Tiktok Videosu Nasıl Çekilir? Tiktok Video Taktikleri Nelerdir?
Tiktok Videosu Nasıl Çekilir? Tiktok Video Taktikleri Nelerdir? Son dönemlerin en popüler sosyal medya araçları içerisinde şüphesiz TikTok geliyor. Tabii bu sosyal medyayı kullanmak isteyen birçok kişi, nasıl TikTok çekileceği konusunda bilgi almaya çalışmaktadır. Peki TikTok videosu nasıl çekilir? TikTok video taktikleri nelerdir? İşte bu konu hakkında merak edilenler.
24.05.2021 Sosyalmedya
Sapık Alihan kimdir, kaç yaşında? Twitter'da gündem olan sapık Alihan olayı nedir, tutuklandı mı?
Sapık Alihan kimdir, kaç yaşında? Twitter'da gündem olan sapık Alihan olayı nedir, tutuklandı mı? Sapık Alihan adı sosyal medyanın gündemiydi. Sosyal medya uygulamaları yoğun ilgi görüyor. Zaman zaman bazı isimler sosyal medya aracılığıyla gündeme geliyor. Bugün Twitter'da çok konuşulan isimlerden biri de Alihan Ş. oldu. Sapık Alihan tutuklansın etiketiyle binlerce kullanıcıdan yorum alan Sapık Alihan haberi araştırılmaya başladı. Peki Sapık Alihan kimdir, kaç yaşında? Twitter'da videosuyla gündem olan sapık Alihan olayı nedir, tutuklandı mı?
5.04.2021 Gündem
IŞİD'den kanlı baskın ve infaz videosu!
IŞİD'den kanlı baskın ve infaz videosu! Terör örgütü IŞİD, Irak'ın Diyale ilinde aylar önce Peşmerge karargahına düzenlediği kanlı baskın eylemine ait görüntüleri bugün sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde Kürt bayrağının dalgalandığı binaların arasına dalan bomba yüklü askeri zırhlı kamyon kullanan intihar eylemcisi kendini havaya uçuruyor. Görüntülerde intihar eyleminde Peşmergeye ait oldugu ileri sürülen binaların büyük bir kısmı tamamen yıkıldığı görülüyor. Eylemin hemen ardından çok sayıda IŞİD savaşçısı karargahın sağ kalan bölümlerine ağır ve orta silahlarla saldırmaya başlıyor. Görüntülerin son kısmında IŞİD tarafından esir alınan biri Yüzbaşı olmak üzere 2 Peşmerge üyesini vahşice keserek infaz ettiği görülüyor.
11.09.2019 Haberler
Nasıl ruj sürülür? Makyaj nasıl yapılır?
Nasıl ruj sürülür? Makyaj nasıl yapılır? Makyaj yaparken dikkat etmeniz gerekenleri sizin için derledik. Merak ettiğiniz "ruj nasıl sürülür", "makyaj nasıl yapılır", "ruj nasıl kullanılmalı" sorularının cevaplarını bu videomuzda bulabilirsiniz.   Dolgun, canlı ve bakımlı görünen dudaklara sahip olmak bir kadın için çok önemlidir. Bunu gösteren en iyi ürünse rujdur.  Ruju ne kadar özenli sürerseniz konturlar ve renkler o kadar kalıcı olacak, makyajınızı sürekli tazelemenize gerek kalmayacak. Ruj sürerken öncelikle yapılması gereken fondöteni dudaklarınıza da uygulamak. Fondöteni güzelce uyguladıktan sonra sıra dudak kontörünü belirginleştirmekte. Rujunuzla aynı renk veya bir ton açık kontur kalemiyle dudaklarınızın dış kenarlarını çizin. Böylece dudaklarınızı şekillendirmiş ve rujunuz için bariyer oluşturmuş olacaksınız.  Ruju küçük ve sert bir dudak fırçasıyla sürün. Bu şekilde dudağın daha düzgün ve daha doğal gözükmesi sağlanacak   En son aşamadaysa bir peçete yardımıyla dudağın üstündeki fazla ruju alıp matlık sağlayarak, hem kalıcı hem de göz alıcı dudaklara sahip olabilirsinz.
11.09.2019 İlginç Videolar
Edison'un boks yapan kedileri!
Edison'un boks yapan kedileri! Edison'un 1894 yılı Temmuz'unda çektiği "Boks yapan kediler" internette tıklanma rekorlarına koşuyor...
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri