Tekerlekli Sandalye Basketbol

Tekerlekli Sandalye Basketbol

Son dakika Tekerlekli Sandalye Basketbol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tekerlekli Sandalye Basketbol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tekerlekli Sandalye Basketbol haber sayfamızda...

Tekerlekli Sandalye Basketbol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 944 tekerlekli sandalye basketbol haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da 'Engelsiz Aslanlar Balosu' düzenlendi!
Galatasaray'da 'Engelsiz Aslanlar Balosu' düzenlendi! Galatasaray Kulübü tarafından, tekerlekli sandalye basketbol takımına ve yeni kurulan Galatasaray Paralimpik Akademi'ye destek amaçlı 'Engelsiz Aslanlar Balosu' organize edildi.
28.02.2024 Galatasaray
Galatasaray Paralimpik Akademi'nin basın lansmanı yapıldı
Galatasaray Paralimpik Akademi'nin basın lansmanı yapıldı Engelsiz Aslanlar Balosu ve Galatasaray Paralimpik Akademi kuruluşunun basın lansmanı Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleştirildi.
8.02.2024 Basketbol
Serdal Adalı: Bando mızıkayla transfer yapılmaz!
Serdal Adalı: Bando mızıkayla transfer yapılmaz! Serdal Adalı, başkanlık yarışındaki rakibi Hasan Arat’ın PSG Başkanı Halifi ile paylaştığı fotoğrafa yorum getirdi, “Başkanla selfie çektirmek transfer yapmak manasına gelmez. Transfer de öyle yapılmaz zaten. Bando mızıkayla transfer yapılmaz” dedi.
2.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol takımıyla vedalaştı
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol takımıyla vedalaştı Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Pazar günü yapılacak seçim öncesi futbol takımıyla vedalaştı.
1.12.2023 Beşiktaş
Serebral palsi hastası Begüm'ün hayatı basketbolla değişti
Serebral palsi hastası Begüm'ün hayatı basketbolla değişti Tekerlekli Sandalye Basketbol A Kadın Milli Takımı'nda forma giyen doğuştan serebral palsi hastası Begüm Pusat (19), daha önce engeli olmaktan utandığını, ancak basketbol sayesinde hayatının değiştiğini belirtti. Pusat, ''Basketbol benim hayata bakış açımı değiştirdi. Ben eskiden engelimden utanan birisiydim. Kimseye engelim olduğu söylemezdim" dedi.
6.06.2023 Basketbol
Türkiye kıtalararası kupaya galibiyetle başladı
Türkiye kıtalararası kupaya galibiyetle başladı Tekerlekli Sandalye Basketbol Kıtalararası Kupası’nın açılış maçında Avusturalya’yı 66-59 yenen Türkiye Milli Takımı turnuvaya galibiyetle başladı.
1.06.2023 Diğer
Final serisinde ilk raunt Fenerbahçe’nin
Final serisinde ilk raunt Fenerbahçe’nin Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nu Yalova’da düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-Off finali ilk maçında Fenerbahçe Göksel Çelik, İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 66-55 yendi.
16.05.2023 Basketbol
Cumhuriyetimizin 100. yılında Fenerbahçe'nin şampiyon kadınları
Cumhuriyetimizin 100. yılında Fenerbahçe'nin şampiyon kadınları Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelen 2022-2023 sezonunda tüm branşlarda zirve hedefi koyan Fenerbahçe’de büyük bir gurur yaşandı. Kadın basketbol ve kadın voleybol takımları bu özel sezonda şampiyonluklara ulaştı.
13.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den transfer hamlesi! Gemileri yaktı: Devam etmeyeceğim
Fenerbahçe'den transfer hamlesi! Gemileri yaktı: Devam etmeyeceğim Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe transferde de önemli adımlar atmaya başladı. Sarı-lacivertlilerün gündemine giren yıldız oyuncu gelecek sezon takımında kalmayacağını duyurdu.
7.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den muhteşem başarı! 3 branşta zirve adayı tek kulüp
Fenerbahçe'den muhteşem başarı! 3 branşta zirve adayı tek kulüp Fenerbahçe, yarıştığı tüm branşlarda şampiyonluk mücadelesi veriyor, taraftarlarının heyecanına heyecan katıyor. Sarı-lacivertliler, futbol, basketbol ve voleybolda bütün takımlarıyla zirve adayı tek kulüp olarak dikkat çekiyor.
7.05.2023 Fenerbahçe
İzmir Büyükşehir Belediyesi Avrupa üçüncüsü  oldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Avrupa üçüncüsü oldu İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı, IWBF EuroCup-3'te Avrupa üçüncüsü oldu. İzmirli sporcu Ahmet Efetürk ise turnuvanın en değerli sporcusu oldu ve en iyi beşine seçildi.
1.05.2023 Diğer
Euroleague Women'da Breanna Stewart tarihe geçti! Fenerbahçe inanılmaz bir başarıya imza attı
Euroleague Women'da Breanna Stewart tarihe geçti! Fenerbahçe inanılmaz bir başarıya imza attı Fenerbahçe Alagöz, yıllardır beklediği Avrupa şampiyonluğuna uzanırken Breanna Stewart finaller tarihine geçecek müthiş bir performans sergiledi. ABD’de de büyük yankı uyandıran 28 yaşındaki yıldız, görkemli kariyerine büyük bir başarı daha ekledi.
18.04.2023 Basketbol
Kazada bacağını kaybeden Orhun, 3 ayda halterde madalya kazandı
Kazada bacağını kaybeden Orhun, 3 ayda halterde madalya kazandı Adana'da 18 yıl önce geçirdiği trafik kazasında sol bacağını diz altından kaybeden Orhun Şirin (28), Antalya'da tanışıp 3 ay önce başladığı halterde, Türkiye Şampiyonası'nda gümüş madalyanın sahibi oldu.
7.04.2023 Diğer
‘Farkındalık yaratmaya devam edeceğiz’
‘Farkındalık yaratmaya devam edeceğiz’ Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Dünya Engelliler Günü kapsamında İzmir Rehabilitasyon Spor Kulübü ve Pamukkale Belediye Spor arasında gerçekleşen basketbol maçını izledi.
6.12.2022 Ege
Zeytin Dalı gazisi, protez bacaklarla hayata sarıldı
Zeytin Dalı gazisi, protez bacaklarla hayata sarıldı Suriye'de Zeytin Dalı Harekatı'nda el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle 2 bacağını diz altında kaybederek gazi olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Hasan Çeçen (26), protez bacaklarla yaşama sarıldı. Sedanur Çeçen ile evlenerek dünyaevine giren ve nisan ayında bebeğini kucağına almaya hazırlanan gazi Çeçen, Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübünde basketbol oynuyor. Gazi Çeçen'in hayali milli formayı giymek.
4.11.2022 Gündem
Basketbolun lokomotifi Fenerbahçe! Türk basketbolunda bir ilk
Basketbolun lokomotifi Fenerbahçe! Türk basketbolunda bir ilk Fenerbahçe, Türk basketbolunda bir ilki gerçekleştirerek müzesini açtı. Kurucular Muhtar Sencer ve Cem Atabeyoğlu’ndan efsane kaptan Ayten Salih’e, unutulmaz coachlar Aydın Örs ile Zeljko Obradovic’ten kazanılan şampiyonluklara kadar birçok özel anı sergilendi.
30.10.2022 Basketbol
Mustafa Anıklı yazdı: Karadeniz'in Hawaii'si Ordu
Mustafa Anıklı yazdı: Karadeniz'in Hawaii'si Ordu Futbolu, engelli basketbolu ve ekstrem sporlarıyla adından söz ettiren şehir, şimdi yeni bir atağa kalktı. 110 kilometre kıyı şeridi bulunan kentte, Ordu Büyükşehir Belediyesi ezber bozan bir işe girişti. Sörf ve kanoda kendi ekipmanını üretti, şimdi yarışacak sporcu yetiştirmeye başladı.
2.10.2022 Diğer
23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı dünya ikincisi oldu
23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı dünya ikincisi oldu 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, dünya ikincisi oldu.
16.09.2022 Milli Takım
23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı dünya finalinde
23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı dünya finalinde 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, yarı finalde Almanya'yı 63-56 mağlup ederek finale yükseldi. Millilerin rakibi Japonya olacak.
15.09.2022 Diğer
Galatasaray’dan bir sponsorluk anlaşması daha
Galatasaray’dan bir sponsorluk anlaşması daha Galatasaray Kulübü, tekerlekli basketbol takımı için isim sponsorluk anlaşmasına imza attı. Törende konuşan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey, “Engelsiz aslanlarımız bugün daha güçlü” dedi.
29.08.2022 Basketbol
Yalova’da Uluslararası 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası başladı
Yalova’da Uluslararası 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası başladı Türkiye, İspanya, Güney Afrika ve Almanya’nın katıldığı Uluslararası 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası Yalova’da başladı.
12.08.2022 Diğer
Burak Kızılhan: 5 yıldız, formalarımıza 2023-24 sezonundan itibaren dahil olacaktır
Burak Kızılhan: 5 yıldız, formalarımıza 2023-24 sezonundan itibaren dahil olacaktır Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, “Bu sezon itibarıyla TFF’nin kuruluşu olan 1923 yılından bugüne kadar kazandığımız 5 yıldızımızı formalarımızın dışında her yerde kullanmaya başladık. 5 yıldız, formalarımıza ise 2023-24 sezonundan itibaren dahil olacaktır” dedi.
30.07.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi
Beşiktaş'ta geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi Beşiktaş Kulübü'nde geleneksel bayramlaşma töreni, Vodafone Park'ta gerçekleştirildi.
8.07.2022 Beşiktaş
Ali Koç, Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'yla bir araya geldi
Ali Koç, Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'yla bir araya geldi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olan sarı-lacivertli takımla bir araya geldi.
1.07.2022 Fenerbahçe
'Olimpik' Fenerbahçe! Kupa da var madalya da
'Olimpik' Fenerbahçe! Kupa da var madalya da Yeni sezona tüm branşlarda iddialı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe, geçtiğimiz yıl kazandığı kupalar ve madalyalar, yeni sezon için sağlam bir referans oldu.
1.07.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tekerlekli Sandalye Basketbol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.