Tbmm Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu

Tbmm Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu

Son dakika TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu haber sayfamızda...

Tbmm Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 251 tbmm kadın erkek fırsat eşitliği komisyonu haberi bulunmuştur.
Kadınların yüzyılı
Kadınların yüzyılı İzmir siyaset, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerin önde gelen kadın yöneticileri, fırsat eşitliği için güçbirliği ilan etti. İşte İzmirli kadınların, Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları.
9.03.2024 Ege
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'güçlü aile' ve 'güçlü kadın' vurgusu
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'güçlü aile' ve 'güçlü kadın' vurgusu 'Kadın haklarıyla ailenin gelişmesini birbirinin rakibi iki alan olarak görmek fevkalade yanlıştır.' diyen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Kadınlarımız güçlü olacak, ailemiz de güçlü olacak. Kadının güçlü olması ailenin zayıflaması anlamına gelmediği gibi ailenin güçlendirilmesinden bahsetmek de kadını zayıflatmak anlamına hiç gelmez" ifadelerini kullandı.
5.12.2023 Gündem
Şiddete sıfır tolerans için kamuda işbirliği
Şiddete sıfır tolerans için kamuda işbirliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile İlgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi” Resmi Gazete’de yayımlandı.
26.11.2023 Gündem
Kız çocukları için gelecek inşa ediyor
Kız çocukları için gelecek inşa ediyor İş insanı Suna Kıraç'ın eğitim alanındaki çabalarını ve vizyonunu yaşatmak amacıyla Suna ve İnan Kıraç Vakfı çatısı altında 2021 yılında kurulan "Suna'nın Kızları", ikinci yılını geride bıraktı.
20.11.2023 Ekonomi
Sorumluluklarda eşitlik şart
Sorumluluklarda eşitlik şart TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) bünyesinde kurulan Kadın İstihdamının Artırılması, Girişimciliğinin ve Koperatifçiliğinin Güçlendirilmesi Araştırma Alt Komisyonu raporunu tamamladı.
17.04.2023 Ekonomi
Kadın girişimcilere ikinci şans verilsin
Kadın girişimcilere ikinci şans verilsin TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) bünyesinde kurulan Kadın İstihdamının Arttırılması, Girişimciliğinin ve Koperatifçiliğinin Güçlendirilmesi Araştırma Alt Komisyonu, ayakta kalma savaşındaki kadın girişimcilere “ikinci şans” verilmesi için düzenlemeler yapılmasını istedi.
4.04.2023 Gündem
AK Parti’li Aksal: Bu masadan bir şey çıkmasını beklemiyorduk
AK Parti’li Aksal: Bu masadan bir şey çıkmasını beklemiyorduk TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Cumhur İttifakı olarak adaylarının ilk günden beri belli olduğunu belirterek, “Bizim adımı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Onun karşısına kimin aday olacağının hiçbir önemi yok diye defalarca söyledik. Görünmeyen bir 7’nci ayağı da olan 6’lı Masa 12 tane toplantı yaptı. Uzun süredir toplanıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman söyledi, dedi ki, ‘Toplanırlar, konuşurlar, dağılırlar’ Bu masadan bir şey çıkmasını beklemiyorduk” dedi.
4.03.2023 Gündem
Bu okul eşitliğin farkındalığını artıracak
Bu okul eşitliğin farkındalığını artıracak Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda on yıldır çalışmalar yürüten Borusan Holding, Toptalent kariyer platformuyla birlikte hayata geçirdiği “Borusan Eşitlik Okulu” ile toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalığı artırıyor. Borusan Grup çalışanlarının gönüllü olarak yer aldığı projede toplumsal cinsiyet eşitliği farklı başlıklarla ele alınıyor. Online olarak düzenlenen ve ücretsiz olan eğitimi tamamlayan katılımcılara ise sertifika veriliyor.
5.12.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na tepki: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlamayız
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na tepki: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlamayız Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geçtiğimiz gün ekonomi vizyonunu açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bir açıklama yaptı.
4.12.2022 Ekonomi
AK Parti'li Aksal: Yerli ve milli olması gereken Kılıçdaroğlu'nun danışmanları Amerika ve Almanya'dan
AK Parti'li Aksal: Yerli ve milli olması gereken Kılıçdaroğlu'nun danışmanları Amerika ve Almanya'dan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, "Bugün Kılıçdaroğlu ekonomi programlarını açıklayacaklarını söyledi. Yerli ve milli olması gereken Kılıçdaroğlu’nun bir bakıyorsunuz danışmanları Amerika’dan, Almanya’dan. Zahmet edip Türkiye’ye bile gelmiyorlar. Video konferansla bağlanıyorlar. Biz kendi insanımıza güveniyoruz" dedi.
3.12.2022 Siyaset
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! Toplantıya damga vuran isim: Jeremy Rifkin
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! Toplantıya damga vuran isim: Jeremy Rifkin Kılıçdaroğlu “Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağım” dediği vizyon belgesini açıkladı. Toplantıya Kılıçdaroğlu'nun "Yeni endüstriyel dönüşüm başkanım" diyerek tanıttığı Jeremy Rifkin'in online bağlantısı ve salonda yaşanan çeviri aksaklığı damga vurdu.
4.12.2022 Siyaset
AK Parti'li Aksal'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti'li Aksal'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal'ın hayatını kaybeden annesi Saadet Aksal (82), Edirne'nin Keşan ilçesinde toprağa verildi.
12.04.2022 Haberler
AK Parti'li Aksal'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti'li Aksal'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal'ın hayatını kaybeden annesi Saadet Aksal (82), Edirne'nin Keşan ilçesinde toprağa verildi.
12.04.2022 Gündem
Kadın girişimcilere ihracat koçu geliyor
Kadın girişimcilere ihracat koçu geliyor Ticaret Bakanlığı, ihracat deneyimi bulunan kadınlar ile yeni ihracata başlayacak kadın girişimcileri buluşturacak bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.
8.04.2022 Ekonomi
Tarım Bakanlığı’ndan kadın üreticiler için yeni proje
Tarım Bakanlığı’ndan kadın üreticiler için yeni proje Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, küçük üretici kadınların ürettikleri geleneksel gıda maddelerinin şehirlerin market reyonlarında yer bulabilmesi için yeni bir proje başlatacaklarını açıkladı.
2.04.2022 Ekonomi
İş gücüne katılım oranı % 34'e çıktı
İş gücüne katılım oranı % 34'e çıktı TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ve Marmara Üniversitesi Ekonomik ve Sosyal Alanda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESKAR) tarafından 'Geleceğin Sektörlerinde Kadın İstihdamı ve İş-Yaşam Dengesi' paneli düzenlendi.
8.03.2022 Gündem
Eşitlikçi bütçe için bir araya geldiler
Eşitlikçi bütçe için bir araya geldiler Birleşmiş Milletler Kadını Birimi (UN Women) tarafından düzenlenen Kadın Erkek Eşitliğine Duyarlı Planlama ve Bütçeleme Semineri, TBMM Plan ve Bütçeleme Komisyon Üyesi milletvekillerinin katılımıyla Afyon’da düzenlendi. Seminer, kadın erkek eşitliğine duyarlı planlama ve bütçeleme ile Türkiye’de kadınların güçlenmesini destekleme konusunda verimli tartışmalara ortam sağladı.
28.02.2022 Ekonomi
Yurt dışına çıkacaklar için Keşan'a mobil PCR test birimi
Yurt dışına çıkacaklar için Keşan'a mobil PCR test birimi Edirne'nin Keşan ilçesinde, Yunanistan ve Bulgaristan'ın ülke girişlerinde PCR testini zorunlu kılmasının ardından çarşı merkezinde mobil PCR test birimi oluşturuldu.
29.01.2022 Gündem
‘Yolunuz bize ışık oluyor’
‘Yolunuz bize ışık oluyor’ Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye'de kadınların seçme ve seçilme hakkını elde etmesinin 87'nci yıl dönümü nedeniyle beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti.
7.12.2021 Gündem
Eski Bakan Güldal Akşit'e veda!
Eski Bakan Güldal Akşit'e veda! Ankara'da koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Turizm ve Devlet Bakanı, AK Parti Genel Başkan Danışmanı Güldal Akşit için TBMM'de tören düzenlendi.
4.12.2021 Gündem
Güldal Akşit kimdir, kaç yaşında vefat etti? AK Partili Güldal Akşit biyografisi
Güldal Akşit kimdir, kaç yaşında vefat etti? AK Partili Güldal Akşit biyografisi Güldal Akşit hayatını kaybetti. AK Parti kurucu üyelerinden 61 yaşındaki Güldal Akşit Ankara'da hastanede tedavi görüyordu. Akşit'in ölüm haberi ile birlikte biyografisi de araştırılmaya başlandı. İşte Güldal Akşit'in hayatı ve kariyeri ile ilgili merak edilenler.
4.12.2021 Gündem
AK Partili Güldal Akşit vefat etti
AK Partili Güldal Akşit vefat etti AK Parti'nin kurucu üyesi ve eski devlet bakanı Güldal Akşit, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
3.12.2021 Haberler
Son dakika! AK Partili Güldal Akşit vefat etti
Son dakika! AK Partili Güldal Akşit vefat etti AK Parti'nin kurucu üyesi ve eski devlet bakanı Güldal Akşit, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
3.12.2021 Gündem
Daha çok kadın kazansın istiyoruz
Daha çok kadın kazansın istiyoruz TBMM Komisyonunda sunum yapan Anadolu Bacıları Kadın Kooperatif Başkanı Kart, vergilerde zorlandıklarını belirterek "Bizler kooperatifiz ama bir şirket gibi vergi ödüyoruz, bu konuda destek bekliyoruz" dedi
3.12.2021 Gündem
Kadın vekillerden ‘eşit temsiliyet’ çağrısı
Kadın vekillerden ‘eşit temsiliyet’ çağrısı CHP’nin kadın milletvekilleri, hazırladıkları bir çağrı mektubu ile kadınların “siyasette eşit temsiliyeti” için hazırladıkları yasa teklifine tüm partilerden destek istedi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk imzacısı olduğu yasa teklifi, CHP’li tüm milletvekillerinin imzasıyla 8 Mart 2021 tarihinde TBMM Başkanlığı’na sunulmuştu.
30.11.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tbmm Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.