Ünlüler

Ünlüler

Son dakika ünlüler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ünlüler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ünlüler haber sayfamızda...

Ünlüler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.740 ünlüler haberi bulunmuştur.
Berkay Göksu hayatını kaybetti
Berkay Göksu hayatını kaybetti Çocukluk yıllarında iki TV dizisinde rol alan Berkay Göksu, hayatını kaybetti. Göksu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
18.03.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya'dan Tokyo pozları!
Serenay Sarıkaya'dan Tokyo pozları! Oyunculuk kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
18.03.2024 Cadde
Nesrin Sipahi: Hayır, ölmedim!
Nesrin Sipahi: Hayır, ölmedim! Sosyal medyada asılsız ölüm haberi yayılan ünlüler arasına Nesrin Sipahi de katıldı. Nesrin Sipahi'nin sağlık durumu açıklandı.
17.03.2024 Cadde
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor'
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor' Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, "Eşini kıskanıyor musun?" ve "Üçüncü çocuğu istiyor musun?" sorularını cevapladı.
16.03.2024 Cadde
Şevval Sam sahneye annesinin uğruyla çıktı!
Şevval Sam sahneye annesinin uğruyla çıktı! Şevval Sam, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir otelde konser verdi. Ünlü sanatçının, sahneye annesi Leman Sam'ın 1998 yılında yaptığı ve 'Uğurum' dediği 'İlla' şarkısıyla çıkması dikkat çekti.
16.03.2024 Cadde
'Survivor'dan elenen Pınar Saka'dan ilk paylaşım! 'Modumuz belli'
'Survivor'dan elenen Pınar Saka'dan ilk paylaşım! 'Modumuz belli' 'Survivor All Star 2024'te Sema Aydemir ile fiziksel boyutlara ulaşan kavgası çok konuşulan Pınar Saka, son düelloda elenen isim oldu. Fenomen yarışmaya veda eden eski milli atlet Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi.
16.03.2024 Cadde
Ezgi Mola: Can'a baktıkça burnumun direği sızlıyor!
Ezgi Mola: Can'a baktıkça burnumun direği sızlıyor! Yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs 2023 tarihinde sade bir törenle dünyaevine giren Ezgi Mola, kasım ayında bebeğine kavuşmuştu. Ünlü oyuncu, oğlunu kucağına aldıktan sonraki yeni hayatını anlattı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Mola, "Can'ı doya doya yaşamaya çalışacağım" dedi.
16.03.2024 Cadde
‘Artık komedyen diyecekler’
‘Artık komedyen diyecekler’ Berdan Mardini, yapımcı ve yönetmenliğini Bilal Kalyoncu’nun üstlendiği ‘Hep Yek Aşiret’ filmiyle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Cadde
'Gidecek Yerim mi Var' itirafı! 'Kayahan abinin üzerimde hakkı var'
'Gidecek Yerim mi Var' itirafı! 'Kayahan abinin üzerimde hakkı var' Merhum sanatçı Kayahan'ın şarkılarını seslendiren Emre Altuğ, Mart 2003'te çıkardığı 'Sıcak' adlı ikinci stüdyo albümünde yer alan 'Gidecek Yerim mi Var?' parçası hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. Kayahan'ı anma gecesine katılanlar arasında Altuğ'un eski eşi Çağla Şıkel'in de olması dikkat çekti.
15.03.2024 Cadde
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'ın Ağabeyi' olarak tanınan ünlü yapımcı Arif Keskiner (86) için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Keskiner, veda töreninin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Demirciköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kadir İnanır, cenaze boyunca tabutun başında ayrılmadı.
14.03.2024 Cadde
Usta oyuncu Şevket Altuğ 81 yaşında!
Usta oyuncu Şevket Altuğ 81 yaşında! Tiyatro sahnesine 1962 yılında adım atan, 'Perihan Abla' dizisindeki 'Şakir' ve 'Süper Baba' dizisindeki 'Fikret' rolleri ile tanınan Şevket Altuğ, sosyal medya hesabından doğum günü pastasını paylaştı.
14.03.2024 Cadde
Zehra Güneş ilgi odağı oldu!
Zehra Güneş ilgi odağı oldu! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank'ın başarılı oyuncusu Zehra Güneş, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Genç voleybolcu, yeni imajıyla dikkat çekti.
14.03.2024 Cadde
Ajda Pekkan'ın eski aşkı Bülent Çavuşoğlu ile görüntülendi! Etel Sason yüzünü gizledi
Ajda Pekkan'ın eski aşkı Bülent Çavuşoğlu ile görüntülendi! Etel Sason yüzünü gizledi 'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan (78) ile kendisinden 22 yaş küçük Bülent Çavuşoğlu'nun sekiz yıllık ilişkisi 2020'de sona ermişti. Yıllara meydan okuyan sanatçının, iş insanının ihanetine uğradığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Çavuşoğlu, ayrılık sebebi olarak gösterilen Pekkan'ın eski menajeri Etel Sason ile Nişantaşı'nda ortaya çıktı.
14.03.2024 Cadde
Ece Çeşmioğlu'ndan mutlu aile pozu
Ece Çeşmioğlu'ndan mutlu aile pozu Şimdilerde ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu çiftinin öncesi sonrası pozu gündem oldu.
13.03.2024 Cadde
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Arif Keskiner'in cenaze programı belli oldu!
Arif Keskiner'in cenaze programı belli oldu! Türk Sineması'na damga vuran birçok filmin yapımcılığını üstlenen Arif Keskiner, 86 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberi sanat dünyasında derin üzüntüye neden olan Keskiner'in cenaze törenine ilişkin detaylar belli oldu.
13.03.2024 Cadde
Neslihan Atagül: Milano'ya gidiyorum!
Neslihan Atagül: Milano'ya gidiyorum! Oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün Etiler'de bir restoran çıkışı objektiflere yansıdı. Yeni saç stili ve kovboy çizmeleri ile dikkat çeken Atagül, ayaküstü basın mensuplarının soruları cevapladı.
13.03.2024 Cadde
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde'
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde' Tanıtıldığı günden bu yana gerek ilginç tasarımı ve reklam çalışmalarıyla zaman zaman gündem olan Tesla Cybertruck, birçok dünyaca ismin garajında görmek istediği bir akıma dönüştü. Dayanıklılık konusunda da oldukça iddialı olan ve Elon Musk tarafından kurşun geçirmez olarak tanımlanan Cybertruck, çeşitli testlerde de başrolü oynuyor.
13.03.2024 Yaşam
Yasak aşk çok konuşulmuştu! Kenan Tosun ve Ümran Seyhan el ele poz verdi
Yasak aşk çok konuşulmuştu! Kenan Tosun ve Ümran Seyhan el ele poz verdi Kenan Tosun, uğruna 35 yıllık evliliğini bitirdiği Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile önceki gün Nişantaşı Citys çıkışı el ele objektiflere yansıdı. Olayın patlak vermesiyle Serpil Tosun, "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Allah’a havale ediyorum onları" demişti.
13.03.2024 Cadde
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok!
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok! 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Cadde
‘Cami avlusu kokteyle döndü’
‘Cami avlusu kokteyle döndü’ Sanatçı Ahmet Özhan, vefat eden ünlü isimler için Teşvikiye Camii’nde düzenlenen törenleri eleştirdi.
13.03.2024 Cadde
Göksel: Çalışma aşkımı annemden aldım!
Göksel: Çalışma aşkımı annemden aldım! Şarkıcı Göksel; Dubai, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Kayseri, Ankara konserlerinin ardından devam eden turnesinin İstanbul ayağı için Harbiye Oditoryumu'nda sahneye çıktı.
12.03.2024 Cadde
Müzisyen Eric Carmen hayatını kaybetti
Müzisyen Eric Carmen hayatını kaybetti ABD'li müzik grubu 'Raspberries'in solisti Eric Carmen, 74 yaşında hayata veda etti.
12.03.2024 Cadde
Gizlice evlenmişlerdi! Kırmızı halıda ortaya çıktılar
Gizlice evlenmişlerdi! Kırmızı halıda ortaya çıktılar Marvel'ın sevilen karakteri 'Kaptan Amerika'ya hayat veren Chris Evans, geçtiğimiz aylarda genç sevgilisi Alba Baptista ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Gizli evlilikleriyle çok konuşulan çift, Vanity Fair'ın Oscar partisinde ortaya çıkarak ilk kez bir çift olarak dünyanın gözü önünde poz verdi.
12.03.2024 Cadde
'Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu evlendi!
'Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu evlendi! 'Ustura Kemal', 'Poyraz Karayel', 'Her Yerde Sen' ve 'Ben Bu Cihana Sığmazam' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, geçirdiği mide ameliyatı sonrası verdiği kilolarla dikkat çeken Cem Cücenoğlu, opera sanatçısı Asude Karayavuz ile hayatını birleştirdi.
12.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ünlüler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.