Şule Çet Davası

Şule Çet Davası

Son dakika Şule Çet davası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şule Çet davası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şule Çet davası haber sayfamızda...

Şule Çet Davası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21 şule çet davası haberi bulunmuştur.
Son dakika... Şebnem hemşirenin ölümünde telefon çelişkisi!
Son dakika... Şebnem hemşirenin ölümünde telefon çelişkisi! İzmirli hemşire Şebnem Köker’in İstanbul’daki şüpheli ölümünün ardından konuşan baba Abdullah Köker “Kızımın telefonunun saat 19.00 sıralarında denize düştüğü iddia ediliyor. Oysa o gece arkadaşıyla mesajlaşmış. Evli olduğu ortaya çıkan T.B. korkup kızımı itmiş olmalı” dedi.
14.06.2021 Gündem
'Gamze'nin ölümüne intihar süsü vermek istediler'
'Gamze'nin ölümüne intihar süsü vermek istediler' Isparta'da, 13 Ekim'de erkek arkadaşının göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü Gamze Esgicioğlu'nun (23) Denizli'nin Kale ilçesinde yaşayan ailesi, kızlarının ölümüne kan izleri silinip, kanlı kıyafetleri değiştirilerek, intihar süsü verilmek istendiğini iddia etti. Baba Mehmet Esgicioğlu, olaydan 45 dakika sonra 112 Acil'in arandığını, geçen sürede şüphelilerin sigara içtiklerini anlatarak, "Erken müdahale olsaydı, kızım yaşıyor olacaktı. Kan kaybından kızım öldü. Kızımı göz göre göre ölüme terk etmişler. Şule Çet davası gibi olmasın. Hak ettiklerin cezayı almalarını istiyoruz" dedi.
11.11.2020 Gündem
Hepsinin kaderi ortak... Korkunç şüphe!
Hepsinin kaderi ortak... Korkunç şüphe! Son dönemlerde çok sayıda kadın, şüpheli bir şekilde ‘camdan düşerek’ hayatını kaybetti. Son olarak Şeyda Yılmaz, 27 Eylül gecesi İstanbul Ataşehir’deki bir rezidansın önünde ölü bulundu.
3.10.2020 Gündem
Raporuyla tepki çeken  doktora 6 ay men cezası
Raporuyla tepki çeken doktora 6 ay men cezası Şule Çet davasında hazırladığı raporla tepki çeken Adli Tıp Uzmanı Dr. Mehmet Nuri Aydın, 6 ay süreyle meslekten men edildi.
30.07.2020 Gündem
Savcı, Şule Çet kararı için sunduğu istinaf dilekçesini geri çekti
Savcı, Şule Çet kararı için sunduğu istinaf dilekçesini geri çekti Ankara 31'inci Ağır Ceza Mahkemesi savcısı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek ölmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu ve Berk Akand’a verilen cezaları istinaf etmek için mahkemeye sunduğu dilekçeyi geri çekti.
21.01.2020 Gündem
Şule Çet davasında gerekçeli karar çıktı!
Şule Çet davasında gerekçeli karar çıktı! Üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu'ya (34) verilen müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand'a (33) verilen 18 yıl 9 ay hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Kararda sanık Aksu'nun Şule Çet'e cinsel saldırıda bulunduğu, ardından şikayet edileceğini düşünerek darbedip, boğazını sıktığı ve intihar süsü vermek için de pencereden attığı belirtildi.
25.12.2019 Haberler
Son dakika... Ceren Özdemir'in katili tutuklandı
Son dakika... Ceren Özdemir'in katili tutuklandı Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Dava süreçlerine müdahil olacağız. Amacımız katilin en ağır cezayı alması" dedi. Bakan Selçuk, Şule Çet davası ile ilgili olarak da, "İstinaf yoluna başvurarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle itiraz edeceğiz" diye konuştu.
5.12.2019 Gündem
Son dakika... Şule Çet davasında karar açıklandı
Son dakika... Şule Çet davasında karar açıklandı Şule Çet'in ölümüne ilişkin davada sanıklardan Çağatay Aksu hakkında "kasten öldürme" suçundan müebbet, "cinsel saldırı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 12 yıl 6 ay, Berk Akand hakkında ise Aksu'ya bu suçların işlenmesinde yardım ettiği gerekçesiyle toplam 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
4.12.2019 Gündem
Şule Çet davası için karar bekleniyor
Şule Çet davası için karar bekleniyor Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin iki sanığın "cinayet", "nitelikli cinsel saldırı" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından yargılandığı davanın altıncı celsesi başladı.
4.12.2019 Gündem
Son dakika: Şule Çet davasında yeni gelişme!
Son dakika: Şule Çet davasında yeni gelişme! Ankara'da, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) ölümünden önceki psikolojik durumunu incelemekle görevlendirilen bilirkişi heyeti, raporunu tamamladı. Gazi Üniversitesi öğretim üyesi 3 psikiyatri uzmanından oluşan bilirkişi heyetinin hazırladığı raporda, 'Maktulün intihar edebileceği konusunda dosyada bir bilgi veya gözlemin olmadığı' belirtildi. Raporda ayrıca, Çet'in elindeki bir tutam saç için de 'intihar kanıtı olarak kabul edilemeyeceği' tespitinde bulunuldu.
14.10.2019 Gündem
Şule Çet davasında son dakika gelişmesi
Şule Çet davasında son dakika gelişmesi Ankara’da bir plazanın 20. katından şüpheli şekilde düşerek ölen üniversiteli Şule Çet davası ile ilgili bilimsel mütalaa hazırlandı. Mütalaada “Şule Çet’in 4 metre ileri düşmesi için atılmış olması gerekir” görüşüne yer verildi
12.07.2019 Gündem
Kan donduran iddia! Sevgilisi tarafından 7. kattan itildi
Kan donduran iddia! Sevgilisi tarafından 7. kattan itildi İstanbul Ümraniye’de dini nikahlı eşi ve yanındaki şahısla tartışma yaşadığı binanın yedinci katından aşağı düşerek yüzde 96 oranında felçli kalan Songül Bora, hukuki mücadelesinde önemli ilerleme kaydetti. Kayıtlara intihar girişimi olarak geçen olayda kasten aşağı atıldığını belirten Bora’nın 4 yıl süren mücadele sonrası açmayı başardığı davada ilk duruşma Cuma günü görülecek. İki zanlı tasarlayarak öldürmeye teşebbüsten yargılanmaya başlanacak. Öte yandan davanın sonucunu bekleyen genç kadın, ilk kez İhlas Haber Ajansı'na konuşarak; "Beni ittiler o geceyi hatırlıyorum" dedi.
2.07.2019 Gündem
Kan donduran iddia! Sevgilisi tarafından 7. kattan itildi
Kan donduran iddia! Sevgilisi tarafından 7. kattan itildi İstanbul Ümraniye’de dini nikahlı eşi ve yanındaki şahısla tartışma yaşadığı binanın yedinci katından aşağı düşerek yüzde 96 oranında felçli kalan Songül Bora, hukuki mücadelesinde önemli ilerleme kaydetti. Kayıtlara intihar girişimi olarak geçen olayda kasten aşağı atıldığını belirten Bora’nın 4 yıl süren mücadele sonrası açmayı başardığı davada ilk duruşma Cuma günü görülecek. İki zanlı tasarlayarak öldürmeye teşebbüsten yargılanmaya başlanacak. Öte yandan davanın sonucunu bekleyen genç kadın, ilk kez İhlas Haber Ajansı'na konuşarak; "Beni ittiler o geceyi hatırlıyorum" dedi.
2.07.2019 Gündem
Şule Çet davası öncesi yeni gelişme
Şule Çet davası öncesi yeni gelişme Şule Çet davasının ikinci duruşması öncesi Çet ailesi davanın tanıklarından P.T. hakkında 'suç delillerini yok etme', 'gizleme' veya 'değiştirme', 'yalan tanıklık' ve 'suçluyu kayırmaktan' suç duyurusunda bulundu. Çet ailesi avukatı Umur Yıldırım tarafından verilen dilekçede, şüpheli Berk Akand ile tanık P.T. arasında geçen telefon kayıtlarının birbiriyle uyuşmadığı iddialarına yer verildi.
14.05.2019 Gündem
‘Şule Çet davasında en önemli delil kayıp’
‘Şule Çet davasında en önemli delil kayıp’ 20’nci kattan atılarak öldürüldüğü öne sürülen Şule Çet dosyasında yeni bulgulara ulaşan Prof. Dr. Hakan Kar, ilk kez Milliyet’e konuştu. Kar, “Kayıp giysi bulunup analiz edilirse, önemli verilere ulaşılır” dedi
26.03.2019 Gündem
Şule Çet davası ertelendi
Şule Çet davası ertelendi Üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili "cinayet", "nitelikli cinsel saldırı" ve "hürriyeti  tahdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39'ar yıla kadar hapis cezası  istemiyle Çağatay Aksu ve Berk Akand hakkındaki davanın ilk celsesi sona erdi. Sanıkların tutukluluk halinin devamına hükmeden mahkeme, davayı 15 Mayıs'a erteledi.
6.02.2019 Gündem
Son dakika: Şule Çet davası başladı
Son dakika: Şule Çet davası başladı Ankara'da bir plazanın 20. katından düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin 2 sanık hakkında açılan davanın ilk celsesi başladı. Sanık Çağatay Aksu, hakkındaki suçlamaları reddederek, "Böyle bir suçlamayla karşınızda olduğum için üzgünüm. Hiçbir suçu kabul etmiyorum. Öncelikle Allah'ın vicdanına, sonra da sizin vicdanınıza güvendiğimi söylemek istiyorum. Cinayet söz konusu değildir. Ona dokunmadık bile. Şu anda bile şoktayım. Bu kadar insan halen neden üstüme geliyor farkında değilim. Herkes ya gösteriş amacında ya da bilmeden bir şeyler yapıyorlar" dedi.
6.02.2019 Gündem
Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Kar: Kadın cinayetlerinde bilirkişi raporları titizlikle hazırlanıyor
Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Kar: Kadın cinayetlerinde bilirkişi raporları titizlikle hazırlanıyor Ankara’da bir rezidansın 20'nci katından atılan Şule Çet (23) davasını aydınlatarak sanıkların ceza almasını sağlayan, son olarak da erkek arkadaşının evinin balkonundan düşerek ölen Duygu Delen (17) soruşturmasında bilirkişi olarak görevlendirilen Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar, raporları bilimsel veriler ışığında objektif şekilde hazırlayarak adalete yardımcı olduklarını söyledi. Kar, "Kamuoyunda kadın cinayeti ya da cinsel saldırı suçlarına verilecek cezalar az gibi bir anlayış hakim ancak bu doğru değil. Bu suçların karşılığındaki cezalarımız çok ağır" dedi.
8.10.2020 Gündem
17 yaşındaki Duygu Delen’in ailesinin avukatı: Kesinleşti
17 yaşındaki Duygu Delen’in ailesinin avukatı: Kesinleşti Gaziantep'te, Duygu Delen'in, erkek arkadaşı Mehmet Kaplan'ın 4'üncü kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturmada bilirkişi raporu tamamlandı. Delen ailesinin avukatlarından Önder Alkurt, bilirkişi raporu ile Duygu Delen'in baygın haldeyken pencereden atıldığının netlik kazandığını söyleyerek, "Duygu'nun cinayete kurban gittiği bilirkişi raporuyla da sabitlenmiştir" dedi.
30.09.2020 Gündem
Acılı baba o anları anlattı: Onları görünce...
Acılı baba o anları anlattı: Onları görünce... Şule Çet'in babası İsmail Çet, "Mahkeme salonunda şüphelilerle karşılaştım. Onların bulunduğu ortamda bir an nefes alamadığımı zannettim" dedi.
10.02.2019 Gündem
Yargı gerekeni daha sık söylese...
Yargı gerekeni daha sık söylese... E.B.B., 21 yaşında, Ataşehir’de bir arkadaşının kuzeninin daveti üzerine 25 yaşındaki C.E.G.’nin evine gitmiş. Arkadaşı da var yanında, onun kuzeni de var, dört kişiler evde...
13.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şule Çet Davası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.