Venedik Film Festivali

Venedik Film Festivali

Son dakika Venedik Film Festivali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Venedik Film Festivali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Venedik Film Festivali haber sayfamızda...

Venedik Film Festivali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.045 venedik film festivali haberi bulunmuştur.
Melis Sezen de leopar deseni modasına uydu! İddialı pozlarına beğeni yağdı
Melis Sezen de leopar deseni modasına uydu! İddialı pozlarına beğeni yağdı 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Leopar deseni modasına uyan güzel oyuncuya, beğeni ve yorum yağdı.
17.04.2024 Cadde
‘Tereddüt Çizgisi’ gün sayıyor
‘Tereddüt Çizgisi’ gün sayıyor Dünya prömiyerini 80. Venedik Film Festivali’de yapan Selman Nacar’ın son filmi “Tereddüt Çizgisi”, 3 Mayıs’ta vizyona girecek.
15.04.2024 Kültür Sanat
Bu filmler kaçmaz
Bu filmler kaçmaz 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nin zengin programından 10 filmlik izleme listesi hazırladık.
14.04.2024 Kültür Sanat
Yalnızlar kulübü
Yalnızlar kulübü En İyi Film dahil olmak üzere beş dalda Oscar’a aday olan, Alexander Payne’in yönettiği  “The Holdovers/Geride Kalanlar” yalnızlıklarıyla birbirine ilaç olanların hikâyesini konu alıyor.
8.03.2024 Kültür Sanat
Melis Sezen sarı saçlarına veda etti!
Melis Sezen sarı saçlarına veda etti! Ünlü oyuncu Melis Sezen, sevgilisi Atilla Bingöl geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmıştı. Ayrılık sonrası Melis Sezen'den imaj değişikliği geldi.
7.03.2024 Cadde
Melis Sezen'den ayrılık sonrası iddialı poz
Melis Sezen'den ayrılık sonrası iddialı poz Bir süredir aşk hayatıyla gündeme gelen Melis Sezen ve sevgilisi Atilla Bingöl geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmışlardı. Ayrılık sonrası Melis Sezen'den ilk pozlar geldi.
27.02.2024 Cadde
‘Yurt’a bir ödül daha geldi
‘Yurt’a bir ödül daha geldi Venedik Film Festivali’nde İtalyan bağımsız film eleştirmenlerinin verdiği En İyi Senaryo dahil yurt dışında pek çok ödül kazanan Nehir Tuna’nın “Yurt”u bu kez Fransa’dan ödülle döndü.
14.02.2024 Kültür Sanat
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu!
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu! Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Melis Sezen, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa ödül gecesi tarzıyla konuşuldu.
31.01.2024 Cadde
Göçmenin umudu kâbus ile masal arasında geziniyor
Göçmenin umudu kâbus ile masal arasında geziniyor İtalya’nın bu seneki Oscar adayı “Io Capitano/Kaptan Benim”, ‘Avrupa kıyılarına varmak gerçekten de bir umut mu yoksa yaşanması muhtemel ırkçılığın ilk basamağı mı?’ sorusunu seyircinin önüne çıkarıyor
28.01.2024 Kültür Sanat
Nan Goldin’den kültürel boykot
Nan Goldin’den kültürel boykot Yahudi asıllı sanatçı Nan Goldin’in İsrail’e yönelik kültürel boykotu sürüyor.
18.12.2023 Kültür Sanat
Doğa Karakaş Marakeş’ten ödülle döndü
Doğa Karakaş Marakeş’ten ödülle döndü Nehir Tuna’nın ilk uzun metrajlı filmi “Yurt”, 20. Marakeş Film Festivali’nden ödülle döndü.
5.12.2023 Kültür Sanat
Doğanın kalbinde
Doğanın kalbinde “Drive My Car” ile almadık ödül bırakmayan Ryûsuke Hamaguchi, yeni filmi “Kötülük Diye Bir Şey Yok”ta doğanın talan edilmesine karşı çıkıyor
1.12.2023 Kültür Sanat
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Bir an Ajda Pekkan zannettim'
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Bir an Ajda Pekkan zannettim' 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Yeni imajıyla kamera karşısına geçen ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
25.11.2023 Cadde
Melis Sezen'den iddialı pozlar! 'Sen insansan biz neyiz?'
Melis Sezen'den iddialı pozlar! 'Sen insansan biz neyiz?' 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Dantelli elbisesiyle iddialı pozlar veren ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
23.11.2023 Cadde
Bir tetikçinin zihninde
Bir tetikçinin zihninde David Fincher, merakla beklediğimiz 20 yıllık rüya projesi “The Killer”da kendisiyle özdeşleşmiş temalara geri dönüyor 
19.11.2023 Kültür Sanat
Melis Sezen’e babasından 21 yıl sonra mektup! 'Hayatımın en özel hediyesi'
Melis Sezen’e babasından 21 yıl sonra mektup! 'Hayatımın en özel hediyesi' Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından 21 yıl önce 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılına Mektup Kampanyası' başlatılmıştı. Kampanya kapsamında yazılan yaklaşık 40 bin mektup, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında adreslerine teslim edildi. Mektuplardan biri de Melis Sezen'indi.
31.10.2023 Cadde
Brand Week’e geri sayım! ‘Yeniden düşün, yeniden yarat, yeniden inşa et’
Brand Week’e geri sayım! ‘Yeniden düşün, yeniden yarat, yeniden inşa et’ Brand Week Istanbul, “Yeniden düşün, Yeniden yarat, Yeniden inşa et” temasıyla 6 - 10 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.
26.10.2023 Ekonomi
Filmekimi hoş gelir
Filmekimi hoş gelir 13-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Filmekimi’nin programı hayli zengin. Bu yapımlar arasından ‘kaçırmayın’ dediğimiz bir izleme listesi hazırladık.
11.10.2023 Kültür Sanat
‘Yurt’a Fransa’dan 2 ödül
‘Yurt’a Fransa’dan 2 ödül Nehir Tuna’nın ilk uzun metrajlı filmi “Yurt”, Fransa’dan iki ödülle döndü.
11.10.2023 Kültür Sanat
Makyajla tanınmaz hale geldi! 'Ruhum yaşlanmış gibi yorgunluğunu hissettim'
Makyajla tanınmaz hale geldi! 'Ruhum yaşlanmış gibi yorgunluğunu hissettim' 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, oynadığı bir reklam filminde makyajla yaşlandırılmasıyla gündem olmuştu. Önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıyan oyuncu, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
5.10.2023 Cadde
Rolü için tanınmaz hale geldi! Makyajı beş saatten uzun sürdü
Rolü için tanınmaz hale geldi! Makyajı beş saatten uzun sürdü ABD'li bestekar Leonard Bernstein'in hayatını konu alan 'Maestro' adlı filmde ünlü ismi canlandıran aktör Bradley Cooper, rolü için tanınmaz hale geldi. Cooper'ın, bestekarın 70'li yaşlardaki haline bürünmesi için beş saatten uzun süre harcandığı ortaya çıktı.
4.10.2023 Cadde
Özge Özacar: Haluk Bilginer ve Jack Nicholson'la oynamak isterdim!
Özge Özacar: Haluk Bilginer ve Jack Nicholson'la oynamak isterdim! Ata Demirer'in 'Bursa Bülbülü' filminde başrolde yer alarak adından söz ettirmeyi başaran Özge Özacar, bir ayakkabı firmasının marka yüzü oldu. Genç oyuncu, önceki gün Etiler'de bir mekanda gerçekleşen lansmanda basın mensuplarının sorularını cevapladı.
4.10.2023 Cadde
Yüz’ümüz Cumhuriyet!
Yüz’ümüz Cumhuriyet! Türkiye’nin en uzun soluklu kültür sanat dergisi Milliyet Sanat ekim sayısında Cumhuriyet’in 100. yılını kutluyor. “Yüz’ümüz Cumhuriyet” diyen Milliyet Sanat, Cumhuriyet’in köklerine uzanarak sanatımızın öyküsünü okurla buluşturuyor.
2.10.2023 Kültür Sanat
Çemberin içinde olmak
Çemberin içinde olmak Şilili oyuncu Manuela Martelli’nin ilk uzun metraj yönetmenliği olan “1976”, diktatör Pinochet’nin darbeci yönetiminin, bir ev kadınının yaşamındaki etkisine ve farkındalığına odaklanıyor .
22.09.2023 Kültür Sanat
Melis Sezen: Kim demiş yaz bitti?
Melis Sezen: Kim demiş yaz bitti? 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Bikinisinin üzerine giydiği gömlekle poz veren ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
19.09.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Venedik Film Festivali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.