Tunç Başaran

Tunç Başaran

Son dakika Tunç Başaran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tunç Başaran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tunç Başaran haber sayfamızda...

Tunç Başaran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 312 tunç başaran haberi bulunmuştur.
Kendini arayan Türk sineması
Kendini arayan Türk sineması 80’ler dünyada birçok şeyin aynı anda yapıldığı zamanlardı. Darbeyle gelen yasaklar, sosyal hayatta yaşanan değişimler sinemayı da etkilemişti. Etkinliğini yitiren Yeşilçam, seks filmleri, videolarla ayakta durmaya çalışırken toplumsal bakış açısı artık sinemalardaydı...
24.10.2023 Gündem
Pakize Başaran hayatını kaybetti
Pakize Başaran hayatını kaybetti Yazar Pakize Başaran, 102 yaşında tedavi gördüğü Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
15.06.2023 Kültür Sanat
Yazar Pakize Başaran, son yolculuğuna uğurlandı
Yazar Pakize Başaran, son yolculuğuna uğurlandı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 103 yaşında hayatını kaybeden yazar Pakize Başaran, son yolculuğuna uğurlandı.
13.06.2023 Haberler
Yazar Pakize Başaran, son yolculuğuna uğurlandı
Yazar Pakize Başaran, son yolculuğuna uğurlandı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 103 yaşında hayatını kaybeden yazar Pakize Başaran, son yolculuğuna uğurlandı.
13.06.2023 Gündem
Yazar Pakize Başaran hayatını kaybetti
Yazar Pakize Başaran hayatını kaybetti Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaşayan yazar Pakize Başaran, 103 yaşında hayatını kaybetti.
12.06.2023 Gündem
‘Kendimi bildim bileli ruhum uçmaktan yana’
‘Kendimi bildim bileli ruhum uçmaktan yana’ “Uçurtmayı Vurmasınlar” aradan geçen zamana rağmen etkisini yitirmedi. Kitabın yazarı Feride Çiçekoğlu bu etkinin nedeni için “Yaşanmadan yazılabilir miydi? Galiba yazılamazdı” diyor.
15.03.2023 Kültür Sanat
Semih Sergen kimdir, kaç yaşındaydı? Toprak Sergen ve Burak Sergen'in babası Semih Sergen hayatını kaybetti
Semih Sergen kimdir, kaç yaşındaydı? Toprak Sergen ve Burak Sergen'in babası Semih Sergen hayatını kaybetti Semih Sergen hayatını kaybetti. Sinema, tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı olan Semih Sergen'in ölümü sevenlerini üzdü. Peki, Semih Sergen kimdir? İşte oyuncu Semih Sergen'in hayatı.
6.08.2022 Bilgi Rehberi
Ruhi Sarı: Ankara'ya yetişebildim, Antalya’yı ve Adana'yı kaçırdım!
Ruhi Sarı: Ankara'ya yetişebildim, Antalya’yı ve Adana'yı kaçırdım! TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programının 'Babalar Günü Özel' konuğu, oyuncu Ruhi Sarı oldu. Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan sanatçı, Tunç Basaran'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Sen de Gitme' ile sinema kariyerine adım atmıştı. 1995 yapımı filmdeki performansıyla üç ayrı festivalde 'Onur Ödülü' ve 'Umut Veren Erkek Oyuncu' ödülleri kazanan Sarı, dikkat çeken bir itirafta bulundu.
18.06.2022 Cadde
Memduh Ün kimdir, kaç yaşında vefat etti? Memduh Ün ne zaman öldü?
Memduh Ün kimdir, kaç yaşında vefat etti? Memduh Ün ne zaman öldü? Memduh Ün kimdir, kaç yaşında vefat etti? Usta sanatçı Fatma Girik'in ölüm haberinin ardından Memduh Ün'ün biyografisi de araştırılmaya başlandı. Fatma Girik'in hayatındaki dönüm noktalarından biri olan Memduh Ün'ün hayatı ile ilgili detaylar haberimizde.
25.01.2022 Gündem
Kadir İnanır kimdir, son dakika sağlık durumu nedir? Yoğun bakıma alındı! Kadir İnanır kaç yaşında, aslen nereli?
Kadir İnanır kimdir, son dakika sağlık durumu nedir? Yoğun bakıma alındı! Kadir İnanır kaç yaşında, aslen nereli? Kadir İnanır ile ilgili son dakika gelişmeleri gündeme geldi. Aniden rahatsızlanan usta oyuncu Kadir İnanır, hastaneye kaldırıldı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen İnanır, yoğun bakıma alındı. Ünlü sanatçının sağlık durumu ve yaşamıyla ilgili bilgiler merak konusu. Peki Kadir İnanır kimdir, kaç yaşında?
21.11.2021 Cadde
Muhittin Korkmaz kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? G.O.R.A filmindeki repliği ile tanınan Muhittin Korkmaz hayatı hakkında bilgiler...
Muhittin Korkmaz kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? G.O.R.A filmindeki repliği ile tanınan Muhittin Korkmaz hayatı hakkında bilgiler... G.O.R.A filminde Tihulu karakterine hayat veren ve hafızalarda Komutan Logar bir cisim yaklaşıyor repliği ile hafızalarda yer edinen Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti. Muhittin Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini Can Yılmaz sosyal medya hesabından dün akşam saatlerinde duyurdu. Peki Muhittin Korkmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereliydi, neden öldü? İşte Muhittin Korkmaz'ın hayatı hakkında bilgiler...
25.11.2020 Cadde
Türk sinemasının hafızası yayında
Türk sinemasının hafızası yayında Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi bünyesinde yürütülen Türkiye Sineması Görsel Hafıza Projesi’nin 15 yıllık arşivi çevrimiçi erişime açıldı.
4.05.2020 Kültür Sanat
Usta yönetmen Tunç Başaran son yolculuğuna uğurlandı
Usta yönetmen Tunç Başaran son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede 81 yaşında hayatını kaybeden Usta yönetmen Tunç Başaran için İstanbul'da Karacaahmet Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Usta yönetmenin vasiyeti üzerine Bandırma'da gömüleceği öğrenildi. 'Uçurtmayı Vurmasınlar', 'Piano Piano Bacaksız' ve 'Abuzer Kadayıf' filmlerinin yönetm
19.12.2019 Haberler
Usta yönetmen Tunç Başaran'a son görev
Usta yönetmen Tunç Başaran'a son görev Dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 81 yaşındaki usta yönetmen Tunç Başaran için, İstanbul'da Karacaahmet Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Usta yönetmenin vasiyeti üzerine memleketi Bandırma'da gömüleceği öğrenildi.
19.12.2019 Cadde
Ustaların  yetiştirdiği bir usta
Ustaların yetiştirdiği bir usta Sinemaya Yeşilçam döneminde başlayan, ancak aralarında “Uçurtmayı Vurmasınlar” ve “Piano Piano Bacaksız”ın da olduğu önemli filmlerini 1980’lerde çeken Tunç Başaran dün 81 yaşında yaşamını yitirdi...
19.12.2019 Gündem
Füsun Önal'dan eski eşi Tunç Başaran'a duygusal veda
Füsun Önal'dan eski eşi Tunç Başaran'a duygusal veda Füsun Önal, bugün hayatını kaybeden usta yönetmen Tunç Başaran'a duygusal bir paylaşımla veda etti. Önal, paylaşımında Başaran'la eski fotoğraflarına yer verirken; nasıl tanıştıklarını anlattı.
18.12.2019 Cadde
Tunç Başaran kimdir, kaç yaşındaydı? Tunç Başaran filmleri
Tunç Başaran kimdir, kaç yaşındaydı? Tunç Başaran filmleri Türk Sinemasının önemli yönetmenleri arasında yer alan Tunç Başaran hayatını kaybetti. Bir süredir yumuşak doku kanseri tedavisi gören Tunç Başaran bugün yaşamını yitirdi. Peki, Tunç Başaran kimdir? İşte Tunç Başaran'ın hayatı ve filmleri...
18.12.2019 Gündem
Son dakika: Usta yönetmen Tunç Başaran hayatını kaybetti
Son dakika: Usta yönetmen Tunç Başaran hayatını kaybetti Türk sinemasına damga vuran, sayısız ödülün yanı sıra Oscar aday adayı olan 'Uçurtmayı Vurmasınlar' filminin yönetmeni Tunç Başaran, 81 yaşında vefat etti.
18.12.2019 Cadde
Usta oyuncu Hale Akınlı hayatını kaybetti
Usta oyuncu Hale Akınlı hayatını kaybetti Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Hale Akınlı dün hayatını kaybetti. 78 yaşında yaşamını yitiren sanatçı, bir süredir akciğer rahatsızlığı yaşıyordu.
14.12.2019 Cadde
Sanat dünyasının acı günü
Sanat dünyasının acı günü Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Hale Akınlı dün yaşama veda etti.
14.12.2019 Gündem
Yönetmen Tunç Başaran hastaneye kaldırıldı
Yönetmen Tunç Başaran hastaneye kaldırıldı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde evinde fenalaşıp düşen yönetmen Tunç Başaran (78), hastaneye kaldırıldı. Başaran'ın, böbreklerindeki rahatsızlık nedeniyle dengesizlik yaşayarak düştüğü bildirildi.
13.11.2018 Cadde
7. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali başlıyor
7. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali başlıyor İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali bu yıl 3-9 Kasım 2017 tarihleri arasında ‘Adalet’ ana temasıyla yapılacak.
27.10.2017 Kültür Sanat
Zeus Altarı Ödülü Halil Ergün'ün
Zeus Altarı Ödülü Halil Ergün'ün Balıkesir Sinema Amatörleri Derneği'nin (SAM-DER) bu yıl 10'uncu kez düzenlediği sinema günleri, Halil Ergün'e Zeus Altarı Ödül'ünün verilmesiyle başladı. Ünlü aktör Ergün, "Yaşarken fark edilmek kadar güzel bir şey var mı?" dedi.
4.10.2016 Cadde
Yılmaz Köksal hayata gözlerini yumdu!
Yılmaz Köksal hayata gözlerini yumdu! Yılmaz Köksal hayatını kaybetti. Yeşilcam'ın efsanelerinden olan Yılmaz Köksal sevenlerini yasa boğdu. Yılmaz Köksal için ünlü isimler sosyal medyadan başsağlığı yayınladılar.
23.10.2015 Gündem
Yılmaz Köksal hayatını kaybetti
Yılmaz Köksal hayatını kaybetti Yeşilcam'ın efsanelerinden Yılmaz Köksal hayatını kaybetti. Türk sinemalarının sevilen karakterlerinden olan ünlü isim sevenlerini yasa boğdu. Yılmaz Köksal için ünlü isimler sosyal medyadan başsağlığı yayınladılar.
22.10.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tunç Başaran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.