SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU? Survivor Sema kimdir? Survivor Sema ve Pınar kavgası, olayı nedir?
SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU? Survivor Sema kimdir? Survivor Sema ve Pınar kavgası, olayı nedir? Survivor'a sonradan katılan Sema Aydemir, yeni bölüm tanıtımıyla gündeme geldi. Adada bazı problemler yaşayan Sema, yarışmacılardan Pınar ile adeta birbirlerine girdiler. Son yapılan ada eleme konseyinde Pınar’ın Sema'nın adının baş harfini yılan şeklinde çizmesi büyük bir gerginliğe neden oldu. Acun Ilıcalı acil durum konseyinde ise Sema ve Pınar için bazı kararların alındığını duyurdu. Peki, Survivor Sema diskalifiye mi oldu? Survivor Sema ve Pınar olayı nedir? Survivor Sema kimdir?
27.02.2024 Bilgi Rehberi
Survivor Sema Aydemir kimdir? Sema Aydemir nereli?
Survivor Sema Aydemir kimdir? Sema Aydemir nereli? Sema Aydemir, Survivor'da Ünlüler takımı için mücadele ediyor. Oyunlarda gösterdiği performans ile takım arkadaşlarının büyük beğenisini kazanan Sema Aydemir aynı zamanda adadaki uyumu ile de göz dolduruyor. Peki Sema Aydemir aslen nereli?
28.05.2018 Gündem
Survivor Sema Aydemir kimdir? Sema Aydemir nerelidir?
Survivor Sema Aydemir kimdir? Sema Aydemir nerelidir? Survivor All Star takımında yer alan Sema Aydemir gösterdiği performans ile izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı Survivor'da Sema Aydemir gösterdiği performansla göz doldurmaya devam ediyor. Ünlüler takımında kadın yarışmacılar arasında elindeki probleme rağmen hala en iddialı isimler arasında yer alan Sema Aydemir hırsı ve azmi ile takım arkadaşlarının takdirini kazanmaya devam ediyor.
7.05.2018 Gündem