Vasco De Gama

Vasco De Gama

Son dakika Vasco De Gama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vasco De Gama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vasco De Gama haber sayfamızda...

Vasco De Gama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 243 vasco de gama haberi bulunmuştur.
Premier Lig ekibi satıldı! Anlaşma resmen açıklandı
Premier Lig ekibi satıldı! Anlaşma resmen açıklandı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, ABD merkezli yatırım fonuna satıldı. Ada ekibinin satışı resmi siteden açıklandı.
Canlı yayında açıkladı: İki yıldızın bonservisini almak için çalışmalar başladı
Canlı yayında açıkladı: İki yıldızın bonservisini almak için çalışmalar başladı Süper Lig'de büyük çekişmenin yaşandığı yaz transfer dönemi sona erdi. Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın transferlerini değerlendirdi.
9.09.2022 Beşiktaş
Alex Teixeira süper başladı! Beşiktaş'ta tutunamadı ama...
Alex Teixeira süper başladı! Beşiktaş'ta tutunamadı ama... Beşiktaş'ta geçen sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan ve Vasco da Gama'ya transfer olan Alex Teixeira'nın yeni takımındaki ilk dört maçlık performansı tatmin edici bulundu.
20.08.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta beklenen ayrılık! Avrupa deviyle anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli
Beşiktaş'ta beklenen ayrılık! Avrupa deviyle anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli Transfer çalışmalarını hummalı biçimde sürdüren Beşiktaş'ta diğer yandan ayrılık yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüp, devlerin gözdesi yıldız oyuncu için köklü kulüple anlaşma sağladı. Kasaya girecek bonservis bedeli belli oldu.
22.07.2022 Beşiktaş
Efsane futbolcuların son hali görenleri şaşkına çevirdi!
Efsane futbolcuların son hali görenleri şaşkına çevirdi! Onlar futbol dünyasının efsaneleri... Attıkları goller, yaptıkları asistlerle hafızalara kazındılar, bir döneme damgalarını vurdular. Geçen onca yılın ardından eski yıldızların son halleri görenleri şaşırttı.
9.06.2022 Süper Lig
Alex Teixeira kimdir, nereli? Beşiktaş ile anlaşan Alex Teixeira kariyeri...
Alex Teixeira kimdir, nereli? Beşiktaş ile anlaşan Alex Teixeira kariyeri... Jiangsu Suning takımında son olarak fo0rma giyen Alex Teixeira, Beşiktaş ile yoluna devam edecek. Başarılı futbolcu 'Teixeire kimdir, nereli, kaç yaşında?' soruları bir biri ardına geldi. İşte, Alex Teixeira futbol kariyeri...
9.08.2021 Skorer
Alex Teixeira kaç yaşında, kimdir? Alex Teixeira hangi mevkide forma giyiyor, hangi takımlarda oynadı?
Alex Teixeira kaç yaşında, kimdir? Alex Teixeira hangi mevkide forma giyiyor, hangi takımlarda oynadı? Alex Teixeira bugün İstanbul'a geliyor. Beşiktaş'ın uzun süredir takip ettiği ve transferinde mutlu sona ulaştığı Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira sözleşme imzalamak ve sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a geliyor. Kariyerine Vasco de Gama kulübünde başlayan Texaira sonrasında Shaktar Donetsk ve Çin ligi takımlarından Jiangsu Suning'de forma giydi. İşte Alex Teixeira kariyeri hakkında merak edilenler...
9.08.2021 Beşiktaş
Luis Fabiano hastaneye kaldırıldı
Luis Fabiano hastaneye kaldırıldı Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan Brezilya'nın eski futbolcusu Luis Fabiano, hastaneye kaldırıldı. 40 yaşındaki eski futbolcunun hastalığa bağlı bazı semptomlardan dolayı hastaneye kaldırıldığı ve durumunun stabil olduğu öğrenildi.
25.03.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika | Balotelli'de ters köşe! Yıllık 2.5 milyon euro karşılığında yeni takımı...
Son dakika | Balotelli'de ters köşe! Yıllık 2.5 milyon euro karşılığında yeni takımı... Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde renklerine katmak istediği tecrübeli golcü ile ilgili flaş gelişme yaşandı. İşte İtalyan golcünün 2.5 milyon euro karşılığında 1 yıllık anlaşma sağladığı yeni takımı...
5.12.2020 Dünyadan Futbol
Brezilya ekibi Vasco da Gama'da 16 oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı
Brezilya ekibi Vasco da Gama'da 16 oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı Brezilya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Vasco da Gama'nın 16 oyuncusunda yeni tip koronavirüs (Kovid) tespit edildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Şehirlerin simgesi kuleler
Şehirlerin simgesi kuleler Yıllara meydan okuyan görkemli yapılarıyla turistlerin cazibe merkezi olan kuleler, kuşbakışı manzaralarının yanı sıra en güzel karelerin yakalandığı adresler. Dünyada Eyfel, Pisa, Big Ben, Fernsehturm; Türkiye’de ise Galata, İzmir Saat Kulesi, Atakule milyonlarca gezgini kendisine çekiyor.
11.08.2019 Gündem
Yaz transfer dönemine Ronaldo ve kaleciler damga vurdu
Yaz transfer dönemine Ronaldo ve kaleciler damga vurdu Avrupa futbolunda sona eren yaz transfer döneminin en dikkat çeken takımı, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan Juventus oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Göztepe’de Titi de tamam
Göztepe’de Titi de tamam Transfer harekâtını hızlandıran sarı kırmızılılar, Brezilyalı Titi’yle mutlu sona ulaştı. Deneyimli stoperin bu hafta içinde İzmir ekibine imza atması bekleniyor
2.07.2018 Ege
Göztepe, Bursasporlu Titi ile prensipte anlaştı
Göztepe, Bursasporlu Titi ile prensipte anlaştı Spor Toto Süper Lig'de Göztepe, transfer listesindeki Bursaspor'un Brezilyalı stoperi Titi'yle prensipte anlaşmaya vardı.
30.06.2020 Göztepe
Göztepe'de rota Titi
Göztepe'de rota Titi Spor Toto Süper Lig'de Sabri, Tanju, Leo gibi isimlerin ayrıldığı defans hattına şu ana kadar sadece Alanyaspor'un Senegalli milli futbolcusu Gassama'yı takviye eden Göztepe, Bursaspor'dan Titi'ye de kanca attı.
30.06.2020 Göztepe
Josef de Souza eski kulübünü ziyaret etti!
Josef de Souza eski kulübünü ziyaret etti! Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, eski kulübü Vasco da Gama'yı ziyaret etti. Burada takımın idmanını seyreden ve kulüp televizyonuna açıklamada bulunan deneyimli futbolcu "Vasco da Gama benim için çok önemli çünkü yetiştiğim yer. Tam 12 yılımı geçirdiğim bir yerden bahsediyorum. Dolayısıyla bizim için yapılanları unutmamız mümkün değil" dedi.
27.05.2018 Futbol
De La Fuente'den tehlikeli hareket!
De La Fuente'den tehlikeli hareket! Copa Libertadores'de Vasco De Gama'ya 2-0 yenilen Universidad'da De La Fuente rakibine sert bir müdahalede bulundu, hareketin cezası kırmızı kart oldu.
10.02.2018 Futbol
Devlerin dansı
Devlerin dansı İngiltere’de heyecan başlıyor. Lacazette, Morata gibi yeni isimlerle kapılarını açan ligde, Mourinho, Guardiola, Conte, Wenger gibi teknik adamlar kıyasıya çekişecek.
Ada'da çılgınlık! Mesut Özil'in transfer rekoru da kırıldı
Ada'da çılgınlık! Mesut Özil'in transfer rekoru da kırıldı İngiltere Premier Lig'de gelecek sezona şampiyonluk iddiasıyla hazırlanan Chelsea, Arsenal ve Manchester ekipleri transfer döneminde rekora doymuyor.
Ramon Motta, Vasco De Gama ile anlaştı!
Ramon Motta, Vasco De Gama ile anlaştı! Brezilya Ligi ekibi Vasco De Gama, Antalyaspor'dan ayrılan 29 yaşındaki Brezilyalı sol bek Ramon Motta'yı renklerine bağladığını duyurdu.
30.06.2020 Beşiktaş
Vasco De Gama'nın 17 yaş altı takımını taşıyan otobüs kaza yaptı
Vasco De Gama'nın 17 yaş altı takımını taşıyan otobüs kaza yaptı Vasco De Gama'nın 17 yaş altı takımı maç dönüşü kaza yaptı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre kaza sonrası 22 kişi yaralandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Galatasaray Transfer Haberleri: Alexandre Pato tamam gibi...
Galatasaray Transfer Haberleri: Alexandre Pato tamam gibi... Galatasaray, golcü oyuncu Alexandre Pato için Villarreal ile büyük ölçüde anlaştı. Yönetim, İspanyollar ile günlerdir sürdürdüğü pazarlıklarda da mutlu sona çok yakın...
30.06.2020 Galatasaray
Beşiktaş'ın gözdesi için cevap!
Beşiktaş'ın gözdesi için cevap! Ara transfer döneminde stoper takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş'ın en büyük hedeflerinden biri olan Douglas için, Dnipro'dan açıklama geldi.
30.06.2020 Beşiktaş
Edu ve Baroni şampiyon!
Edu ve Baroni şampiyon! Brezilya liginde önceki hafta şampiyonluğunu ilan eden Corinthians, sahasında Sao Paulo'yu 6-1 yendiği maçın ardından kupasını aldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Biri bu çocuğu durdursun!
Biri bu çocuğu durdursun! Brezilya'da Internacional forması giyen 20 yaşındaki Valdivia, Vasco De Gama maçında akıllara zarar bir gole imza attı.
4.09.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Vasco De Gama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.