Toplantısı

Toplantısı

Son dakika toplantısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toplantısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toplantısı haber sayfamızda...

Toplantısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62.539 toplantısı haberi bulunmuştur.
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Türkiye Kupası finali açıklaması! Trabzonspor'la ortak düşünce
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Türkiye Kupası finali açıklaması! Trabzonspor'la ortak düşünce Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından konuştu.
11.05.2024 Beşiktaş
YÖK Başkanı Özvar Bitlis'in tarihi mekanlarını gezdi
YÖK Başkanı Özvar Bitlis'in tarihi mekanlarını gezdi Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve 25 üniversite rektörü Bitlis’in tarihi mekanlarını gezdi.
11.05.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması Anayasa görüşmeleri kapsamında partileri ziyaret eden TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş açıklamalarda bulundu. "Bu süreci kimsenin zehirlemesine müsaade edilmemeli. Bu süreç, parlamenterler arasında, siyasi iradeyle olacak bir şeydir." diyen Kurtulmuş, "Şimdiye kadar ziyaret ettiğim partiler, anayasa çalışmaları için kapıyı açık tutmuştur. Yöntemi bulunduktan sonra esas tartışma, konulara girildikçe ortaya çıkacaktır." dedi.
11.05.2024 Gündem
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Beşiktaş
Yatırımcılar dikkat: Yıl sonunda dolar ne kadar olacak? Rakam verildi
Yatırımcılar dikkat: Yıl sonunda dolar ne kadar olacak? Rakam verildi Altın ve dolar tarafında yaşanan dalgalı seyir vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki dolarda yıl sonu beklentisi nedir? Gram altında bu ay yöne olacak? Ekonomist Tuğba Ekin merak edilenleri milliyet.com.tr'ye anlattı.
11.05.2024 Ekonomi
Trabzonspor'dan Türkiye Kupası'nda Atatürk Olimpiyat Stadyumu talebi!
Trabzonspor'dan Türkiye Kupası'nda Atatürk Olimpiyat Stadyumu talebi! Bordo-mavililer’in, Beşiktaş ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası finalinin Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasını talep edeceği öğrenildi. Son karar, 13 Mayıs’ta Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılacak toplantı sonrasında belli olacak.
11.05.2024 Trabzonspor
Randevuda A’dan Z’ye yeni sistem
Randevuda A’dan Z’ye yeni sistem Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) “Onaylı Randevu Dönemi” pazartesi günü başlıyor.
11.05.2024 Gündem
‘Desteklerden Türkiye de AB ülkeleri gibi faydalanmalı’
‘Desteklerden Türkiye de AB ülkeleri gibi faydalanmalı’ İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2008 yılından bu yana bir parçası olduğu Avrupa İşletmeler Ağı’nın, Avrupa İşletmeler Ağı Türkiye Ulusal Toplantısı İSO’da düzenlendi.
11.05.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş evlilik kredisi ile ilgili detayları açıkladı! "İlk ödeme 21 Mayıs'ta"
Bakan Göktaş evlilik kredisi ile ilgili detayları açıkladı! "İlk ödeme 21 Mayıs'ta" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş TRTHaber'de evlilik kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" dedi.
10.05.2024 Gündem
YOİKK, Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı! Rekabet gücünü artıracak eylem planı
YOİKK, Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı! Rekabet gücünü artıracak eylem planı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) toplantısında, YOİKK Eylem Planı kapsamındaki çalışmalar ve uluslararası katılımla yapılacak Yatırım Danışma Konseyi toplantısının hazırlıkları masaya yatırıldı.
10.05.2024 Ekonomi
YÖK Başkanı Erol Özvar: Üniversitelerden, uluslararası görünürlülüklerini artırmalarını bekliyoruz
YÖK Başkanı Erol Özvar: Üniversitelerden, uluslararası görünürlülüklerini artırmalarını bekliyoruz Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Yüksek Öğretim Kurulu'nun en önemli misyonu, üniversitelerimizin ulusal ve uluslararası rekabet gücünü, uluslararası görünürlüğünü ve saygınlığını artıracak her türlü tedbiri almaktır. Tüm üniversitelerimizden beklediğimiz gibi Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversitelerimizden de bölgesel ve ulusal düzeyin ötesinde uluslararası görünürlülüklerini artırmalarını bekliyoruz" dedi.
11.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz ülkemizde yatırımcıların öncelik verdiği güven ortamını sağlamak, finansal istikrarı pekiştirmek, sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışını sağlamaktır" dedi.
10.05.2024 Ekonomi
Pazartesi açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu!
Pazartesi açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu! Hükümetin uzun süredir üzerinde çalıştığı kamuda tasarruf tedbirlerinde sona gelindi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf ve tedbir paketinin pazartesi günü açıklanacağını duyurdu. Peki paketin içinde hangi tedbirler olacak? İşte beklenen kararlar...
10.05.2024 Ekonomi
SON DAKİKA: Aziz Yıldırım'dan adaylık hazırlığı! 'Benden haber bekleyin'
SON DAKİKA: Aziz Yıldırım'dan adaylık hazırlığı! 'Benden haber bekleyin' Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurul öncesi Aziz Yıldırım'dan adaylık hamlesi geldi. Yıldırım, başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplerine, 'Hazır olun' talimatı verdi.
10.05.2024 Fenerbahçe
FED MAYIS TOPLANTI TARİHİ 2024 (ABD Merkez Bankası): Mayıs FED faiz kararı ayın kaçında, saat kaçta açıklanacak?
FED MAYIS TOPLANTI TARİHİ 2024 (ABD Merkez Bankası): Mayıs FED faiz kararı ayın kaçında, saat kaçta açıklanacak? FED faiz kararı PPK toplantısı ardından açıklanıyor. Aylık olarak duyurulan faiz oranları piyasalar tarafından merakla bekleniyor. ABD Merkez Bankası son açıklanan kararında faiz oranını sabit bırakmıştı. Peki, FED PPK toplantısı ne zaman? FED faiz kararı hangi gün açıklanacak?
10.05.2024 Bilgi Rehberi
MAYIS MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI TARİHİ 2024 💢 TCMB Mayıs faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
MAYIS MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI TARİHİ 2024 💢 TCMB Mayıs faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) 2024 yılı faiz kararı toplantı takvimi yayımlandı. Her ay faiz kararı açıklaması yapılırken son olarak Nisan ayında duyurulan politika faizi yüzde 50'de sabit kaldı. Gözler Mayıs Merkez Bankası PPK toplantısı kararında! Merkez Bankası Mayıs faiz kararı ne zaman açıklanır?
10.05.2024 Bilgi Rehberi
Onaylı randevu dönemi
Onaylı randevu dönemi Bakan Koca, hastanelerde randevu sorununa karşı yeni sisteme geçileceğini açıkladı. Buna göre ertesi gün randevusu olan hasta akşam saat 8’e kadar onay verecek. Uygulama 65 yaş üstü hastalar ile kanser hastalarını kapsamayacak...
10.05.2024 Gündem
Orman yangınlarına karşı ortak mücadele! Tarihin en güçlü filosu göreve hazır
Orman yangınlarına karşı ortak mücadele! Tarihin en güçlü filosu göreve hazır Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2024 Yılı Orman Yangınlarıyla Mücadele Hazırlık Toplantısı’nda, yangınla mücadelede seferberlik ruhuyla hareket edildiği mesajını verdi.
10.05.2024 Gündem
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken MSB'den son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada, son bir haftada 108 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
9.05.2024 Gündem
Bakan Tekin: Öngörülen cezalar yüzde 50 oranında artırılmalı
Bakan Tekin: Öngörülen cezalar yüzde 50 oranında artırılmalı Ankara’da gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 'Hazırladığımız Öğretmenlik Meslek Kanunu içerisinde öğretmenlere ve eğitim çalışanlarına yönelik şiddet içeren fiillerle ilgili taslakta, bu türden fiillere karşılık ceza kanunlarında öngörülen cezaların yüzde 50 oranında artırımlı olarak verilmesini teklif ettik.' dedi.
9.05.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay!
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay! Trendyol 1. Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık derin uykudan uyananın zamanı. Kulüp, profesyonel bir anlayış ile yönetilmeli ve kendisine uygun bir şirketleşme modeline geçilmeli’’ dedi.
9.05.2024 1.Lig
‘Barış anlaşması imzalanmalı’
‘Barış anlaşması imzalanmalı’ Azerbaycan’ın Ermenistan ile barış sürecinde katedilen mesafenin memnuniyet verici olduğunu belirten Erdoğan, 10 Mayıs’ta Almatı’da barış anlaşmasının bir an önce imzalanıp bölgenin istikrara kavuşması gerektiğini ifade etti.
9.05.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz açıkladı: Türkiye ilk defa 1.1 trilyon doların üzerinde ekonomik hacme ulaştı
Cevdet Yılmaz açıkladı: Türkiye ilk defa 1.1 trilyon doların üzerinde ekonomik hacme ulaştı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Tüm iş dünyamızı Azerbaycan'da enerji, elektronik, madencilik, tarım, sağlık, bilişim, inşaat sektörleri başta olmak üzere birçok alandaki imkanları değerlendirerek yeni imzalar atmaya davet ediyorum. Azerbaycan firmalarını da ülkemizin devamlı gelişmekte olan yatırım ortamını fırsata çevirmeye davet ediyorum. Geçen yıl itibariyle yüzde 4,5 büyüme kaydetti ekonomimiz. Dünya yüzde 3 büyürken, Türkiye yüzde 4,5 büyüdü ve ilk defa Türkiye 1,1 trilyon doların üzerinde ekonomik hacme ulaşmış oldu. Bununla dünyanın 17'inci büyük ekonomisi konumundayız" dedi.
8.05.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Türkiye genelinde bin 240 yerde şantiye alanımız var
Bakan Özhaseki: Türkiye genelinde bin 240 yerde şantiye alanımız var Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem sonrası 76 bin konutun teslim edildiğini belirterek, "Önümüzdeki aydan itibaren her ay 10 bin, 15 bin ve 20 bin civarında bitirebildiğimiz evlerin kuralarını çekip, onları da hak sahiplerine teslim edeceğiz. Bu yılsonunda 200 bini bulmuş olacağız" dedi.
8.05.2024 Haberler
Türkiye ve Cezayir arasında Karma Ekonomik Komisyonu  Protokolü imzalandı
Türkiye ve Cezayir arasında Karma Ekonomik Komisyonu Protokolü imzalandı Türkiye ve Cezayir arasında Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 12. Dönem Protokolü imzalandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Bugünkü toplantıda ekonomiden bilgi teknolojilerine, eğitimden sağlığa, kültürden turizme, ticaretten sosyal politikalara kadar birçok alanda ülkelerimiz arasındaki iş birliklerinin genişletilmesi hususunda mutabık kaldık” dedi.
8.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toplantısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.