Transfer Dedikoduları

Transfer Dedikoduları

Son dakika transfer dedikoduları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan transfer dedikoduları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan transfer dedikoduları haber sayfamızda...

Transfer Dedikoduları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.093 transfer dedikoduları haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'den transferde 2 bomba birden! 4 ay men edilmişti, İsmail Kartal bizzat istedi
Fenerbahçe'den transferde 2 bomba birden! 4 ay men edilmişti, İsmail Kartal bizzat istedi Ara transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de takviye yapılacak bölgeler belirlendi. Orta saha ve forvet bölgesini güçlendirmek için harekete geçen sarı-lacivertli ekipte İsmail Kartal'ın bizzat istediği isim ortaya çıktı.
16.11.2023 Fenerbahçe
Manchester United maçı milat oldu: Fatih Terim'in kavuğu Okan Buruk'undur
Manchester United maçı milat oldu: Fatih Terim'in kavuğu Okan Buruk'undur Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray'da tarihi galibiyetin yankıları konuşulmaya devam ediyor. Milliyet yazarı Ercan Güven, Okan Buruk ve Fatih Terim ile ilgili yazı kaleme aldı.
5.10.2023 Galatasaray
Shakhtar Donetsk'ten Devler Ligi'nde tarihi geri dönüş!
Shakhtar Donetsk'ten Devler Ligi'nde tarihi geri dönüş! Şampiyonlar Ligi'nde gecenin erken seansı iki maç ile açılırken Shakhtar Donetsk tarihi bir geri dönüşe imza attı.
4.10.2023 Şampiyonlar Ligi
Şenol Güneş'ten Gedson için kötü haber!
Şenol Güneş'ten Gedson için kötü haber! Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Gedson Fernandes'in sakatlığını açıkladı. Yıldız ismin kaçıracağı müsabakaları duyurdu.
4.10.2023 Beşiktaş
Joanna Wolosz: Transfer dedikoduları beni güldürüyordu
Joanna Wolosz: Transfer dedikoduları beni güldürüyordu Bir dönem Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Opet'in gündemine gelen Polonyalı pasör Joanna Wolosz hakkında çıkan transfer söylentileri hakkına açıklamalarda bulundu.
4.10.2023 Voleybol
Rashica'dan transfer kararı! Fenerbahçe iddialarına cevap
Rashica'dan transfer kararı! Fenerbahçe iddialarına cevap Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bulunan Milot Rashica, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Kosovalı yıldız transferi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
14.07.2023 Galatasaray
Galatasaray, Nicolo Zaniolo ile transfer için anlaştı! Dev bonservis bedeli
Galatasaray, Nicolo Zaniolo ile transfer için anlaştı! Dev bonservis bedeli Süper Lig'de yoluna lider olarak devam eden Galatasaray, bir transfer bombası patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, Roma takımında forma giyen yıldız isim Nicolo Zaniolo ile anlaşma sağladığı öğrenildi.
6.02.2023 Galatasaray
Emre Akbaba'dan Fenerbahçe itirafı! 'Bir an için öleceğimi sandım'
Emre Akbaba'dan Fenerbahçe itirafı! 'Bir an için öleceğimi sandım' Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Emre Akbaba, Fransız basınına konuştu. Tecrübeli orta saha kariyerine dair önemli itiraflarda bulundu. Fenerbahçe ile ilgili konuşan Emre Akbaba, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı. Tecrübeli oyuncu kariyerinin dönüm noktasıyla ilgili "Bir an için öleceğimi sandım" ifadelerini kullandı.
16.10.2022 Adana Demirspor
Lionel Messi'ye büyük şok! 17 yıl sonra bir ilk...
Lionel Messi'ye büyük şok! 17 yıl sonra bir ilk... Uzun yıllar Barcelona'da forma giyen geçtiğimiz sezon sürpriz bir şekilde takımdan ayrılma kararı alan Lionel Messi, PSG'ye imza atmıştı. PSG'de beklenen formu bir türlü yakalamayan Arjantin'li yıldız bir şok daha yaşadı.
13.08.2022 Fransa Ligue 1
Miralem Pjanic'in yeni adresi belli oldu
Miralem Pjanic'in yeni adresi belli oldu Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Beşiktaş'a transfer olan Barçalı yıldız Miralem Pjanic'e resmi teklif geldi.
6.06.2022 İspanya La Liga
Son Dakika: Fenerbahçe'nin yıldızlarına transfer teklifi yağıyor! Acun Ilıcalı da devrede
Son Dakika: Fenerbahçe'nin yıldızlarına transfer teklifi yağıyor! Acun Ilıcalı da devrede Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi son dönemde hiç yaşanmamış bir trafik içinde. Bunun nedeni, Sarı-Lacivertli takımın yıldızlarına Avrupa ve kıta dışından çok sayıda teklif olması. Acun Ilıcalı da yıldız oyuncuyu Hull City'ye transfer etmek için devrede. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
20.05.2022 Fenerbahçe
Son dakika: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu derken flaş transfer! İtalyanlar talip oldu
Son dakika: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu derken flaş transfer! İtalyanlar talip oldu Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda hedeflerinden uzak kalan Galatasaray'da seçim sürecinin de etkisiyle transfer çalışmaları da hız kazanamadı. Sarı-kırmızılıların geleceğinin merak konusu olduğu dönemde Kerem Aktürkoğlu için çok sayıda transfer iddiası ortaya atıldı. Galatasaray'ın bir diğer genç yıldızına İtalyan devinin talip olduğu belirtildi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Galatasaray
Güzel model Ann Mari Olsen'den transfer çağrısı: Lütfen kırmızı giy
Güzel model Ann Mari Olsen'den transfer çağrısı: Lütfen kırmızı giy Bu yaz transfer döneminin en çok merak edilen ismi Erling Haaland için Norveçli güzel model Ann Mari Olsen sosyal medyadan çağrı yaptı.
3.05.2022 Magazin
Halil Akbunar bombası! 3.2 milyon euro karşılığında yeni takımı...
Halil Akbunar bombası! 3.2 milyon euro karşılığında yeni takımı... Göztepe’nin yıldız isminin Süper Lig devine transfer olacağı ileri sürüldü. İzmir ekibinin bu anlaşma sonrası 3 milyon 200 bin euro bonservis bedeli kasasına koyacağı konuşuluyor
21.04.2022 Trabzonspor
Rosier'in menajerinden ayrılık sinyali: Önceliğimiz Avrupa'nın 5 büyük ligi
Rosier'in menajerinden ayrılık sinyali: Önceliğimiz Avrupa'nın 5 büyük ligi Beşiktaş'ın şampiyonluğundaki başrol oyuncularından Valentin Rosier'in menajeri Stephane Canard, Fransız oyuncunun önümüzdeki sezon Avrupa'nın 5 büyük liginde oynamak istediğini söyledi.
20.05.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ı izlemeye geliyorlar
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ı izlemeye geliyorlar Sezon başında Galatasaray'ın elinden kapılan ve son dönemde yükselen performansıyla taraftarların gözüne girmeye başlayan Mert Hakan Yandaş'a İtalya'dan sürpriz bir talip çıktı. 
24.04.2021 Fenerbahçe
Son Dakika | Dusko Tosic transfer teklifini böyle duyurdu! Beşiktaş...
Son Dakika | Dusko Tosic transfer teklifini böyle duyurdu! Beşiktaş... Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve gösterdiği performansla Beşiktaş'a para kazandırarak Çin'in yolunu turan Sırp futbolcu Dusko Tosic, transferi açıkladı.
20.12.2020 Beşiktaş
Son dakika | Ozan Kabak 25 milyon euroya Milan'a...
Son dakika | Ozan Kabak 25 milyon euroya Milan'a... FIFA Menajeri Gaetano Di Caro, Schalke 04 yetkilileriyle görüştüğünü ve Milan'ın Ozan Kabak'ın transferini tamamlamaya çok yakın olduğunu dile getirdi. Caro, "Schalke'nin Ozan'ı 23-25 milyon euro bandında bir bonservis bedeline gönderebileceğini söyleyebilirim" dedi.
19.12.2020 İtalya Serie A
Trabzonspor transfer haberleri | Sörloth, Olimpik Lyon'un hedefinde!
Trabzonspor transfer haberleri | Sörloth, Olimpik Lyon'un hedefinde! Trabzonspor'da transferde son dakika... Trabzonspor'un golcü yıldızı Alexander Sörloth Avrupa devlerini peşinden koşturuyor. Leipzig'in gündeminde yer alan Norveçli golcü için bu kez de Fransız ekibi Olimpik Lyon'un devreye girdiği aktarıldı.
6.09.2020 Trabzonspor
Alanyaspor'un futbolcuları kapış kapış gidiyor
Alanyaspor'un futbolcuları kapış kapış gidiyor Aytemiz Alanyaspor'un başarılı geçen sezonunun ardından futbolcuları büyük takımların radarına girdi.
1.08.2020 Alanyaspor
Cengiz Ünder'in menajeri resmen açıkladı! "Avrupa'nın devleri ilgileniyor"
Cengiz Ünder'in menajeri resmen açıkladı! "Avrupa'nın devleri ilgileniyor" İtalya'nın Roma kulübünde forma giyen Cengiz Ünder ile ilgili transfer dedikoduları her geçen gün artıyor. Cengiz'in menajeri Mirsad Türkcan, İtalyan devinin transfer için devrede olduğunu vurguladı ve ekledi; "Avrupa'da dev olarak kabul edilen kulüplerin Cengiz için girişimleri var"
2.07.2020 İtalya Serie A
Bernard Mensah'tan transfer açıklaması
Bernard Mensah'tan transfer açıklaması Beşiktaş'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Hes Kablo Kayserispor'un Ganalı futbolcusu Bernard Mensah, transfer konusunu sezon sonuna bıraktığını söyledi.
30.06.2020 Kayserispor
Berna Gözbaşı: Yönetmeyi bilseydik Türk futbolu bu durumda olmazdı
Berna Gözbaşı: Yönetmeyi bilseydik Türk futbolu bu durumda olmazdı HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kulübe başkan olarak seçildiğinde futbol bilgisinin tartışıldığını belirterek, "Futbolu bilmeyip, yönetmeyi bilenlerin sayısı çok olsaydı Türk futbolu bu durumda olmazdı" dedi.
30.06.2020 Kayserispor
Osimhen, İngiliz takımlarını peşine taktı
Osimhen, İngiliz takımlarını peşine taktı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’nin forvet oyuncusu Victor Osimhen, bu sene gösterdiği performansla Premier Lig ekiplerinin dikkatini çekti.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Pogba yarışına Inter de katıldı
Pogba yarışına Inter de katıldı İngiltere Premier Lig kulüplerinden Manchester Unitedın Fransız yıldızı Paul Pogba için transfer dedikoduları her geçen gün artıyor. Pogbayı kadrosuna katmak isteyen son takımın ise İtalya Serie A ekiplerinden Inter olduğu belirtildi.
1.07.2020 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri

Transfer Dedikoduları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.