Sürat Kargo

Sürat Kargo

Son dakika Sürat Kargo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sürat Kargo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sürat Kargo haber sayfamızda...

Sürat Kargo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123 sürat kargo haberi bulunmuştur.
KARGOLAR BAYRAMDA AÇIK OLACAK MI? | Arefe Günü kargolar açık mı, dağıtıma devam edecek mi?
KARGOLAR BAYRAMDA AÇIK OLACAK MI? | Arefe Günü kargolar açık mı, dağıtıma devam edecek mi? Arefe günü kargolar açık mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kargo şubelerinde işlemleri olan vatandaşlar kargolar bugün açık mı, dağıtıma devam edecek mi sorularına yanıt arıyor. Aras, Yurtiçi MNG ve Sürat Kargo gibi birçok şubesi olan kargolar Arefe günü açık mı, bayram süresince açık olacak mı?
9.04.2024 Bilgi Rehberi
Kargo Çalışma Saatleri (2024): Kargolar Kaça Kadar Açık Kalıyor, Saat Kaçta Kapanıyor?
Kargo Çalışma Saatleri (2024): Kargolar Kaça Kadar Açık Kalıyor, Saat Kaçta Kapanıyor? Kargolar kaçta açılır? 2024 Kargo şirketleri çalışma saatleri en sık araştırılan konular arasında yer alıyor. İnternet üzerinden alışveriş yapanlar ya da kargo ile paket göndermek isteyen vatandaşlar kargo şirketlerinin çalışma saatlerini merak ediyor. Peki, kargolar kaçta açılır, kaçta kapanır? İşte kargo çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
‘Kargo sektörü en az yüzde 7.5 büyüyecek’
‘Kargo sektörü en az yüzde 7.5 büyüyecek’ Sürat Kargo Genel Müdürü Cem Oğuz, 2024’te kargo sektörünün en az yüzde 7.5 büyüyeceğini öngördü. Cem Oğuz, 2023 yılını şöyle değerlendirdi:
29.12.2023 Ekonomi
Girişimci kadınlara sıfır faizli kredi imkânı
Girişimci kadınlara sıfır faizli kredi imkânı TÜRKONFED, Türkiye İş Bankası iş birliği ve UN Women Avrupa ve Orta Asya Bölge Ofisi’nin teknik desteğiyle hayata geçirilen “Girişimde Kadın Gücü” projesi kapsamında girişimci kadınlara toplam 3 milyon lira tutarında kredi desteği verilecek. Garantörlüğünü Applied Value Group (AVG), finansmanını ise İş Bankası’nın üstleneceği, teminatsız ve sıfır faizli olarak sağlanacak kredi desteğinden projeye katılıp başarılı olan girişimci kadınlar yararlanabilecek.
17.07.2023 Kobi
A Milli Kadın Futbol Takımı'na yeni sponsor
A Milli Kadın Futbol Takımı'na yeni sponsor Kadın futbolunun gücünü taşımak ve hızına hız katmak amacıyla yola çıkan Sürat Kargo, Kadın Futbol Milli Takımları Ana Sponsoru oldu. Sürat Kargo, ülkemizin kadın futbolundaki gelişimi için TFF ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
11.07.2023 Milli Takım
TIR’lar yola çıktı
TIR’lar yola çıktı Depremin ardından iş dünyasının yardım çalışmaları sürüyor. Depremden etkilenen bölgelere yardım TIR’larının yanı sıra iş makineleri de yönlendiriliyor.
8.02.2023 Ekonomi
Kargolar ne zaman açılacak, Bayramda açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı süresince kargolar açık mı kapalı mı olacak?
Kargolar ne zaman açılacak, Bayramda açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı süresince kargolar açık mı kapalı mı olacak? Kargolar açık mı sorusu günün en merak edilen soruları arasında yer alıyor. Kargo bekleyenler veya kargo teslim edecek olan vatandaşlar 4 günlük Kurban Bayramında çalışıyor mu araştırıyor. Peki, Bayramda kargolar çalışıyor mu, PTT açık mı-kapalı mı?
11.07.2022 Bilgi Rehberi
Kargolar bayramda çalışıyor mu? 2022 Kurban Bayramında PTT, kargo firmaları açık mı, kapalı mı?
Kargolar bayramda çalışıyor mu? 2022 Kurban Bayramında PTT, kargo firmaları açık mı, kapalı mı? Bayramda kargolar açık mı, kapalı mı? Resmi ve dini bayramlarda kapalı olan kargo firmaları, 2022 Kurban Bayramında da kapalı mı, çalışıyor mu? Kargo alacak ve gönderecek kişiler, bayramda PTT ve kargolar çalışıyor mu merakla sorguluyor. İşte, kargo çalışma saatleri...
8.07.2022 Bilgi Rehberi
19 MAYIS KARGOLAR, PTT ÇALIŞIYOR MU? 19 Mayıs Perşembe (bugün) günü kargo açık mı-kapalı mı?
19 MAYIS KARGOLAR, PTT ÇALIŞIYOR MU? 19 Mayıs Perşembe (bugün) günü kargo açık mı-kapalı mı? Kargo çalışma saatleri, resmi tatillerle birlikte sık sık gündeme geliyor. Kargo firmalarında işlemleri olan ve kargo bekleyenler, '19 Mayıs kargolar çalışıyor mu, açık mı-kapalı mı?' sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, bugün kargolar çalışacak mı?
19.05.2022 Gündem
19 MAYIS'TA KARGOLAR AÇIK MI/KAPALI MI? Bugün 19 Mayıs Perşembe Günü kargolar çalışıyor mu, PTT açık mı?
19 MAYIS'TA KARGOLAR AÇIK MI/KAPALI MI? Bugün 19 Mayıs Perşembe Günü kargolar çalışıyor mu, PTT açık mı? Kargolar 19 Mayıs'ta açık olacak mı, araştırılmaya başlandı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle kargo şirketlerinin çalışıp çalışmayacağı merak ediliyor. Bu yıl 19 Mayıs, Perşembe gününe denk geliyor. Peki, kargolar Perşembe günü açık mı, dağıtım yapacaklar mı?
19.05.2022 Gündem
KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU? Bayramda Kargolar Açık Mı, Dağıtım Yapılıyor mu? Kargo Çalışma Saatleri
KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU? Bayramda Kargolar Açık Mı, Dağıtım Yapılıyor mu? Kargo Çalışma Saatleri Kargo şirketleri bayramda açık mı, kapalı mı? Ramazan Bayramı süresince kargoların çalışıyor mu araştırılıyor. Resmi tatillerde hizmet vermeyen kargolar bayramlarda açık mı? İşte kargo çalışma saatleri ile ilgili güncel bilgiler.
2.05.2022 Gündem
‘Fiber altyapıyı hızlandırdık’
‘Fiber altyapıyı hızlandırdık’ TMSF Başkanı Fatin Rüştü Karakaş, Meclis'te yaptığı bilgilendirmede, Türk Telekom'u alarak fiber altyapı yatırımlarını hızlandırdıklarını söyledi.
21.04.2022 Ekonomi
KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU? 11 Mart Kargolar bugün açık mı, kaçta kapanıyor? Kargo çalışma saatleri
KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU? 11 Mart Kargolar bugün açık mı, kaçta kapanıyor? Kargo çalışma saatleri Kargolar bugün çalışıyor mu, 11 Mart kargolar açık mı? Kar yağışı nedeniyle online alışverişi tercih eden birçok kişi bugün kargoların çalışıp çalışmadığını merak ediyor. İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle bazı tedbirler alındı ve yollarda yaşanan olumsuzluklara karşı kısıtlamalar getirildi. Peki, kargo şirketleri dağıtım yapıyor mu?
11.03.2022 Gündem
TMSF'den Sürat Kargo açıklaması
TMSF'den Sürat Kargo açıklaması Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Sürat Kargo ve Sürat Lojistik için belirlenen muhammen bedelde "uluslararası kriterlere uygun olarak" hazırlanan değerleme raporunda belirlenen 323 milyon 955 bin liralık değerin esas alındığını bildirdi.
10.08.2021 Uzmanpara
Sürat Kargo ihalesinde 335.5 milyonluk teklif
Sürat Kargo ihalesinde 335.5 milyonluk teklif Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), önceki gün yapılan Sürat Kargo ve Sürat Lojistik ihalesinde, en yüksek teklifin 335.5 milyon TL ile muhammen bedelin üzerinde gerçekleştiğini bildirdi.
30.07.2021 Ekonomi
Sürat Kargo'ya yapılan teklif belli oldu
Sürat Kargo'ya yapılan teklif belli oldu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), dün yapılan Sürat Kargo ve Sürat Lojistik ihalesinde, en yüksek teklifin 335,5 milyon TL ile muhammen bedelin üzerinde gerçekleştiğini bildirdi.
29.07.2021 Uzmanpara
TMSF'den Sürat Kargo açıklaması! Flaş teklif ortaya çıktı
TMSF'den Sürat Kargo açıklaması! Flaş teklif ortaya çıktı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), dün yapılan Sürat Kargo ve Sürat Lojistik ihalesinde, en yüksek teklifin 335,5 milyon TL ile muhammen bedelin üzerinde gerçekleştiğini bildirdi.
29.07.2021 Ekonomi
Kargolar bugün açık mı? Bayramda kargolar çalışıyor mu? Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Aras Kargo...
Kargolar bugün açık mı? Bayramda kargolar çalışıyor mu? Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Aras Kargo... Kurban Bayramı arefesini geride bırakan vatandaşlar, bayram tatilinde kargoların açık olup olmadığını araştırıyor. Peki, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo bayramda açık mı? İşte kargoların çalışma saatleri.
21.07.2021 Gündem
TMSF, Sürat Kargo’yu satışa çıkardı
TMSF, Sürat Kargo’yu satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri ile Sürat Lojistik Hizmetleri’nin mal, hak ve varlıkları ile sözleşmelerini satışa çıkardı. TMSF’nin Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, muhammen bedeli 325 milyon bin lira olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak. İhale, 28 Temmuz 2021’de saat 14.30’da TMSF’nin Esentepe’deki binasında gerçekleştirilecek.
29.06.2021 Ekonomi
Sürat Kargo satışa çıkarıldı
Sürat Kargo satışa çıkarıldı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri AŞ ile Sürat Lojistik Hizmetleri AŞ'nin mal, hak ve varlıkları ile sözleşmelerini satışa çıkardı.
28.06.2021 Ekonomi
TMSF Sürat Kargo'yu satışa çıkardı
TMSF Sürat Kargo'yu satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri AŞ ile Sürat Lojistik Hizmetleri AŞ'nin mal, hak ve varlıkları ile sözleşmelerini satışa çıkardı.
28.06.2021 Uzmanpara
Bugün Kargolar bayramda dağıtım yapıyor mu, açık mı? Bayramda kargolar çalışıyor mu, açık mı-kapalı mı?
Bugün Kargolar bayramda dağıtım yapıyor mu, açık mı? Bayramda kargolar çalışıyor mu, açık mı-kapalı mı? Kargo şirketleri tam kapanmada çalışıyor mu? Yurtiçi, MNG, Aras, Sürat kargo ile kargo alımı ya da gönderimi yapacak olan kişiler kargo çalışma saatlerini araştırıyor. 12 Mayıs Çarşamba arefe, 13-14-15 Mayıs tarihlerinde ise Ramazan Bayramı kutlanacak. Peki, bayramda kargolar çalışacak mı? İşte kargo çalışma saatleri.
13.05.2021 Gündem
Kargo şirketleri bugün çalışıyor mu? Tam kapanmada kargolar açık mı?
Kargo şirketleri bugün çalışıyor mu? Tam kapanmada kargolar açık mı? Bugün kargolar çalışıyor mu? 29 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında sürecek tam kapanma sürecinde vatandaşlar kargo çalışma saatlerini merak ediyo. Peki, Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo tam kapanmada çalışıyor mu?
3.05.2021 Gündem
Vaziyet kârlı ama bunlar devlete yük
Vaziyet kârlı ama bunlar devlete yük FETÖ ile iltisaklı 796 şirkete 5 yıldır ‘vaziyet ettiklerini’ belirten TMSF Başkanı Gülal, kârın geçen yıl yüzde 36 arttığını söyledi. Gülal, “Devlet bu yükten kurtulmalı” dedi
3.03.2021 Ekonomi
TMSF şirketlerinden 2020 yılında 3,4 milyar TL kar
TMSF şirketlerinden 2020 yılında 3,4 milyar TL kar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, fon bünyesindeki şirketlerin 2020'yi olağanüstü bir performansla kapattığını belirterek, "TMSF kayyumunda yönetilen 796 şirket 2020'de 37,2 milyar lira ciro, 3,4 milyar lira kara ulaştı. Aktif büyüklükleri 70,2 milyar lira oldu." dedi.
2.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sürat Kargo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.