Usk Prag

Usk Prag

Son dakika USK Prag haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan USK Prag gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan USK Prag haber sayfamızda...

Usk Prag

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 207 usk prag haberi bulunmuştur.
ÇBK Mersin, EuroLeague'de dördüncü oldu!
ÇBK Mersin, EuroLeague'de dördüncü oldu! Kadınlar EuroLeague 3.'lük maçında ÇBK Mersin, USK Prag'a 95-67 mağlup oldu ve turnuvayı 4. olarak bitirdi.
14.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe'de Emma Meesseman'den büyük başarı! EuroLeague'de sezonun enleri belli oldu
Fenerbahçe'de Emma Meesseman'den büyük başarı! EuroLeague'de sezonun enleri belli oldu FIBA Kadınlar EuroLeague'de sezonun enleri ödüllerini düzenlenen törenle aldı. Ligin en değerli oyuncusu Fenerbahçe Alagöz Holding forması giyen Emma Meesseman oldu.
13.04.2024 Basketbol
EuroLeague Women'da Final Four heyecanı başlıyor!
EuroLeague Women'da Final Four heyecanı başlıyor! Mersin'de düzenlenecek EuroLeague Women Final Four'unda mücadele edecek takımların başantrenörleri basın mensuplarıyla buluştu.
11.04.2024 Basketbol
Kadınlar Euroleague'de final günü! Bayrak krizine özür geldi
Kadınlar Euroleague'de final günü! Bayrak krizine özür geldi Kadınların Avrupa basketbolunda kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonunda iki temsilcimiz Fenerbahçe Alagöz Holding ile Çukurova Mersin Yenişehir Belediyesi kozlarını paylaşacak. Karşılaşmada kazanan Türk basketbolu olacak.
16.04.2023 Basketbol
Çekya'da skandal: Türk bayraklı sevince izin vermediler! FIBA'dan açıklama
Çekya'da skandal: Türk bayraklı sevince izin vermediler! FIBA'dan açıklama EuroLeague Kadınlar'da finale yükselme başarısı gösteren ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'nin basketbolcuları, karşılaşması sonrası Türk bayrağı açarak sevinmek istedi. Türk bayrağı açan oyunculara, bir yetkili izin vermeyerek bayrak açarak sevinemeyeceklerini dile getirdi. FIBA Avrupa'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
15.04.2023 Basketbol
Prag'da Türk fırtınası
Prag'da Türk fırtınası Euroleague final-four’unda fırtına gibi estik. Fenerbahçe Alagöz Holding, Schio’yu, Çukurova Mersin Yenişehir Belediyesi de USK Prag’ı yendi, final biletini aldı. Voleybolun ardından, basketbolda da kadınların Avrupa’daki en önemli turnuvasında kupa Türkiye’ye gelecek.
15.04.2023 Basketbol
EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali'nin ev sahibi Çekya'nın başkenti Prag oldu
EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali'nin ev sahibi Çekya'nın başkenti Prag oldu EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali 14-16 Nisan tarihleri arasında Çekya’nın başkenti Prag’ta düzenlenecek.
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı EuroLeague'de çeyrek finali garantiledi
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı EuroLeague'de çeyrek finali garantiledi Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women 12'inci hafta maçında deplasmanda ZVVZ USK Praha ile karşılaştı.
1.02.2023 Basketbol
EuroLeague finali öncesi Fenerbahçe'de şok eden olay! Resmi açıklama geldi
EuroLeague finali öncesi Fenerbahçe'de şok eden olay! Resmi açıklama geldi EuroLeague Women Final Four'da Macaristan temsilcisi Sopron Basket'e kaybeden ve büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe Safiport maç öncesi yaşanan olayı takımın yıldızı Kayla McBride açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp ise resmi sitesinden bir açıklama yayınlayarak McBride'ın yenilginin üzüntüsü ve etkisiyle kullandığı ifadeleri tasvip etmediklerini belirtti.
12.04.2022 Basketbol
Perfumerias Avenida-ZVVZ USK Prag: 71-59
Perfumerias Avenida-ZVVZ USK Prag: 71-59 Euroleague Kadınlar Dörtlü Finali’nin 3’üncülük maçında İspanyol ekibi, ZVVZ USK Prag’ı 71-59 mağlup ederek üçüncü sırayı aldı.
10.04.2022 Basketbol
LeBron James'ten Fenerbahçe paylaşımı!
LeBron James'ten Fenerbahçe paylaşımı! Euroleague Woman Final Four'da finale yükselen Fenerbahçe Safiport tarih yazdı. NBA yıldızı Lebron James ise bu maça kayıtsız kalmadı ve paylaşım yaptı. ABD'li basketbolcunun bu paylaşımı gündemi değiştirdi.
9.04.2022 Basketbol
Lapena ve Zahui, gözünü EuroLeague kupasına dikti
Lapena ve Zahui, gözünü EuroLeague kupasına dikti Fenerbahçe Safiport Başantrenörü Victor Lapena ve oyunculardan Amanda Zahui, EuroLeague kupasını kazanmak istediklerini belirtti.
8.04.2022 Basketbol
Fenerbahçe Safiport, Euroleague Women'da finale yükseldi!
Fenerbahçe Safiport, Euroleague Women'da finale yükseldi! Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı, Euroleague Women Final Four organizasyonunda USK Prag'ı 74-83 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, finalde Sopron Basket'in rakibi oldu.
8.04.2022 Basketbol
USK Prag - Fenerbahçe Safiport maçından kareler
USK Prag - Fenerbahçe Safiport maçından kareler USK Prag - Fenerbahçe Safiport maçından kareler
8.04.2022 Basketbol
EuroLeague Kadınlar'da ilk finalist Sopron Basket
EuroLeague Kadınlar'da ilk finalist Sopron Basket FIBA EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali'nde Macaristan ekibi Sopron Basket, İspanya temsilcisi Perfumerias Avenida'yı 74-69 yenerek finale yükseldi. Sopron Basket'in finaldeki rakibi, ZVVZ USK Prag - Fenerbahçe Safiport eşleşmesinin galibi olacak.
8.04.2022 Basketbol
Lapena: Dörtlü Final'de ev sahibi olmamız avantaj
Lapena: Dörtlü Final'de ev sahibi olmamız avantaj Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı’nın ev sahipliğinde USK Prag, Perfumerias Avenida ve Sopron Basket takımlarının katılımlarıyla düzenlenecek FIBA EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali organizasyonunun basın toplantısı düzenlendi.
7.04.2022 Basketbol
Kadınlar EuroLeague Final Four'u İstanbul'a alındı
Kadınlar EuroLeague Final Four'u İstanbul'a alındı FIBA, Kadınlar Euroleague Dörtlü Finali'nin 8-10 Nisan tarihleri arasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda düzenleneceğini açıkladı.
23.03.2022 Basketbol
Fenerbahçe Safiport, Kadınlar Euroleague'de Final-Four'a yükseldi
Fenerbahçe Safiport, Kadınlar Euroleague'de Final-Four'a yükseldi Fenerbahçe Safiport, Kadınlar EuroLeague çeyrek final serisi 2’nci maçında TTT Riga’yı 88-65 mağlup ederek seride durumu 2-0’a getirdi ve Final-Four’a yükseldi.
10.03.2022 Basketbol
Basketbol Avrupa kupalarında gruplar belli oldu
Basketbol Avrupa kupalarında gruplar belli oldu FIBA Kadınlar Avrupa Ligi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ve FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda normal sezon kuraları çekildi.
19.08.2021 Basketbol
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi ile Avrupa Kupası'na katılacak Türk takımları belli oldu
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi ile Avrupa Kupası'na katılacak Türk takımları belli oldu FIBA Kadınlar Avrupa Ligi ile Avrupa Kupası organizasyonlarında 2021- 22 sezonunda mücadele edecek takımlar belli oldu.
21.07.2021 Basketbol
Amanda Zahui resmen Fenerbahçe Öznur Kablo'da
Amanda Zahui resmen Fenerbahçe Öznur Kablo'da Fenerbahçe Öznur Kablo, 27 yaşındaki pivot Amanda Zahui'yi kadrosuna kattığını açıkladı.
Fenerbahçe Öznur Kablo'nun rakibi Arka Gdynia
Fenerbahçe Öznur Kablo'nun rakibi Arka Gdynia Fenerbahçe Öznur Kablo Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu 5. maçında yarın Polonya temsilcisi Arka Gdynia ile karşılaşacak.
USK Prag: 70 - Fenerbahçe Öznur Kablo: 99
USK Prag: 70 - Fenerbahçe Öznur Kablo: 99 Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu maçında Fenerbahçe Öznur Kablo, Çekya'nın USK Prag takımını 99-70 mağlup etti.
19.01.2021 Basketbol
Victor Lapena: "Üst düzey rekabete hazırız"
Victor Lapena: "Üst düzey rekabete hazırız" Fenerbahçe Öznur Kablo Başantrenörü Victor Lapena, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu ocak ayı maçları için fizik olarak hazır durumda olduklarını belirtti.
18.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Öznur Kablo'nun rakibi Arka Gdynia
Fenerbahçe Öznur Kablo'nun rakibi Arka Gdynia Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi B Grubu ikinci maçında yarın Polonya temsilcisi Arka Gdynia ile karşı karşıya gelecek.
2.12.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Usk Prag ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.