Sürat

Sürat

Son dakika sürat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sürat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sürat haber sayfamızda...

Sürat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.620 sürat haberi bulunmuştur.
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi'
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi' Antalya'da mart ayında konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığına dikkat çeken ATSO Başkanı Ali Bahar, “Antalya'da Türkiye ortalamasının üzerinde düşüş yaşandı. Ülkemizde ve Antalya'da konut satışlarının gerilemesindeki en temel etken inşaat maliyetlerinde yaşanan artışlardır" dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Kartal Sahilyolu'nda 3 aracın yarışı kazaya neden oldu
Kartal Sahilyolu'nda 3 aracın yarışı kazaya neden oldu İddiaya göre birbirleriyle yarışan 3 sürücü otomobilleriyle, önce birbirlerine ardından da önlerinde ilerleyen başka bir otomobile çarptı. Kazada 1'i ağır, 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.
12.04.2024 Gündem
KARGOLAR BAYRAMDA AÇIK OLACAK MI? | Arefe Günü kargolar açık mı, dağıtıma devam edecek mi?
KARGOLAR BAYRAMDA AÇIK OLACAK MI? | Arefe Günü kargolar açık mı, dağıtıma devam edecek mi? Arefe günü kargolar açık mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kargo şubelerinde işlemleri olan vatandaşlar kargolar bugün açık mı, dağıtıma devam edecek mi sorularına yanıt arıyor. Aras, Yurtiçi MNG ve Sürat Kargo gibi birçok şubesi olan kargolar Arefe günü açık mı, bayram süresince açık olacak mı?
9.04.2024 Bilgi Rehberi
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez MHP'li Yalçın, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri'nin sonuçlarıyla ilgili tartışmalara ilişkin yazılı açıklama yaptı.
7.04.2024 Gündem
Tayland'da feribot yandı: 108 kişi kurtarıldı
Tayland'da feribot yandı: 108 kişi kurtarıldı Tayland'da denizin ortasında alev alan feribottaki 108 kişi son anda kurtarıldı.
4.04.2024 Haberler
Kuralları birbiri ardına çiğnedi, kazaya davetiye çıkardı
Kuralları birbiri ardına çiğnedi, kazaya davetiye çıkardı Lüks otomobilin alkollü sürücüsü, kısa süre içinde dört trafik kuralını hiçe sayarak kaza yaptı. Yaşananlar kameraya yansıdı.
28.03.2024 Dünya
6 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon!
6 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen 'Kalkan-17' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
27.03.2024 Haberler
6 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon!
6 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen 'Kalkan-17' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Demokrat Parti'den 600 kişi AK Parti'ye katıldı
Demokrat Parti'den 600 kişi AK Parti'ye katıldı Demokrat Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ferman Erşahin ve 600 üyesiyle birlikte topluca istifa ederek AK Parti'ye katıldı.
26.03.2024 Gündem
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?  ürkiye günlerdir, Bağcılarda bir sucunun ses yalıtımlı odasında küçük çocuklara yıllardır tecavüz suçu işleyen faili konuşuyor. Toplumu derinden etkileyen bu olay, küçük çocuklara karşı işlenen suçlarda ve pedofili vakalarında uygulanacak cezalarının yeterliliği ve kastrasyon işleminin hangi durumlarda uygulanabileceğini de tartışmaya açtı.
26.03.2024 Gündem
Yağış rekoru kırıldı! İşte zirvede yer alan ilçe...
Yağış rekoru kırıldı! İşte zirvede yer alan ilçe... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı sonu yağış raporuna göre; son 98 yılın günlük yağış rekoru, 17 Aralık 2018 günü yaşandı.
26.03.2024 Gündem
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı Konut kiralarıyla ilgili şubat ayına ilişkin dikkat çeken bir araştırma yapıldı. 4 yıl sonra ilk kez konut kiraları enflasyonun altında geldi. Peki reel bazda kiralarda düşüşün sebebi ne? İstanbul, İzmir ve Ankara’da kira fiyatları ne durumda? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat: Yüzde 152’lik artış! Nedeni belli oldu
Kredi kartı kullananlar dikkat: Yüzde 152’lik artış! Nedeni belli oldu Son dönemde kredi kartlarına ilişkin düzenlemeler kamuoyunun gündeminde oldukça sık yer almaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda kredi kartlarında nakit çekimi faizi yükseltilirken, nakit çekime uygulanan taksit sayısı düşürülmüştü. Kredi kartlarına düzenlemenin sıklaştığı dönemde kart kullanımıyla ilgili önemli veri paylaşıldı. Yüzde 152’lik artış dikkat çekti. İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
Bu surat aramızda! TikTok tuzağı cezasız mı kalacak?
Bu surat aramızda! TikTok tuzağı cezasız mı kalacak? Çocukları hedef aldığı yayınlarda cinsel içerikli söz ve davranışlarda bulunan Mehmet Akbulut, dün adli kontrolle serbest bırakıldı. Hukukçular, Akbulut’un “müstehcenlik” ve “taciz” suçlarının oluşması halinde üçer yıla kadar ceza alabileceğini belirtiyor.
26.03.2024 Gündem
Vincenzo Montella: Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz!
Vincenzo Montella: Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella, Avrupa Şampiyonası’na sayılı günler kala takımın son durumunu değerlendirdi, “Hayallerimiz var ve o hayallerle yaşıyoruz. Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz” ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Milli Takım
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz'
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Milli Takım
TPAO, Marmara Denizi'nde petrol arayacak
TPAO, Marmara Denizi'nde petrol arayacak TPAO, Marmara Denizi'nde Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale paftalarında petrol aramak üzere 3 ruhsat aldı.
22.03.2024 Ekonomi
Abdullah Avcı açıklamıştı! İşte Trabzonspor'un transfer listesindeki isimler
Abdullah Avcı açıklamıştı! İşte Trabzonspor'un transfer listesindeki isimler Abdullah Avcı “Bizzat görüntülü konuştuğum isimler var” dedi, başkan Ertuğrul Doğan “Sezon bitmeden pek çok transferi bitireceğiz” mesajını gönderdi. Trabzonspor’da gelecek sezona dair çalışmalar son sürat devam ediyor. İşte gündemdeki isimler...
17.03.2024 Trabzonspor
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde?
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde? Yerel seçime 15 gün kala AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul ve Ankara'daki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Haberler
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde?
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde? Yerel seçime 15 gün kala AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul ve Ankara'daki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Gündem
Cerebrum Tech ve Mipo iş birliği, yapay zekayı ceplere taşıyor
Cerebrum Tech ve Mipo iş birliği, yapay zekayı ceplere taşıyor Yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech ile yerli akıllı telefon üreticisi MİPO, şirketin mayıs ayında piyasaya süreceği orta ve üst segment akıllı telefon modellerinde iş birliğine gidiyor. Cerebrum Tech’in Türkiye’nin ilk 3 boyutlu avatarla tasarladığı yapay zekalı asistanı Cere, MİPO akıllı telefonlarda ücretsiz Pro sürümüyle kullanıcıya sunulacak.
14.03.2024 Teknoloji
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Gündem
Tayland'da pet şişelerden yaptığı botla denize açılan adam mahsur kaldı
Tayland'da pet şişelerden yaptığı botla denize açılan adam mahsur kaldı Tayland'da pet şişelerden yaptığı botla bir adaya gitmek üzere kıyıdan açılan evsiz adam, şiddetli rüzgarın etkisiyle denizin ortasında savrularak mahsur kaldı. Çaresiz adam, gelen ihbar üzerine sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
13.03.2024 Haberler
Pet şişelerden bot yaptı! Denizin ortasında mahsur kaldı
Pet şişelerden bot yaptı! Denizin ortasında mahsur kaldı Evsiz bir adam, pet şişelerden yaptığı botla bir adaya gitme hayaliyle kıyıdan 'yelken' açıldı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle denizin ortasında savrularak mahsur kaldı.
13.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sürat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.