Trump'a ikinci sürpriz! Stormy Daniels'tan sonra bu kez 'Woman-1'
Trump'a ikinci sürpriz! Stormy Daniels'tan sonra bu kez 'Woman-1' Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var.
5.04.2023 Dünya
Son dakika haberi... Corona virüs için dev hamle! Trump üretimi için talimat verdi
Son dakika haberi... Corona virüs için dev hamle! Trump üretimi için talimat verdi Gelen son dakika haberine göre; ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip corona virüs (covid-19) ile mücadele kapsamında, 6 firmanın solunum cihazı üretmesinin önündeki engellerin kaldırılmasını sağlamaları için Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı ile İç Güvenlik Bakanlığına talimat verdi.
2.04.2020 Dünya
Son dakika | Trump'ın azil soruşturmasında sıcak gelişme! Belgelerin yayımlanmasına başlandı
Son dakika | Trump'ın azil soruşturmasında sıcak gelişme! Belgelerin yayımlanmasına başlandı ABD Temsilciler Meclisi, Başkan Donald Trump'ın azil soruşturmasına ilişkin iki ifadenin dökümünü yayımladı.
5.11.2019 Dünya
Trump'tan kafa karıştıran hareket! Sildi ve...
Trump'tan kafa karıştıran hareket! Sildi ve... ABD Başkanı Donald Trump, Savunma Bakanı Mark Esper'in soyadını yanlış yazdığı ve "askerlerimizi eve getiriyoruz" mesajını içeren Twitter mesajını silerek, Suriye ile ilgili yeni paylaşımda bulundu.
20.10.2019 Dünya