Victor Valdes

Victor Valdes

Son dakika Victor Valdes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Victor Valdes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Victor Valdes haber sayfamızda...

Victor Valdes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 284 victor valdes haberi bulunmuştur.
Xavi Hernandez'den Marc Andre ter Stegen'e büyük övgü!
Xavi Hernandez'den Marc Andre ter Stegen'e büyük övgü! Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Alman file bekçisi Marc Andre ter Stegen'le ilgili konuştu.
7.03.2024 İspanya La Liga
Mert Aydın yazdı: Devler Ligi’nin son 32 yılı
Mert Aydın yazdı: Devler Ligi’nin son 32 yılı Şampiyonlar Ligi başladı. 1992’de hayatımıza giren organizasyon neredeyse her yıl bir Dünya Kupası sunuyor bizlere. Dünyanın en büyük yıldızları, bu arenada yeteneklerini sergiliyor. Yıllar sonra ilk kez Messi ve Cristiano Ronaldo yok bu sahnede...
24.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Victor Valdes, İspanya 4. Lig ekibi Horta'nın teknik direktörü oldu
Victor Valdes, İspanya 4. Lig ekibi Horta'nın teknik direktörü oldu Barcelona'nın eski kalecilerinden Victor Valdes, İspanya 4. Futbol Ligi ekibi Unio Atletica d'Horta'nın teknik direktörü oldu.
1.07.2020 İspanya La Liga
Rüştü Reçber hangi takımlarda forma giydi? Rüçtü Reçber kimdir?
Rüştü Reçber hangi takımlarda forma giydi? Rüçtü Reçber kimdir? Corona virüse yakalandığı eşi Işıl Reçber tarafından duyurulan Rüştü Reçber'in kariyeri hakkında araştırmalar sürüyor. Kariyeri boyunca bir çok takımda forma giyen Rüştü Reçber futbol hayatına Antalya'nın Korkuteli ilçesinde adım attı. Futbola başladığı ilk yıllarda forvet mevkiinde görev yapan Rüştü Reçber, uzun boyu nedeniyle 89 yılında kalecilğe geçti. İşte Rüştü Reçber'in kariyeri hakkında merak edilenler...
28.03.2020 Skorer
Madrid derbisi cumartesi naklen D-Smart’ta
Madrid derbisi cumartesi naklen D-Smart’ta İspanya futbolunun iki köklü takımı Real Madrid ile Atletico Madrid’i buluşturacak Madrid derbisi Cumartesi 18.00’de D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart Youtube adresinden naklen yayınlanacak.
1.07.2020 İspanya La Liga
Barcelona'da Victor Valdes ile yollar ayrıldı
Barcelona'da Victor Valdes ile yollar ayrıldı Barcelona’nın efsane kalecisi Victor Valdes, antrenör olarak göreve geldiği kulübünde sadece 3 ay çalışabildi. U19 takımını çalıştıran Valdes gönderildi.
1.07.2020 İspanya La Liga
Barcelona'dan efsane golcü Patrick Kluivert'e görev...
Barcelona'dan efsane golcü Patrick Kluivert'e görev... Barça, Hollandalı eski golcüsü Patrick Kluivert'i Haziran 2021'e kadar altyapıyla ilgili "Futbol Direktörü" olarak atadığını açıkladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Victor Valdes yeniden Barcelona’da
Victor Valdes yeniden Barcelona’da İspanyol ekibi Barcelona, efsane eski kalecisi Victor Valdes’in U19 takımı teknik direktörlüğüne getirildiğini açıkladı. Katalan ekibi, Valdes ile 1+1 yıllık anlaşma yapıldığını duyurdu.
1.07.2020 İspanya La Liga
Kalede devrim
Kalede devrim Loris Karius idmanlara tıpkı bir stoper gibi oyuna katılıyor, siyah-beyazlı takım savunmadan pasla atağa çıkıyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Galatasaraylı Selçuk İnan, Galaxy S8 davasından vazgeçti
Galatasaraylı Selçuk İnan, Galaxy S8 davasından vazgeçti Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, S8 markasının kendi adına tescilli olduğunu iddia ederek Samsung’a açtığı davadan feragat etti. Mahkeme davayı düşürdü.
8.06.2018 Teknoloji
Victor Valdes, sessiz sedasız kayboldu!
Victor Valdes, sessiz sedasız kayboldu! İspanyol kaleci Victor Valdes, futbolu bıraktığını açıkladı ve tüm sosyal medya hesaplarını kapatarak sessizliğe büründü.
1.07.2020 İspanya La Liga
Samuel Eto'o: ''Beşiktaş taraftarını unutamam...''
Samuel Eto'o: ''Beşiktaş taraftarını unutamam...'' Antalyaspor'un tecrübeli yıldızı Samuel Eto'o, NTV Spor'da yayınlanan Güzel Oyun belgeseline konuk oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Victor Valdes tokadı yedi!
Victor Valdes tokadı yedi! Middlesbrough'da forma giyen eski Barçalı file bekçisi Victor Valdes tünelde tek tek oyuncularını tebrik eden teknik direktörü Aitor Karanka sevinci biraz abarttı...
8.11.2016 Futbol
Victor Valdes'in maçta bacağı delindi
Victor Valdes'in maçta bacağı delindi Lig maçında eşine nadir rastlanan bir olay yaşandı.Forvet oyuncusu topu almak isterken, tecrübeli kalecinin...
İşte Victor Valdes'in yeni takımı!
İşte Victor Valdes'in yeni takımı! İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough, 34 yaşındaki İspanyol kaleci Victor Valdes ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Victor Valdes sinirlerine hakim olamadı
Victor Valdes sinirlerine hakim olamadı Belçika'nın Anderlecht ekibinde forma giyen İspanyol kaleci Victor Valdes, Standard Liege maçında rakibi Kara Mbodji'nin gırtlağına yapıştı. Yaşanan gergin anlar kameralara böyle takıldı.
29.02.2016 Futbol
Victor Valdes çamura battı!
Victor Valdes çamura battı! Barcelona'nın efsane kalecilerinden birisi olan ve daha sonra Manchester United'ın yolunu tutan Victor Valdes kiralık olarak gittiği Standard Liege'de o şaşaalı dönemlerinden uzak kaldı. Oud-Heverlee Leuven ile oynanan maçta otobüsten stada yürüyen Valdes'in bu görüntüsü çok konuşuldu.
1.02.2016 Futbol
Avrupa Gündemi | İspanya Ronaldo'yu tartışıyor!
Avrupa Gündemi | İspanya Ronaldo'yu tartışıyor! - Ronaldo'nun agresif hareketleri, İspanya'nın gündemine oturdu.    - Galatasaray'ın eski yıldızı Chelsea teknik ekibine katılmak için gün sayıyor!    - Barcelona formasıyla bir döneme damga vuran, ardından transfer olduğu Manchester United'da ise forma şansı bulamayan Victor Valdes, Standard Liege'e kiralandı.   - Alman takımının Türkiye kampında skandal bir olay yaşandı.   - Katalan ekibi, Fernando Torres'i transfer ederek yedek kulübesini zenginleştirmek istiyor.
25.01.2016 Programlar
Victor Valdes, Standard Liege'e kiralandı
Victor Valdes, Standard Liege'e kiralandı Belçika ekibi Standard Liege, Manchester United'ın İspanyol kalecisi Victor Valdes'i sezon sonuna kadar kiraladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Avrupa Gündemi | Yine Lewandowski yine resital
Avrupa Gündemi | Yine Lewandowski yine resital - Yine Lewandowski yine gol resitali!    - Klopp-Liverpool iddiaları güçlenmeye devam ediyor!    - Yaz boyunca Beşiktaş'a geleceği iddiaları ile gündemi meşgul eden Victor Valdes, hem Chelsea, hem de Liverpool'un radarında.    - Bale ve Ronaldo'nun alternatifi Hazard mı olacak?    - Kafası kesik aslan Danimarka'da olay yarattı.
28.09.2015 Programlar
Beşiktaş'tan Valdes ve Mikel açıklaması
Beşiktaş'tan Valdes ve Mikel açıklaması Beşiktaş Kulübü, Manchester United'in kalecisi Victor Valdes ve Chelsea forması giyen Obi Mikel'in transferlerine ilişkin iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.
30.06.2020 Beşiktaş
"Beşiktaş beni ortada bıraktı"
"Beşiktaş beni ortada bıraktı" Kartal’ın son dakikada transferinden vazgeçtiği Victor Valdes sert açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlılarla 3 yıllık sözleşme için el sıkışınca, kendisine talip olan diğer kulüplerle görüşmediğini kaydeden İspanyol kaleci ortada kaldığını vurguladı.
30.06.2020 Beşiktaş
„Beşiktaş hat mich sitzen gelassen“
„Beşiktaş hat mich sitzen gelassen“ Víctor Valdés ist nicht gut auf die Adler zu sprechen, die in letzter Minute auf seinen Transfer verzichtet haben.
31.08.2015 De
Beşiktaş'tan Valdes açıklaması
Beşiktaş'tan Valdes açıklaması Beşiktaş Kulübü, bugün servis edilen Victor Valdes haberi üzerine resmi internet sitesinden açıklama yaptı.
30.06.2020 Beşiktaş
Rüştü Reçber'den Valdes yorumu!
Rüştü Reçber'den Valdes yorumu! Beşiktaş’ın eski kalecisi ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Rüştü Reçber, Beşiktaş’ın Victor Valdes transferinden vazgeçmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Victor Valdes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.