Tekstilkent

Tekstilkent

Son dakika Tekstilkent haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tekstilkent gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tekstilkent haber sayfamızda...

Tekstilkent

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 251 tekstilkent haberi bulunmuştur.
Bağcılar'da 5 araç birbirine girdi! Olay yerinden ilk görüntüler
Bağcılar'da 5 araç birbirine girdi! Olay yerinden ilk görüntüler İstanbul Bağcılar'da bu sabah 5 araç zincirleme kazaya karıştı, kazada 2 kişinin yaralandığı bildirildi.
16.04.2024 Gündem
Bakan Kacır: KOSGEB’den yararlanan kobilerin sayısını 6 bin 680’e çıkardık
Bakan Kacır: KOSGEB’den yararlanan kobilerin sayısını 6 bin 680’e çıkardık Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Batman'a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen 'Batman Ekonomik Kalkınma, Kültür ve Turizm Projeleri Açılış ve 2024 Yılı GAP Projeleri İmza Töreni'ne katıldı.
6.03.2024 Ekonomi
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek Katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstabul'daki trafik ortalama trafik süresinin 64 dakikadan 39 dakikaya düşeceğini söyledi. AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a da yerel seçimlerde destek isteyen Erdoğan, 'Bir taraftan belediyeler bir taraftan hükümet olarak ele ele vereceğiz ve ülkemizi ayağa kaldıracağız.' şeklinde konuştu.
29.01.2024 Haberler
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek Katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstabul'daki ortalama trafik süresinin 64 dakikadan 39 dakikaya düşeceğini söyledi. AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a da yerel seçimlerde destek isteyen Erdoğan, 'Bir taraftan belediyeler bir taraftan hükümet olarak ele ele vereceğiz ve ülkemizi ayağa kaldıracağız.' şeklinde konuştu.
29.01.2024 Gündem
Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı açıldı! Bakan Uraloğlu: Seyahat süresi 30 dakika olacak
Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı açıldı! Bakan Uraloğlu: Seyahat süresi 30 dakika olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.
29.01.2024 Ekonomi
İstanbul'a yeni metro hattı için geri sayım! Pazartesi günü açılacak
İstanbul'a yeni metro hattı için geri sayım! Pazartesi günü açılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nı 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açacaklarını duyurdu.
26.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu test sürüşünü gerçekleştirdi! ‘Gayrettepe–Kağıthane’ Metro Hattı’nda geri sayım!
Bakan Uraloğlu test sürüşünü gerçekleştirdi! ‘Gayrettepe–Kağıthane’ Metro Hattı’nda geri sayım! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ülkemizin en hızlı metrosu olmasının yanı sıra bir çok özelliği ile de ‘ilk’lerin, ve ‘en’lerin projesi olan ‘Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’mızın son halkası olan ‘Kağıthane-Gayrettepe’ etabındaki çalışmaları tamamlama aşamasına getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
20.01.2024 Ekonomi
Kuş yüzünden kalbinden bıçakladı! Cinayet anı kamerada
Kuş yüzünden kalbinden bıçakladı! Cinayet anı kamerada Gaziantep’te gençler arasında kuş meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 18 yaşındaki Mehmet Şerif Şahin’in kalbinden bıçaklandığı anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.
17.01.2024 Gündem
15 yaşında katil oldu, şaka yapan arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
15 yaşında katil oldu, şaka yapan arkadaşını bıçaklayarak öldürdü Gaziantep'te 15 yaşındaki çocuk, kendisine şaka yaptığı iddiasıyla tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.
15.01.2024 Gündem
Metro Durakları İsimleri 2024: İstanbul Metro Sefer Saatleri ve Güzergahı
Metro Durakları İsimleri 2024: İstanbul Metro Sefer Saatleri ve Güzergahı İstanbul’un trafik yükünü önemli ölçüde azaltan metro ağı her gün milyonlarca insan taşıyor. İstanbul’da toplamda 8 metro hattı bulunur. Bunlar M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6 ve M7 şeklindedir. M4, M5 metro hattı Anadolu Yakası’nda hizmet verir ve güzergahları farklıdır. Sefer saatleri ve sayıları hafta içi ve hafta sonu günlerine göre değişiklik gösterir. İstanbul metro sefer saatleri ve haritasını merak ediyorsanız “İstanbul Metro Durakları ve İsimleri 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çalışmaları devam eden Halkalı- İstanbul Havalimanı Metro Hattı kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.
30.10.2023 Ekonomi
Avek’ten spora bir destek daha
Avek’ten spora bir destek daha Avek Otomotiv Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Adem Paşalı, Karşıyaka Spor Kulübü’nün isim ve ana sponsoru olduklarını açıkladı, “İsmi değişmeyecek” diye konuştu.
8.09.2023 Ege
İstanbul'da ürperten manzara! 'Depreme gerek yok, rüzgar vursa düşecek'
İstanbul'da ürperten manzara! 'Depreme gerek yok, rüzgar vursa düşecek' Esenler'de 5 katlı binada odalara kadar çökmeler meydana geldi. Apartman sakinleri, kentsel dönüşüm için 2018 yılında başvurduklarını ancak sonrasında herhangi bir işlem yapılmadığını iddia etti.
13.08.2023 Haberler
İstanbul'da ürperten manzara! 'Depreme gerek yok, rüzgar vursa düşecek'
İstanbul'da ürperten manzara! 'Depreme gerek yok, rüzgar vursa düşecek' Esenler'de 5 katlı binada odalara kadar çökmeler meydana geldi. Apartman sakinleri, kentsel dönüşüm için 2018 yılında başvurduklarını ancak sonrasında herhangi bir işlem yapılmadığını iddia etti.
13.08.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro çalışmalarını inceledi!
Bakan Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro çalışmalarını inceledi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin en hızlı metrosu Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattının son halkası Kağıthane-Gayrettepe etabındaki saha çalışmalarını inceledi. Uraloğlu, "Proje ile; Gayrettepe – İstanbul Havalimanı arası seyahat süresi 30 dakika, Göktürk-Mahmutbey arası 38 dakika, Tekstilkent-İstanbul Havalimanı arası 45 dakika, Taksim – İstanbul Havalimanı arası 41 dakika, Taksim – Göktürk arası 26 dakika ve 4. Levent – İstanbul Havalimanı arası 35 dakika olacak" dedi.
17.06.2023 Ekonomi
M7 Durakları: Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Durakları İsimleri ve Güzergah Hattı
M7 Durakları: Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Durakları İsimleri ve Güzergah Hattı Avrupa yakasının ilk tam otomatik sürücüsüz metrosu olarak hizmet veren M7 Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı her gün binlerce insana hizmet veriyor. Yaklaşık 3 milyon kişinin yaşadığı ilçelerden geçen M7 metro duraklarının çeşitli hatlarla da entegrasyonu bulunuyor. Sıklıkla seferler gerçekleştiren hat Mecidiyeköy’den başlayıp Mahmutbey durağında son buluyor. Mahmutbey Mecidiyeköy metro hattı nereden geçiyor? M7 Mahmutbey-Mecidiyeköy metro durakları, haritası ve entegrasyonu ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
5.06.2023 Gündem
161 fabrikada 55 bin genç istihdamı
161 fabrikada 55 bin genç istihdamı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
4.05.2023 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu ve Varank yeni tesislerin açılışını gerçekleştirdi
Bakan Kasapoğlu ve Varank yeni tesislerin açılışını gerçekleştirdi Gençlerin yaşadıkları illerde istihdama katılmaları amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında protokol imzalandı. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.  
3.05.2023 Diğer
20 milyar liralık 4 yatırım
20 milyar liralık 4 yatırım Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararları ile toplamda 20 milyar liralık 4 önemli yatırıma proje bazlı devlet yardımı sağlanmasının önü açıldığını söyledi.
18.10.2022 Ekonomi
Bakan Varank'tan 20 milyar liralık yatırım açıklaması
Bakan Varank'tan 20 milyar liralık yatırım açıklaması Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararları ile toplamda 20 milyar liralık 4 önemli yatırıma proje bazlı devlet yardımı sağlanmasının önü açıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, startı verilen projelerin ayrıntılarını anlattı.
17.10.2022 Haberler
Bakan Varank'tan 20 milyar liralık yatırım açıklaması
Bakan Varank'tan 20 milyar liralık yatırım açıklaması Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararları ile toplamda 20 milyar liralık 4 önemli yatırıma proje bazlı devlet yardımı sağlanmasının önü açıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, startı verilen projelerin ayrıntılarını anlattı.
17.10.2022 Ekonomi
Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na cevap: Türkiye’nin dört bir yanında güneş gibi parlıyor
Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na cevap: Türkiye’nin dört bir yanında güneş gibi parlıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Emin olun Kılıçdaroğlu’nun ‘yapılmıyor’ dediği yatırımlar Türkiye’nin dört bir yanında güneş gibi parlıyor. Ama tabii görmek için göz, idrak etmek için de akıl lazım” dedi.
3.07.2022 Siyaset
İçişleri paylaştı! İşte yabancılara kapatılan mahalleler
İçişleri paylaştı! İşte yabancılara kapatılan mahalleler İçişleri Bakanlığı, 1 Temmuz'dan itibaren 1169 mahallenin yabancılara ikametinin kapatıldığını duyurdu. İşte yabancılara kapatılan mahallelerin isimleri...
1.07.2022 Gündem
Gaziantep'te düğüne davetsiz misafir! Eğlencenin yerini bir anda panik aldı
Gaziantep'te düğüne davetsiz misafir! Eğlencenin yerini bir anda panik aldı Gaziantep'te bir düğün salonunda üst kattaki atölyede çalışan işçi alçıpan tavana basınca düğün alanının ortasına düştü. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken düğünün davetsiz misafiri davetlileri hem şoke etti hem de korkuttu.
30.05.2022 Haberler
Gaziantep'te düğüne davetsiz misafir! Eğlencenin yerini bir anda panik aldı
Gaziantep'te düğüne davetsiz misafir! Eğlencenin yerini bir anda panik aldı Gaziantep'te bir düğün salonunda üst kattaki atölyede çalışan işçi alçıpan tavana basınca düğün alanının ortasına düştü. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken düğünün davetsiz misafiri davetlileri hem şoke etti hem de korkuttu.
30.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tekstilkent ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.