Çocuklar vaftiz olurken, kilise çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var, korkunç görüntüler
Çocuklar vaftiz olurken, kilise çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var, korkunç görüntüler Meksika'da içinde 100 kişinin bulunduğu bir kilise vaftiz işlemi sırasında bir anda yerle bir oldu. Söz konusu olayda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.
2.10.2023 Haberler
Çocuklar vaftiz olurken, kilise çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var, korkunç görüntüler
Çocuklar vaftiz olurken, kilise çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var, korkunç görüntüler Meksika'da içinde 100 kişinin bulunduğu bir kilise vaftiz işlemi sırasında bir anda yerle bir oldu. Söz konusu olayda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.
2.10.2023 Dünya
Sakrament Nedir, Nasıl Yapılır? Sakramentler Hakkında Bilgiler
Sakrament Nedir, Nasıl Yapılır? Sakramentler Hakkında Bilgiler Tek Tanrılı dinler İslamiyet, Hristiyanlık ve Yahudiliktir. Her dinin belli başlı kuralları, ibadetleri ve ayinleri vardır. Hristiyanların kutsal saydıkları ve Teslis inancına göre düzenledikleri ayinlere sakrament denir. Ortodokslar ve Protestanlar, sakramentlerin birçoğunun dine sonradan eklendiğine inandıkları için kendi kiliselerinde daha farklı ayinler düzenlerler. Sakrament nedir ve nasıl yapılır sizler için ayrıntıları ile derledik.
27.07.2022 Eğitim
Vaftiz Baba Ne Demek? Vaftiz Annesi Ve Babası Nedir, Kimler Olabilir?
Vaftiz Baba Ne Demek? Vaftiz Annesi Ve Babası Nedir, Kimler Olabilir? Vaftiz, Hristiyan aleminde Ortodoks olan insanlar için en önemli dini görevlerden biridir. Genellikle doğduktan birkaç ay sonra yapılan vaftiz töreni, o kişinin Tanrı’nın yolunda olduğu ve bu yola girdiği resmileştirilir. İleri dönemlerde vaftiz olan kişilerde ise günahların silineceğine ve tekrar günahsız olarak dini ibadetleri yerine getireceğine işaret eder. İşte, bilinmesi gerekenler.
15.03.2021 Eğitim
Boris Johnson'ın oğlu için düzenlediği gizli vaftiz törenine tepki
Boris Johnson'ın oğlu için düzenlediği gizli vaftiz törenine tepki İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve nişanlısı Carrie Symonds'nin, oğulları Wilfred için haftasonu koronavirüse (Covid-19) rağmen kilisede gizlice vaftiz töreni düzenlediği ortaya çıktı.
14.09.2020 Dünya
Justin Bieber-Hailey Baldwin, evliliklerini kutsamak için birlikte vaftiz oldu
Justin Bieber-Hailey Baldwin, evliliklerini kutsamak için birlikte vaftiz oldu İki yıl önce dünyaevine giren dünyaca ünlü çift Justin Bieber ile Hailey Baldwin, birlikte vaftiz oldu.
6.08.2020 Cadde
Fransa'da rahibin bebeği tokatlaması tepki çekti
Fransa'da rahibin bebeği tokatlaması tepki çekti Fransa'da vaftiz için kiliseye götürülen bir bebeğe tokat atan rahip, ülkede tartışma yarattı. Fransa'da vaftiz töreni sırasında ağlayan bebeği tokat atarak susturmaya çalışan rahip, ülkede tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde, Katolik kilisesine vaftiz için getirilen yaklaşık bir yaşındaki bebek ve ailesi yer alıyor. 44 saniye süren görüntüde, bebeğin ağlamaya başlaması üzerine önce rahibin "kapris yapıyor" sözleriyle sakinleştirmeye çalıştığı ve ardından bebeği tokatladığı anlar yer alıyor. Bir anda kendini kaybeden rahibin davranışını şaşkınlıkla izleyen çevredekiler, bebeğin dövülemeyeceği yönünde telkinde bulunuyor. Rahibe kilisede bulunanlar tepki gösterirken, bebeğin babası olduğu belirtilen kişi hızlıca davranıp ağlayan bebeği rahibin ellerinden uzaklaştırıyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Putin, 7 derece soğukta Seliger gölüne girdi
Putin, 7 derece soğukta Seliger gölüne girdi Putin, 7 derece soğukta Seliger gölüne girdi
11.09.2019 Haberler
Arka Sayfa |Olay yaratan uyarı! Rus kadınları...
Arka Sayfa |Olay yaratan uyarı! Rus kadınları... Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
19.10.2017 Programlar
Kız çocuğu için şeytan çıkarma ayini düzenleyen baba
Kız çocuğu için şeytan çıkarma ayini düzenleyen baba İrlanda'da bir baba çocuğu için şeytan çıkarma ayini yapacağını sosyal medya üzerinden oluşturduğu bir etkinlikle duyurdu. Bu etkinliği gören aile bireyleri olayı fazla ciddiye aldı ve bir aile krizinin eşiğinden dönüldü. Etkinliğe akrabalarını ve yakın dostlarını davet eden babanın amacı aslında çok farklı.
12.03.2018 Dünya
Haç çıkarma töreni
Haç çıkarma töreni Hıristiyan inancına göre Hz. İsa’nın doğumu ve vaftiz edilişinin yıl dönümü nedeniyle Ortaköy’de denizden haç çıkarma töreni düzenlendi. Boğaz’ın buz gibi sularına dalan 5 genç, haçı çıkarmak için yarıştı.
11.09.2019 Yaşam
Ruslar, buzlu suda Vaftiz Bayramı'nı kutladı
Ruslar, buzlu suda Vaftiz Bayramı'nı kutladı Rusya’nın başkenti Moskova’da on binlerce kişi Ortodoks inancına göre Hz. İsa’nın vaftiz edildiği günü kutlamak için eksi 15 derecelik soğuğa aldırış etmeden buzlu suya girdi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri