‘Arjantin pazarı ciddi bir fırsat’
‘Arjantin pazarı ciddi bir fırsat’ Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) üyelerine yönelik olarak yeni pazar arayışlarında bilgilendirici, yön gösterici programlarını sürdürüyor. Son olarak Arjantin Buenos Aires Ticaret Müşaviri Biray Kuş’un konuşmacı olarak katıldığı programla Türkiye’nin önemli ihracat pazarlarından olan Arjantin’deki durum anlatıldı.
9.10.2020 Ekonomi
Tekstilde yenilikçi  fikirler yarışacak
Tekstilde yenilikçi fikirler yarışacak Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin (UTİB), yeni girişimleri sektöre kazandırmak amacıyla bu yıl 12’ncisini düzenlediği “Techxtile Start-Up Challenge” için proje başvuru süreci başladı.
18.09.2020 Ekonomi
"Tekstil sektörü 1 milyon kişiyi istihdam ediyor"
"Tekstil sektörü 1 milyon kişiyi istihdam ediyor" Ticaret Bakanlığı ve Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği  (UTİB) destekleriyle Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen  "Bursa Textile Show Fuarı" açıldı.
2.04.2019 Ekonomi
Türk tekstilcisi ABD pazarında 3'üncülük hedefliyor
Türk tekstilcisi ABD pazarında 3'üncülük hedefliyor Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), tekstil  sektöründe dünyanın en büyük pazarı olan ABD'de dünyanın dört bir yanından sektör  profesyonellerinin yer aldığı "LA Textile Show"a milli katılım sağladı.
9.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri