Sünger Bob

Sünger Bob

Son dakika Sünger Bob haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sünger Bob gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sünger Bob haber sayfamızda...

Sünger Bob

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76 sünger bob haberi bulunmuştur.
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! İşte dokunulmazlığı kazanan takım
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! İşte dokunulmazlığı kazanan takım Survivor doludizgin devam ediyor. Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Aleyna ile Pınar birbirine girdi. Acun Ilıcalı Turabi'yi fena fırçaladı. Konsey'de bir de ilk yaşandı. İşte heyecanın doruklara çıktığı Survivor'da merak edilenler...
22.01.2024 Cadde
Ünlü oyuncu kafasında muz kabuğu taşıdı! 'Çöp kutusu yoktu'
Ünlü oyuncu kafasında muz kabuğu taşıdı! 'Çöp kutusu yoktu' 'Poyraz Karayel', 'Karadayı' ve '20 Dakika' gibi yapımlarda yer alan sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Murat Prosçiler; ilginç bir olayla gündeme geldi. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Prosçiler, kafasında muz kabuğu taşıdı.
9.01.2024 Cadde
Çocuklar İçin Çizgi Film Önerileri: 2024'ün En Güzel Çizgi Filmleri
Çocuklar İçin Çizgi Film Önerileri: 2024'ün En Güzel Çizgi Filmleri Bazen çocukları sakinleştirmek ve bazen de eğlendirmek için onlara çizgi film izletiriz. Çizgi filmler sinema sektörü içinde büyük bir yer kaplar ve uzun yıllardır da üretilmektedir. Aynı zamanda çocuklar için elbette vazgeçilmezdir. Peki, çocuklar için çizgi film önerileri nelerdir? 2024'ün en güzel çizgi filmleri hangileridir? İşte bu konu hakkında tüm merak edilenler.
1.01.2024 Ebeveyn
75 yıllık fantastik dünya küle döndü
75 yıllık fantastik dünya küle döndü ‘Çocukların içinden hiç çıkmak istemeyecekleri masal alemi’ Balat Oyuncak Müzesi alevlere teslim oldu. İçinde 75 yıllık oyuncakların da bulunduğu 2 katlı müzede çıkan yangın 1.5 saatte söndürüldü, geriye tarifsiz hüzün kaldı.
14.10.2023 Gündem
Hadise'nin tarzı çok konuşuldu! 'O çoraplar olmuş mu hiç?'
Hadise'nin tarzı çok konuşuldu! 'O çoraplar olmuş mu hiç?' Geçtiğimiz günlerde eski eşi Mehmet Dinçerler ile barıştığı iddialarıyla gündeme gelen şarkıcı Hadise, son olarak iddialı tarzıyla adından söz ettirdi. Ünlü ismin siyahlar içindeki haline, sosyal medya kullanıcılarından binlerce beğeni ve yorum geldi.
21.09.2023 Cadde
Hadise'nin Sünger Bob'lu elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı!
Hadise'nin Sünger Bob'lu elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! Hadise hem özel hayatı hem de şarkılarıyla sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz haftalarda tatile çıkan Hadise, pozlarıyla gözleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Hadise şimdi ise tatilde giydiği elbisenin fiyatıyla gündeme geldi.
13.09.2023 Cadde
Beyonce’un rönesansı
Beyonce’un rönesansı ‘Kraliçe Arı’ lakaplı pop yıldızı Beyonce, 7 yıl aranın ardından son albümü ‘Renaissance’ ile aynı adı taşıyan dünya turnesine Stockholm’den başladı. Şarkıcının ilk konserine fütüristik sahne şovları damga vurdu.
12.05.2023 Dünya
Çocukların hiç çıkmak istemediği masal âlemi
Çocukların hiç çıkmak istemediği masal âlemi 'Keşke bütün gün burada kalsak, hiç çıkmasak.' Balat'taki oyuncak müzesine gelen tüm çocukların ortak dileği bu. Gün boyu masal âlemini gezen çocuklar, kendilerini bambaşka bir dünyada buluyor...
23.01.2022 Gündem
Gerçek Sünger Bob ve Patrick görüntülendi
Gerçek Sünger Bob ve Patrick görüntülendi ABD’de Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi’nin (NOAA) “Okeanos Explorer” gemisinden gönderilen uzaktan kumandalı bir araç (ROV), New York kentinin yaklaşık 200 mil doğusundaki “Retriever seamount” adlı bir su altı dağında ünlü çizgi film karakterleri “Sünger Bob” ile deniz yıldızı arkadaşı “Patrick”e benzeyen bir sünger ve deniz yıldızı görüntüledi.
31.07.2021 Dünya
3 yaşında karikatür çizmeye başlayan Tuna'ya yurt dışından eğitim teklifi
3 yaşında karikatür çizmeye başlayan Tuna'ya yurt dışından eğitim teklifi Ankara'da yaşayan Tuna Özışıklı (7), 3 yaşında izlediği tüm çizgi film karakterlerini çizmeye başladı. Çizdiği karikatürleri sosyal medya hesabında paylaşan Özışıklı, 'Kral Şakir'in yapımcısı Varol Yaşaroğlu ve 'Angry Birds', 'Buz Devri'nin yapımcısı John Cohen'den güzel yorumlar aldı. İngiltere ve Fransa'dan resim eğitimi teklifi alan Tuna Özışıklı, büyüdüğünde çizgi film yapımcısı ve oyun tasarımcısı olmak istiyor.
10.07.2021 Gündem
3 yaşında karikatür çizmeye başlayan Tuna'ya yurt dışından eğitim teklifi
3 yaşında karikatür çizmeye başlayan Tuna'ya yurt dışından eğitim teklifi Ankara'da yaşayan Tuna Özışıklı (7), 3 yaşında izlediği tüm çizgi film karakterlerini çizmeye başladı. Çizdiği karikatürleri sosyal medya hesabında paylaşan Özışıklı, 'Kral Şakir'in yapımcısı Varol Yaşaroğlu ve 'Angry Birds', 'Buz Devri'nin yapımcısı John Cohen'den güzel yorumlar aldı. İngiltere ve Fransa'dan resim eğitimi teklifi alan Tuna Özışıklı, büyüdüğünde çizgi film yapımcısı ve oyun tasarımcısı olmak istiyor.
10.07.2021 Yaşam
Her rolün adamı
Her rolün adamı Aksiyon filmlerinin yıldızı Keanu Reeves’in bir animasyon filminde yer alması, görenleri hem şaşırttı hem de sevindirdi
7.03.2021 Cadde
'Anne baba olmak saçmalarken bile sarı giymeyi gerektirir'
'Anne baba olmak saçmalarken bile sarı giymeyi gerektirir' Teknik direktör Fatih Terim’in kızı Merve Çetin ile eşi Ahmet Baran Çetin, oğulları Yaman uğruna çizgi film karakterine büründü.
18.11.2020 Cadde
Notre Dame Katedrali'nin yeni çatısı tarihi dokuya uygun mu?
Notre Dame Katedrali'nin yeni çatısı tarihi dokuya uygun mu? Dünyaca ünlü Notre Dame Katedrali'nin yeniden nasıl inşa edileceğine dair öneriler devam ediyor. Fakat Hollandalı mimarlık stüdyosu tarafından yapılan bir öneri oldukça enteresan. Hatta alay konusu oldu desek yanlış olmaz. Öyle ki sosyal medyada çatıyı Sünger Bob'a benzetenler bile oldu. Peki Notre Dame Katedrali'nin yeni çatısı tarihi dokuya uygun mu? Gelin Molatik olalım...
21.10.2020 Dünya
‘Korkunç’ ötesi restorasyonlar
‘Korkunç’ ötesi restorasyonlar Önceki hafta İspanya’daki barok sanatçı Bartoleme Esteban Murillo’ya ait tablonun restorasyon çalışması esnasında zarar görmesi tüm dünyanın gündemine oturmuştu. Ancak yenileme çalışmalarında hasar gören tek eser Murillo’nun tablosu değil...
28.06.2020 Kültür Sanat
Lezzetin sanata dönüşümü
Lezzetin sanata dönüşümü Büyük oğlunun yemek yerken huysuzluk yapmaması için tabakları meyve ve sebzelerle süsleyen Avustralyalı Laleh Mohmedi, bir yemek tabağı artistine dönüşmüş durumda
19.01.2020 Pazar
İran intikam peşinde
İran intikam peşinde Kasım Süleymani suikastının ardından ne adım atacağı merakla beklenen İran, 13 farklı senaryo üzerinde duruyor. Dün ilk olarak ABD ordusu ile ona bağlı kurum ve şirketler “terörist” ilan edildi.
8.01.2020 Dünya
Sünger Bob’a 6 milyon dolar
Sünger Bob’a 6 milyon dolar Phillips Müzayede Evi’ndeki geçen ay yapılan bir müzayedede dikkat çekici bir satış gerçekleştirildi.
6.06.2019 Gündem
Sünger Bob’un yaratıcısı öldü
Sünger Bob’un yaratıcısı öldü ‘Sünger Bob’ çizgi filminin yaratıcısı Stephen Hillenburg, 57 yaşında hayatını kaybetti. Hillenburg’un ölümüne, geçen yıldan beri mücadele ettiği ALS hastalığının (motor nöron hastalığı) neden olduğu belirtildi.
28.11.2018 Dünya
Son dakika | Dünyaca ünlü isim hayatını kaybetti
Son dakika | Dünyaca ünlü isim hayatını kaybetti Türkiye’de de yayınlanan ‘Sünger Bob’ çizgi filminin yaratıcısı Stephen Hillenburg, 57 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıldan bu yana ALS hastalığıyla mücadele eden Stephen Hillenburg, hastalığına rağmen yaratıcısı olduğu 'Sünger Bob' serisine devam etmek istediğini söylemişti.
28.11.2018 Cadde
Onları 'Sünger Bob' da kurtaramadı!
Onları 'Sünger Bob' da kurtaramadı! Adana'da polisi görünce kaçan bir kişinin içinde 10 kilo esrar bulunan torbanın etrafına dikkat çekmemesi için Sünger Bob oyuncakları koyduğu belirlendi.
19.08.2018 Gündem
Onları 'Sünger Bob' da kurtaramadı!
Onları 'Sünger Bob' da kurtaramadı! Adana'da polisi görünce kaçan bir kişinin içinde 10 kilo esrar bulunan torbanın etrafına dikkat çekmemesi için Sünger Bob oyuncakları koyduğu belirlendi.
19.08.2018 Gündem
‘Sünger Bob’ ile çocuğu kandırdı
‘Sünger Bob’ ile çocuğu kandırdı Bodrum’da Ortakent- Yahşi Mahallesi’nde kuaförlük yapan, 2 çocuk sahibi S.G. (50) iddiaya göre, iş yerinin yanındaki işletmenin sahibinin 5.5 yaşındaki kızını “Seninle Sünger Bob oynayalım mı?” diyerek, dükkândaki tuvalete götürmeye çalıştı.
17.08.2018 Gündem
Bodrum'da rezalet! "Sünger Bob oynayalım" dedi, 5 yaşındaki çocuğu...
Bodrum'da rezalet! "Sünger Bob oynayalım" dedi, 5 yaşındaki çocuğu... Bodrum’da 5 yaşındaki kız çocuğuna “Gel seninle Sünger Bob oynayalım” diyerek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 50 yaşındaki şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.08.2018 Gündem
'Sünger Bob oynayalım' dedi, 5 yaşındaki çocuğu tuvalette taciz etti
'Sünger Bob oynayalım' dedi, 5 yaşındaki çocuğu tuvalette taciz etti Bodrum’da 5 yaşındaki bir kız çocuğuna “Gel seninle Sünger Bob oynayalım” diyerek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 50 yaşındaki 2 çocuk babası S.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde esnaf olan 50 yaşındaki 2 çocuk babası S.G., işletmesinin yan tarafındaki başka bir iş yeri yetkilisinin 5 yaşındaki kızı ile yakından ilgilenmeye başladı. Küçük kıza yakınlık göstererek yaklaşan adam, etrafta kimsenin olmadığı bir saatte, kız çocuğuna “Seninle Sünger Bob oynayalım mı?” diyerek diğer işletmenin tuvaletine çağırdığı ve cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Dayak atıp polise teslim etti Daha önceleri de kız çocuğunu defalarca taciz eden S.G. son olayında ise sert kayaya çarptı. Çocuğun tuvalete gittiğini gören kızın ağabeyi, durumdan şüphelendi. Kıza nereye gittiğini sorması üzerine yaşanan olayın detaylarını öğrenen ağabeyi S.G.’yi dövdükten sonra polise haber verdi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adli makamların karşısına çıkarılan zanlı, küçük çocuğa cinsel istismarda bulunmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçunu inkar etti S.G.’nin verdiği ifadede suçlamaları reddederek “Benim lavabom bozuk olduğu için komşu işletmenin lavabosunu kullandım. O esnada çocuk lavaboya geldi. Başka herhangi bir şey olmadı" diyerek kendisine isnat edilen suçu inkar ettiği öğrenildi. Öte yandan küçük çocuğun pedagog gözetiminde alınan ifadelerinde ise yaşadıklarını ayrıntılarıyla anlattığı ve o yaşta bir çocuğun bilemeyeceği detaylarla cinsel istismar iddialarını dile getirdiği öğrenildi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sünger Bob ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.