Türkmenistan

Türkmenistan

Son dakika Türkmenistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkmenistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkmenistan haber sayfamızda...

Türkmenistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.420 türkmenistan haberi bulunmuştur.
Bayramda Gazze diplomasisi
Bayramda Gazze diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı haftasında ağırlıklı olarak Müslüman ülkelerin liderleri ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
15.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi parti liderleriyle telefonda görüştü. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya liderleriyle de peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
10.04.2024 Gündem
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
Rusya'daki saldırıda son dakika... 'ABD'nin her şeyden haberi vardı!' Teröristlerin kimliği belli oldu: İyi eğitilmiş asker gibiydiler
Rusya'daki saldırıda son dakika... 'ABD'nin her şeyden haberi vardı!' Teröristlerin kimliği belli oldu: İyi eğitilmiş asker gibiydiler Dünya son yılların en büyük terör saldırısına odaklandı. Rusya'da bir konser alanını basan ve DEAŞ üyesi olduğu tespit edilen teröristler 100'e yakın kişiyi öldürdü ve yaraladı. ABD basınında çıkan haberlerde ise Washington yönetiminin çoktan saldırıyı bildiği ifade edildi.
23.03.2024 Dünya
Bakan Bayraktar açıkladı! Türkmen gazı için anlaşma sağlandı
Bakan Bayraktar açıkladı! Türkmen gazı için anlaşma sağlandı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Türkmenistan'dan Türkiye'ye gazın gelmesiyle ilgili 3 alternatifimiz var. Bunlardan bir tanesi Türkmen gazının swap yoluyla İran üzerinden gelmesi, bir diğeri Türkmen gazının İran ve Azerbaycan üzerinden yine swap yoluyla Türkiye'ye gelmesi, diğeri de esasen daha uzun soluklu daha sürdürülebilir ve daha büyük kapasiteli olan Türkmen gazının Hazar geçişli bir boru hattı ile Türkiye'ye gelmesi. Bunların hepsi masada" dedi.
7.03.2024 Ekonomi
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda yaptığı konuşmada “Gazze’de yaşananlar kesinlikle bir savaş değildir, bir soykırım girişimidir. Savaşın bile uyulması gereken bir ahlakı, adabı vardır. Sivilleri kalleşçe hedef alan bir barbarlıktan bahsediyoruz” dedi.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Serik ilçesindeki Mecek Camii'nde kıldı. Çıkışta sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, çocuklara harçlık verdi, oyuncak dağıttı.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'da yoğun diplomasi trafiği sürdürdü. Antalya'da peş peşe görüşmeler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan en son olarak Neçirvan Barzani’yi kabul etti.
1.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! Interpol tarafından aranan 23 kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Interpol tarafından aranan 23 kişi yakalandı INTERPOL tarafından aranan 23 şüphelinin yakalanmasına ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamasında bulundu.
19.02.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya duyurdu! Interpol tarafından aranan 23 kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Interpol tarafından aranan 23 kişi yakalandı INTERPOL tarafından aranan 23 şüphelinin yakalanmasına ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamalarda bulundu.
19.02.2024 Gündem
Sağlık turistinin tercihi Türkiye
Sağlık turistinin tercihi Türkiye Bu yıl Alman, İngiliz ve Araplar başta olmak üzere farklı ülkelerden 2 milyon sağlık turistinin tedavi için Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Sağlık turizminden elde edilecek gelirin 3 milyar doları bulacağı tahmin ediliyor.
7.02.2024 Ekonomi
Dünyadan uzanan yardım elleri
Dünyadan uzanan yardım elleri Büyük felaketin ardından dünyanın dört bir yanından devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları da yardım için harekete geçti. Yabancı arama kurtarma ekipleri ve yurt dışındaki yardım kampanyaları, dayanışma ruhunun önemli bir parçası oldu.
6.02.2024 Gündem
İsveç ve Türkmenistanlı mevkidaşlarıyla görüştü
İsveç ve Türkmenistanlı mevkidaşlarıyla görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström ve Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov’la telefonda görüştü.
2.02.2024 Dünya
Bakan Fidan, İsveç ve Türkmenistanlı mevkidaşlarıyla görüştü
Bakan Fidan, İsveç ve Türkmenistanlı mevkidaşlarıyla görüştü Dışişleri Bakanı Fidan, İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström’le bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
1.02.2024 Gündem
Türkmenistanlı Nurshat'ı öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Türkmenistanlı Nurshat'ı öldürdü! Katilin cezası belli oldu Samsun'da oto tamirci dükkanında tabancayla vurulmuş halde cansız bedeni bulunan ve intihar ettiği iddia edilen Türkmenistan uyruklu üniversiteli genç kızın erkek arkadaşının cezası belli oldu.
30.01.2024 Gündem
BBC'nin gözüyle Orta Asya ülkelerinde Türk SİHA’larının kopardığı fırtına
BBC'nin gözüyle Orta Asya ülkelerinde Türk SİHA’larının kopardığı fırtına Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan, Tacikistan ve Kırgızistan'ın satın aldığı Türk SİHA'larını geniş şekilde haberleştiren BBC, Türkiye'nin Orta Asya'da devre dışı bıraktığı aktörleri de sıraladı. Bölge, tam olarak Rusya, Çin ve İran üçgeninde yer alıyor.
19.01.2024 Dünya
Kırmızı bülten ve acil yakalama mesajı ile arama kaydı olan 42 kişi yakalandı
Kırmızı bülten ve acil yakalama mesajı ile arama kaydı olan 42 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 13 ilde düzenlenen 'KAFES-31' operasyonuna ilişkin yeni detayları paylaştı. Kırmızı bülten ve acil yakalama mesajı ile arama kaydı bulunan 42 şahsın yakalandığı bildirildi.
19.01.2024 Haberler
Kırmızı bülten ve acil yakalama mesajı ile arama kaydı olan 42 kişi yakalandı
Kırmızı bülten ve acil yakalama mesajı ile arama kaydı olan 42 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 13 ilde düzenlenen 'KAFES-31' operasyonuna ilişkin yeni detayları paylaştı. Kırmızı bülten ve acil yakalama mesajı ile arama kaydı bulunan 42 şahsın yakalandığı bildirildi.
19.01.2024 Gündem
İstanbul'da otele silahlı saldırı! Seken kurşun yoldan geçen birini yaraladı
İstanbul'da otele silahlı saldırı! Seken kurşun yoldan geçen birini yaraladı Beyoğlu’nda motosikletle gelen cerrahi maskeli iki saldırgan, hedef aldıkları bir otele silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda resepsiyon görevlisi kıl payı yara almadan kurtulurken, saldırganların kaçarken açtığı ateş sonucu seken kurşun yoldan geçen birini yaraladı.
7.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Türkmenistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.