Süt banyosundan beraat etti! Tazminat davası açmaya hazırlanıyor
Süt banyosundan beraat etti! Tazminat davası açmaya hazırlanıyor Konya'da süt toplama merkezindeki kazanda süt banyosu yaptığı iddiasıyla 6 gün cezaevinde tutuklu kalıp tahliye olan ve 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada beraat eden Emre Sayar, cezaevinde kaldığı süre için tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Olayın ardından iş bulamadığını belirten Sayar, ''Amacım ne fenomen olmak, ne de kimsenin sağlığıyla oynamak değildi. 6 gün suçsuz yere cezaevinde yattım. Kısa süre bile olsa çok şey yaşadım'' dedi.
22.10.2021 Gündem
Son dakika... Konya'daki süt banyosu rezaletinde yeni gelişme
Son dakika... Konya'daki süt banyosu rezaletinde yeni gelişme Gelen son dakika haberine göre; Konya'da, süt toplama merkezinde süt banyosu yaparken çekilen görüntülerinin sosyal medyada yer almasının ardından gözaltına alınıp, tutuklanan ve bir süre sonra tahliye edilen Emre Sayar ve Uğur Turgut’un ilk kez hakim karşısına çıktı. 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan iki arkadaş suçlamaları kabul etmedi. Halen iş bulamadığını belirten Turgut 'O videoyu Emre'ye ceza amaçlı değil şaka olsun diye çektim. Şakalaşmak istedim" dedi.
22.04.2021 Gündem
Süt banyosu rezaletinde şoke eden açıklama: 'Şaka amaçlı...'
Süt banyosu rezaletinde şoke eden açıklama: 'Şaka amaçlı...' Konya'da süt toplama merkezinde, kazanda süt banyosu yaptığı iddia edilen Emre Sayar ile o anları cep telefonuyla kaydedip görüntüleri paylaşan arkadaşı Uğur Turgut'un avukatı Ahmet Kaya, kazanın içinde bulunan maddenin sıcak su ve dezenfektan olduğunu öne sürdü.
12.11.2020 Gündem
Süt banyosu rezaletinde şoke eden savunma! 'İç çamaşırım üstümdeydi'
Süt banyosu rezaletinde şoke eden savunma! 'İç çamaşırım üstümdeydi' Konya’da büyük tepki çeken ‘süt banyosu’ olayının zanlıları tutuklandı. Zanlılar ifadelerinde ne yaptıklarını ve neden yaptıklarını anlattılar. Ulaşılan ifadelerde zanlılar ‘Süt değildi, dezenfektan kazanıydı. Kazana iç çamaşırlarımla girdim’ diyor. Son sözü ile savcılık soruşturması sürecinde bilirkişiler söyleyecek.
8.11.2020 Gündem