Tatil Dönüşü

Tatil Dönüşü

Son dakika tatil dönüşü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tatil dönüşü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tatil dönüşü haber sayfamızda...

Tatil Dönüşü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 921 tatil dönüşü haberi bulunmuştur.
30 dakikayla kurtuldu! Kabus basit bir baş ağrısıyla başladı: Bulaşıcı ve ölümcül...
30 dakikayla kurtuldu! Kabus basit bir baş ağrısıyla başladı: Bulaşıcı ve ölümcül... Ağrılar ilk önce ailesi ile gittiği tatilde başladı. Semptomlar tatil dönüşü giderek şiddetleniyordu. Ancak genç kadının bu ağrıların kendisini ölümüm kıyısına getirecek hastalığın habercisi olduğunu tahmin etmesi mümkün değildi...
8.05.2024 Dünya
Bayram dönüşü için tedbirler alındı! Bazı taşıtlara ulaşım kısıtlaması
Bayram dönüşü için tedbirler alındı! Bazı taşıtlara ulaşım kısıtlaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde bazı taşıtların belirli güzergahlarda pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Aslı Enver'den 'Elay' açıklaması: Kime benzediğine siz karar verin!
Aslı Enver'den 'Elay' açıklaması: Kime benzediğine siz karar verin! Geçtiğimiz temmuz ayında ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncu Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ile birlikte Prag'a gitti. Kısa bir kaçamak yapan çift, tatil dönüşünde İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdı.
25.03.2024 Cadde
Başak Dizer'den aşk dolu paylaşım! 'Sevgililikte son nokta'
Başak Dizer'den aşk dolu paylaşım! 'Sevgililikte son nokta' Başak Dizer sosyal medya hesabından eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgililer gününü kutladı. 2016 yılında dünyaevine giren çiftin çocukları Kurt Efe'yle olan paylaşımı da hayranları tarafından çok sevildi.
14.02.2024 Cadde
Eski Fenerbahçeli Aatif Chahechouhe, Ali Koç'a yaptığı çıkışı açıkladı! 'Oyun oynadığını sanıyordu'
Eski Fenerbahçeli Aatif Chahechouhe, Ali Koç'a yaptığı çıkışı açıkladı! 'Oyun oynadığını sanıyordu' Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Aatif Chahechouhe, sarı-lacivertli takımda kadro dışı bırakılma sebebini yıllar sonra açıkladı. Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Okan Buruk ile aralarında geçen konuşmayı da anlattı.
8.02.2024 Fenerbahçe
Uludağ tatilinin bedellini ağır ödedi: HGS karmaşası!
Uludağ tatilinin bedellini ağır ödedi: HGS karmaşası! Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'a kendi araçlarıyla çıkanlar, tatil dönüşü sürprizle karşılaştı.
30.01.2024 Ekonomi
Ünlü çift İstanbul Kuş Cenneti'nde! Başak Dizer'den Kurt Efe paylaşımı
Ünlü çift İstanbul Kuş Cenneti'nde! Başak Dizer'den Kurt Efe paylaşımı Başak Dizer ve eşi Kıvanç Tatlıtuğ çocukları Kurt Efe ile birlikte ailecek İstanbul Kuş Cenneti'ne ziyarette bulundular. Başak Dizer sosyal medya hesabından çocukları ile eşinin fotoğrafını paylaştı.
29.12.2023 Cadde
Carlo Ancelotti, Arda Güler'in geri dönüş tarihini açıkladı!
Carlo Ancelotti, Arda Güler'in geri dönüş tarihini açıkladı! Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Villareal ile oynadıkları karşılaşmanın ardından Arda Güler'in takıma katılacağı tarihi açıkladı.
18.12.2023 İspanya La Liga
Kalorifer peteğini temizlemek için para harcamaya gerek yok: Yüklü doğal gaz faturasına son veren yöntem
Kalorifer peteğini temizlemek için para harcamaya gerek yok: Yüklü doğal gaz faturasına son veren yöntem Kış mevsiminin kendisini hissettirmesi ile beraber kalorifer petekleri de yanmaya başladı. Ancak pis petekler ısıyı daha veriri. Bu gibi durumlarda peteği temizlemek gerekir. Bu işlem için cebinizden para çıkmasına gerek yok. Petek sökme derdi olmadan temizleme yolları.
28.11.2023 Püf Noktası
Esir mektupları, 100 yıllık emanet
Esir mektupları, 100 yıllık emanet Yaklaşık on gün kadar önce Ankara Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Anadolu Sergi Salonu’nda “100 Yıllık Emanet, Kızılay Esir Mektupları” adıyla bir sergi açıldı.
19.11.2023 Gündem
Ara tatil dönüşü motivasyona dikkat
Ara tatil dönüşü motivasyona dikkat İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyon öğrenci ile 1,2 milyon öğretmen için ara tatil yarın bitiyor.
19.11.2023 Gündem
Dilan ve Engin Polat'ın komşuları ile park kavgası! Yumruk attığı anın görüntüsü ortaya çıktı
Dilan ve Engin Polat'ın komşuları ile park kavgası! Yumruk attığı anın görüntüsü ortaya çıktı Dilan Polat ile Engin Polat’ın Çekmeköy’deki doğum günü partisinde komşularıyla yaşadığı park kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Engin Polat’ın komşusunun yüzüne yumruk attığı anlar saniye saniye kaydedildi.
12.11.2023 Gündem
Dilan ve Engin Polat'ın komşuları ile park kavgası! Yumruk attığı anın görüntüsü ortaya çıktı
Dilan ve Engin Polat'ın komşuları ile park kavgası! Yumruk attığı anın görüntüsü ortaya çıktı Haklarında “kara para aklama”, “vergi kaçırma” gibi 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan Dilan Polat ile Engin Polat’ın Çekmeköy’deki doğum günü partisinde komşularıyla yaşadığı park kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı.
12.11.2023 Haberler
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu Alina Boz, bir süredir ünlü oyuncularla yaşadığı birlikteliklerle gündemden düşmeyen Umut Evirgen ile aşk yaşıyor. Mutlu beraberlikleri devam eden ve evlenecekleri konuşulan çiftin nikah tarihi belli oldu.
8.11.2023 Cadde
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi!
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi! Uzun bir süredir özel hayatında sessizliğini koruyan Ezgi Eyüboğlu, sürpriz bir aşk ile yeniden gündeme geldi. Ezgi Eyüboğlu, kendisi gibi oyuncu olan Furkan Palalı'ya gönlünü kaptırdı. İkili, tatil dönüşü böyle görüntülendi.
12.10.2023 Cadde
Dökülmeye, cansızlaşmaya son! Bu iğne yeniden saç oluşumunu sağlıyor
Dökülmeye, cansızlaşmaya son! Bu iğne yeniden saç oluşumunu sağlıyor Yaz mevsiminin sonuna doğru yaklaştığımız şu günlerde saç dökülmesi, saçlarda cansızlaşma ve yıpranma özellikle tatil dönüşü yaşanan en büyük sorunlardan biri olan dikkat çekiyor. Dermatoloji Uzm. Dr. Aycan Özden Sezgin yeni saç oluşumunu destekleyen yöntemi açıkladı, faydalı bilgiler paylaştı.
25.08.2023 Saç Bakımı
Nurgül Yeşilçay yolda Özcan Deniz'i gördü: Halk şok olmasın diye gelemedim Seymen!
Nurgül Yeşilçay yolda Özcan Deniz'i gördü: Halk şok olmasın diye gelemedim Seymen! Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Veda Mektubu' dizisinde başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, 2002-2003 yılları arasında yayınlanan Asmalı Konak'ta, Özcan Deniz'le başrolü oynamıştı. Tatil dönüşü yolda eski rol arkadaşını gören Yeşilçay, paylaşımıyla dikkat çekti.
1.08.2023 Cadde
Zuhal Topal ile Korhan Saygıner'den tatil pozları!
Zuhal Topal ile Korhan Saygıner'den tatil pozları! Sunucu Zuhal Topal'ın, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Korhan Saygıner ile mutlu birlikteliği sürüyor. Ünlü çiftten Topal, son olarak Instagram hesabından tatil pozlarını paylaştı.
13.07.2023 Cadde
Serenay Sarıkaya'nın gündem olan yeşil terlikllerinin fiyatı dudak uçuklattı!
Serenay Sarıkaya'nın gündem olan yeşil terlikllerinin fiyatı dudak uçuklattı! Yunanistan tatilinin ardından rotayı Bodrum’a çeviren ve bayramıı Bodrum'da geçiren Serenay Sarıkaya, yaz sezonunu erken kapattı. Geçtiğimiz günlerde tatil dönüşü havaalanında görüntülenen ünlü ismin yeşil terlikleri gündem olmuştu. O terliklerin fiyatı ortaya çıktı.
5.07.2023 Cadde
Fenerbahçe'ye bomba transfer önerisi: Lucas Torreira'yı açık ara gölgede bırakır!
Fenerbahçe'ye bomba transfer önerisi: Lucas Torreira'yı açık ara gölgede bırakır! İsmail Kartal'ı takımın başına getiren sarı-lacivertli yönetim, dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler şu ana kadar Ryan Kent ve yıldız forvet Edin Dzeko'ya imza attırdı. Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan, Fenerbahçe'deki transfer gelişmelerini yorumlarken, yönetime transfer önerisinde bulundu. İşte Kalkan'ın "Ali Koç, elini cebine attıysa bu iş olur" başlıklı yazısı...
1.07.2023 Fenerbahçe
Zuhal Topal eşine seslendi! 'Vallahi ikimize de tebrikler aşkım'
Zuhal Topal eşine seslendi! 'Vallahi ikimize de tebrikler aşkım' Sunucu Zuhal Topal'ın, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Korhan Saygıner ile mutlu birlikteliği sürüyor. Bir çocuk annesi Topal, 15'inci evlilik yıl dönümünü romantik bir paylaşımla kutladı.
28.06.2023 Cadde
Zuhal Topal: Tatil dönüşü taşınıyoruz
Zuhal Topal: Tatil dönüşü taşınıyoruz Sunuculuğunu yaptığı 'Yemekteyiz' yarışması ile ekranlarda olan Zuhal Topal, Korhan Saygıner'le evliliğinden dünyaya gelen kızı ile önceki gün İstinyePark'ta objektiflere yansıdı.
21.06.2023 Cadde
Pelin Öztekin'den Mauro Icardi cevabı! 'Eşi Wanda'yı ne yapacağız?'
Pelin Öztekin'den Mauro Icardi cevabı! 'Eşi Wanda'yı ne yapacağız?' Verdiği kilolarla adeta bambaşka bir insan haline gelen, yıldızı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile parlayan oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. Koyu bir Galatasaray hayranı olan Öztekin, Mauro Icardi sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.
11.05.2023 Cadde
Tuba Ünsal: Bali'den ev aldım
Tuba Ünsal: Bali'den ev aldım İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkulleri olan Tuba Ünsal, şimdi ise gözünü Endonezya’nın Bali Adası’na dikti. Bali'den yaklaşık 150 bin Euro'ya villa almak için kolları sıvadığı iddia edilen Ünsal, tatil dönüşü İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, yatırım iddialarına yanıt verdi.
10.05.2023 Cadde
ABD’de Müslüman belediye başkanı, Biden'ın Ramazan Bayramı resepsiyonuna alınmadı
ABD’de Müslüman belediye başkanı, Biden'ın Ramazan Bayramı resepsiyonuna alınmadı ABD Gizli Servisi, New Jersey eyaletine bağlı Prospect Park’ın Belediye Başkanı Muhammed Khairullah’ın ABD Başkanı Joe Biden’ın Beyaz Saray'da düzenlediği Ramazan Bayramı resepsiyonuna katılmasına izin vermedi.
2.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tatil Dönüşü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.