Tuvalet Kağıdı

Tuvalet Kağıdı

Son dakika tuvalet kağıdı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tuvalet kağıdı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tuvalet kağıdı haber sayfamızda...

Tuvalet Kağıdı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 653 tuvalet kağıdı haberi bulunmuştur.
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi!
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin 3-2 kazandığı mücadeleyi ve sonrasında çıkan olayları değerlendirdi.
18.03.2024 Fenerbahçe
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı Aralık ayı itibarıyla marketlerde etiket değişimleri hızlandı. Bazı temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışları dikkat çekiyor. Marketlerde 220 TL’ye satılan bir ürünün fiyatı 300 liraya çıktı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, ‘İhbar alır almaz yazar kasalarda fiyatları değiştiriyorlar’ diyerek stokçuları ortaya çıkaracak formülü açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi
Tuvalet kağıdının kullanımına dair tüm bildiklerinizi unutun! Uzmanlara göre silme şekli böyle olmalı
Tuvalet kağıdının kullanımına dair tüm bildiklerinizi unutun! Uzmanlara göre silme şekli böyle olmalı Tuvalet kağıdının katlanması , antibakteriyel olması ve silme şekli yıllardır tartışılan konulardan bir tanesi.  Ancak bugünlerde bazı uzmanlar ise tuvalet kağıdını hiç kullanmamanın daha iyi olduğunu savunuyor.
23.11.2023 Sağlık
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişme
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişme İstanbul'da zincir marketlerin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılan oylama 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' yönünde sonuçlandı. Zincir marketlerin pazar günü kapanması mümkün mü? İşte detaylar...
23.11.2023 Haberler
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişme
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişme İstanbul'da zincir marketlerin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılan oylama 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' yönünde sonuçlandı. Zincir marketlerin pazar günü kapanması mümkün mü? İşte detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! BİM 21-24 KASIM aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Bebek Bezi çeşitleri, Toz Deterjan, Yumuşatıcı, Tuvalet Kağıdı, Kağıt Havlu...
RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! BİM 21-24 KASIM aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Bebek Bezi çeşitleri, Toz Deterjan, Yumuşatıcı, Tuvalet Kağıdı, Kağıt Havlu... BİM Market yeni haftanın aktüel ürünler katalogları yayımlandı. Salı ve Cuma günleri satışa çıkacak ürünler belli olurken vatandaşlar bu hafta hangi ürünlerin BİM mağazalarında satışa sunulacağını merak ediyor. İşte BİM mağazalarında bu hafta Salı ve Cuma günü satışa çıkacak ürünler!
21.11.2023 Bilgi Rehberi
Lavabo suyu yavaş çekiyor ve kokuyorsa bu yöntemi deneyin: Tıkanmış lavaboyu hemen açıyor
Lavabo suyu yavaş çekiyor ve kokuyorsa bu yöntemi deneyin: Tıkanmış lavaboyu hemen açıyor Mutfak veya banyo lavabosunda zaman zaman kötü kokuların oluşması oldukça yaygın bir sorundur, genellikle tıkanmış bir lavabodan kaynaklanır. Lavabo suyu yavaş çekiyor ve kokuyorsa bu yöntemi deneyin. Bu teknikle ile tıkanmış lavabolar hemen açılıyor.
12.10.2023 Püf Noktası
Ölümcül hastalıkların belirtisi olabilir! Hıçkırık deyip geçmeyin
Ölümcül hastalıkların belirtisi olabilir! Hıçkırık deyip geçmeyin Hıçkırıklar hepimiz için sinir bozucu oluyor. Ancak bir türlü geçmeyen hıçkırıklar sinir bozucu olduğu kadar tehlikeli de olabilir. Gastroenterolog Mustafa Yalçın, kendiliğinden hemen geçmeyen, arka arkaya ataklarla da insanı çileden çıkartması yüzünden türkülere bile konu olan hıçkırık tutmasının 48 saatten uzun sürmesi halinde mutlaka araştırılması gerektiğini söyledi.
20.09.2023 Genel Sağlık
Hastalık artışı uyarısı! Bağışıklık için 4 altın kuralı açıkladı
Hastalık artışı uyarısı! Bağışıklık için 4 altın kuralı açıkladı Okulların açılması ve mevsim geçişi ile birlikte çocuklar arasında soğuk algınlığı, grip ve daha birçok hastalık artış eğilimi göstermeye başladı. Uzmanlar, çocukların bağışıklığını güçlendirmek için ailelere altın değerinde önerilerde bulundu.
20.09.2023 Genel Sağlık
Yumuşacık rulonun içi kimyasal dolu! Tuvalet kağıdı kullanmazsanız bakın ne oluyor
Yumuşacık rulonun içi kimyasal dolu! Tuvalet kağıdı kullanmazsanız bakın ne oluyor Tuvalet kağıdı, tuvalet hijyeninde en önemli unsurlardan biri olarak görülüyor. Konu tuvalet kağıdı olduğunda çoğumuz mümkün olan en güzel kokuya sahip, en yumuşak ruloyu satın almak isteriz ancak bunun temiz kalmanın en sağlıklı yolu olamayabileceğini göz ardı ederiz.
19.09.2023 Genel Sağlık
Mila Kunis ve Ashton Kutcher, yazlık evlerini Airbnb'den kiraya çıkardı!
Mila Kunis ve Ashton Kutcher, yazlık evlerini Airbnb'den kiraya çıkardı! Hollywood'un ünlü çifti Mila Kunis ve Ashton Kutcher, enteresan bir karar alarak okyanus kıyısındaki yazlık evlerini Airbnb'den kiraya çıkardı. Çiftin kiraya çıkardığı, en fazla dört kişinin konaklayabileceği evde iki yatak odası ve bir banyo bulunuyor.
17.08.2023 Cadde
Vergi ve harçlarda yeni dönem başladı
Vergi ve harçlarda yeni dönem başladı KDV oranları 22 yıl sonra ilk defa artırılarak mobilya, beyaz eşya, otomobil, sigara ve alkolde yüzde 18’den yüzde 20’ye yükseltildi. Pek çok harç yüzde 50 yükseltilirken yurtdışından yolcu beraberinde gelen telefonun harcı 6 bin TL’den 20 bin TL’ye çıkarıldı.
8.07.2023 Ekonomi
Klozet temizliğinde zaman kazandıran püf nokta... Meğer yanlış yapıyormuşuz!
Klozet temizliğinde zaman kazandıran püf nokta... Meğer yanlış yapıyormuşuz! Tuvalet temizliği, evde ve iş yerinde hijyen sağlamanın önemli bir parçasıdır. Tuvaletin hem iç hem de dış temizliği için doğru malzemeleri ve yöntemleri kullanmak gerekir. İşte klozet temizliğinde zaman kazandıran püf nokta...
5.06.2023 Püf Noktası
A101 1 Haziran Aldın Aldın kataloğu! A101'de bu Perşembe hangi ürünler satışa sunuldu? Airfryer, Bebek ürünleri, Overlok Makinesi...
A101 1 Haziran Aldın Aldın kataloğu! A101'de bu Perşembe hangi ürünler satışa sunuldu? Airfryer, Bebek ürünleri, Overlok Makinesi... A101 mağazalarında her hafta Perşembe günleri Aldın Aldın kataloğu aracılığı ile süreki mağazalarda satışta olmayan ürünler satışa çıkıyor. A101 mağazalarında bu hafta satışa sunulan ürünler arasında Familia Kağıt Havlu, Tuvalet Kağıdı, Omo 9 kg toz deterjan, Bebek ürünleri, Mutfak araç gereçleri, Oto ön cam güneşlik, Bahçe Ürünleri, Overlok Makinesi satışa sunuldu.
1.06.2023 Bilgi Rehberi
1 milyon üyesi oldu
1 milyon üyesi oldu Hepsiburada, geçtiğimiz temmuz ayında tanıttığı üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium’un 1 milyon üyeye ulaşması ve 10 ayda sağladığı 1.2 milyar TL’lik fayda ile ilgili detayları paylaştı. Firmadan yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi:
5.05.2023 Ekonomi
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda Alışveriş platformu Hepsiburada’nın sadakat programı Hepsiburada Premium, 1 milyon üyeye ulaştı. Programa dahil olan kullanıcılar bu sürede toplam 1,2 milyar TL fayda elde etti.
4.05.2023 Alışveriş
Depremzedeler için toplanan yardımları evine götürmüştü, serbest bırakıldı
Depremzedeler için toplanan yardımları evine götürmüştü, serbest bırakıldı Muğla'nın Milas ilçesinde, depremzedeler için toplanan malzemeleri evine götürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan, yardım toplama ve dağıtım işlerinde görevli F.T. (44) isimli kadın, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
27.04.2023 Gündem
Kapısını kırdıkları market deposundan hırsızlık yapan çift tutuklandı
Kapısını kırdıkları market deposundan hırsızlık yapan çift tutuklandı Muğla’nın Fethiye ilçesinde, ev ve kapısını kırdıkları marketin deposundan hırsızlık yaptıkları belirlenen Gürbüz Eşen (35) ve eşi Şerife Göktepe Eşen (29), yakalanıp, tutuklandı.
28.03.2023 Gündem
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
En büyük ihtiyaç barınma, temizlik
En büyük ihtiyaç barınma, temizlik Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından hayata tutunmaya çalışan depremzedelere destek açısından en önemli konu, yurt çapındaki yardımların devam etmesi.
24.02.2023 Gündem
Uyuz duruldu, ishal artıyor
Uyuz duruldu, ishal artıyor Kahramanmaraş’ta çadırkentlerdeki depremzedelere sağlık alanında hizmet veren Yeryüzü Doktorları Derneği’nden Dr. Ümit Cevher Teke, bölgede hijen problemi olduğunu belirterek, “Son dönemde uyuz duruldu ama ishal vakalarında artış var” dedi.
24.02.2023 Gündem
Kızılay, deprem bölgesindeki şehirlerde ücretsiz marketler açıyor
Kızılay, deprem bölgesindeki şehirlerde ücretsiz marketler açıyor Kızılay depremden etkilenen şehirlerde vatandaşların gıda ve tüketim ürünlerine daha kolay ulaşabilmesi için toplamda 12 sosyal market açarak ürünleri ücretsiz olarak depremzedelere dağıtmayı planlıyor. Şimdiye kadar 4 şehirde 5 market açılırken, hafta sonuna kadar da diğer illerde 7 sosyal market daha açılacak.
22.02.2023 Haberler
Kızılay, deprem bölgesindeki şehirlerde ücretsiz marketler açıyor
Kızılay, deprem bölgesindeki şehirlerde ücretsiz marketler açıyor Kızılay depremden etkilenen şehirlerde vatandaşların gıda ve tüketim ürünlerine daha kolay ulaşabilmesi için toplamda 12 sosyal market açarak ürünleri ücretsiz olarak depremzedelere dağıtmayı planlıyor. Şimdiye kadar 4 şehirde 5 market açılırken, hafta sonuna kadar da diğer illerde 7 sosyal market daha açılacak.
22.02.2023 Ekonomi
En büyük ihtiyaç hijyen malzemeleri
En büyük ihtiyaç hijyen malzemeleri Deprem bölgesinde barınma, gıda gibi temel ihtiyaçların yanı sıra hastalıkları da önlemek için sabun, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, kadın pedi, çocuk bezi gibi hijyenik malzemelere sürekli ihtiyaç duyuluyor.
20.02.2023 Gündem
Tekerlekli sandalyeli koca yürek
Tekerlekli sandalyeli koca yürek Afet bölgesinde kış şartları depremzedeleri zorlarken, acil ihtiyaç listesini güncelleyen Kızılay ve AFAD, “Çadır, ısıtıcı ve aile hijyen setleri en acil ihtiyaç” çağrısında bulundu.
18.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuvalet Kağıdı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.