmıyor.
26.01.2021 Cadde
Elizabeth Hurley'in oğlu ojeleriyle dikkat çekti
Elizabeth Hurley'in oğlu ojeleriyle dikkat çekti İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley'in Steve Bing ile beraberliğinden dünyaya gelen 18 yaşındaki oğlu Damian Hurley, kırmızı ojeleriyle şaşırttı. Hurley, giysilerine uygun renkte maske tercih etti.
9.11.2020 Cadde
Elizabeth Hurley, Steve Bing’e böyle veda etti: Korkunç son!
Elizabeth Hurley, Steve Bing’e böyle veda etti: Korkunç son! Eski manken ve oyuncu Elizabeth Hurley, Los Angeles'taki evinde intihar eden çocuğunun babası Steve Bing ile ilgili Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.
24.06.2020 Cadde
Son dakika! Elizabeth Hurley’in oğlunun babası Steve Bing intihar etti!
Son dakika! Elizabeth Hurley’in oğlunun babası Steve Bing intihar etti! İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley’in oğlu Damian'ın babası yapımcı Steve Bing (55), Los Angeles’ta oturduğu apartmanın 27’inci katından atlayarak intihar etti.
23.06.2020 Cadde
Annesine olan benzerliği dikkat çekti
Annesine olan benzerliği dikkat çekti İngiliz oyuncu, model ve tasarımcı Elizabeth Hurley'in oğlu Damian da annesinin izinden gidiyor. 17 yaşındaki Damian, bir kozmetik firmasının reklam filminde oynadı. Uzun saçları, mavi gözleri ve yüz ifadesiyle annesine olan benzerliği dikkat dudak uçuklattı.
19.07.2019 Cadde