Yadigar

Yadigar

Son dakika Yadigar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yadigar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yadigar haber sayfamızda...

Yadigar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 950 yadigar haberi bulunmuştur.
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü öldü
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü öldü Tekirdağ'dan depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü Yadigar Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
22.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir?
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir? Kemal Sunal klasikleri arasında yer alan Şark Bülbülü filmi, 1979 yapımı sinema filmidir. Filimin başrollerinde Sunal'ın yanı sıra Ayşen Cansev ve Ayşen Gruda yer alıyor. Şark Bülbülü filmi oyuncuları kim?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’ Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi, Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” ismiyle bilinen eserinin ikinci versiyonunu koleksiyonuna ekledi. Müzenin kurucu küratörü Prof. Dr. Gül İrepoğlu bu eserin ‘müze koleksiyonunun sürekli gelişme ilkesinin bir uzantısı olarak canlı bir örnek oluşturduğunu’ dile getiriyor.
5.04.2024 Advertorial
İhmaller zincirinin son halkası! 'İnsanlar kaçmayı bırakmıştı'
İhmaller zincirinin son halkası! 'İnsanlar kaçmayı bırakmıştı' Masquerade Club yangınında can veren 29 kişinin öldüğü faciadan kurtulan Ercan E. ifadesinde, alevlere yangın tüpüyle müdahale ettiğini, 2. yangın tüpünün çalışmadığını ve yangının bitme noktasına geldiği için içeridekilerin kaçmayı bıraktığını söyledi.
5.04.2024 Gündem
Yangında hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlandılar
Yangında hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlandılar İstanbul Beşiktaş’ta bulunan eğlence mekanında tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden Binali Çayır, memleketi Erzincan’da, 21 yaşındaki Barış Güngör, memleketi Batman’da toprağa verildi.
4.04.2024 Gündem
Perdenin en sevimli oyuncuları
Perdenin en sevimli oyuncuları Bazen filmin başkahramanlarından rol çalan, bazen de başrolün ta kendisi olan köpek dostlarımız arasında kimler yok ki…
31.03.2024 Kültür Sanat
‘Kaplumbağalı Adam’ın öyküsü
‘Kaplumbağalı Adam’ın öyküsü Osman Hamdi Bey’in en meşhur eseri “Kaplumbağa Terbiyecisi”nin ikinci versiyonu İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nde sergilenmeye başlandı. Öncekine göre daha küçük boyutlu bu eserde Osman Hamdi Bey ilk versiyonu geliştirmiş ve desen eklemiş.
19.03.2024 Kültür Sanat
Ali Sami Yen'e hediye edildiği düşünülüyordu, Bitlis'te vatandaştan çıktı! Şimdi satışta...
Ali Sami Yen'e hediye edildiği düşünülüyordu, Bitlis'te vatandaştan çıktı! Şimdi satışta... Bitlis’te yaşayan Galatasaraylı Serhan Karataş isimli vatandaş, antikacıdan satın aldığı 15,5 santimetrelik Galatasaray’ın ilk logosunun olduğu zarf açacağını satışa çıkardı.
5.03.2024 Haberler
Ali Sami Yen'e hediye edildiği düşünülüyordu, Bitlis'te vatandaştan çıktı! Şimdi satışta...
Ali Sami Yen'e hediye edildiği düşünülüyordu, Bitlis'te vatandaştan çıktı! Şimdi satışta... Bitlis’te yaşayan Galatasaraylı Serhan Karataş isimli vatandaş, antikacıdan satın aldığı 15,5 santimetrelik Galatasaray’ın ilk logosunun olduğu zarf açacağını satışa çıkardı.
5.03.2024 Gündem
Gerzek Şaban kaç yılında ve nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kimler, konusu nedir?
Gerzek Şaban kaç yılında ve nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kimler, konusu nedir? Gerzek Şaban filmi başrolünde Kemal Sunal yer alıyor. Filmde birbiriyle aynı olan iki farklı kişinin hayatlarının bir noktada kesişmesiyle ortaya çıkan olaylar anlatılıyor. Filmin adının Şaban olmasına rağmen, yapımda Şaban adında biri bulunmuyor. Peki, Gerzek Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi?
18.02.2024 Bilgi Rehberi
Avanak Abdi oyuncuları kimler, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
Avanak Abdi oyuncuları kimler, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi? Avanak Abdi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Başrolünde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı yerli komedi filmi olan filmde, Apdi isimli afiş asan bir gencin, ses sanatçısı Nevin'e olan aşkı ele alınıyor. Avanak Apdi, 1978 yapımıdır. Peki, Avanak Abdi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
12.02.2024 Bilgi Rehberi
Tarzan Rıfkı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Tarzan Rıfkı filmi nerede çekildi?
Tarzan Rıfkı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Tarzan Rıfkı filmi nerede çekildi? Tarzan Rıfkı filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Tarzan Rıfkı filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Natuk Baytan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu komedi türündeki yerli filmimiz 1986 yılında vizyona girdi. Peki Tarzan Rıfkı konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
29.01.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul Valiliği'nden tarihi eserler için yeni proje
İstanbul Valiliği'nden tarihi eserler için yeni proje İstanbul Valiliği, İstanbul'daki bin tarihi eseri ihya etmek için Yadigâr Projesi'ni hayata geçiriyor.
24.01.2024 Gündem
Gerzek Şaban filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Gerzek Şaban kaç yılında ve nerede çekildi?
Gerzek Şaban filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Gerzek Şaban kaç yılında ve nerede çekildi? Gerzek Şaban filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı filmde birbiriyle aynı olan iki farklı kişinin hayatlarının bir noktada kesişmesiyle ortaya çıkan olaylar serisi anlatılıyor. Filmin adının Şaban olmasına rağmen, yapımda Şaban adında biri bulunmuyor. Peki, Gerzek Şaban filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Gerzek Şaban kaç yılında ve nerede çekildi?
22.01.2024 Bilgi Rehberi
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber!
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber! Son dakika haberi... Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Peki, Ayla Algan kimdir, neden öldü? İşte Ayla Algan biyografisi…
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyada tarifi olmayan en güzel ve özel duygulardan birisi de anne ve baba olmak. Hamilelik döneminde aileye yeni katılacak birey için hazırlıklar önceden yapılmaya başlanır. Heyecan ve sevincin bir arada yaşandığı bu dönemde anne ve baba adaylarının isim konusu kafalarını kurcalar. Kız bebekleri için ebeveynler derin bir isim araştırma içerisine girer. Ömürleri boyunca çocuklarının taşıyacağı ismin en güzel ve en eşsiz olmasını isterler. Bunun için keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, modern isimleri vermek isterler. Y harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı günü bekleyen aileleri hamilelik döneminde isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adaylarının çocuklarına vereceği isim konusu kafalarını karıştırıyor. Hayatları boyunca taşıyacakları ismin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyorlar. İsim konusunda derin araştırmaya giren çiftler anlamlarına da özellikle dikkat ediyor. Kulağa hoş gelen isimleri tercih eden ebeveynler keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, popüler ve modern çağa uygun isimler vermek istiyorlar. Y harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Korkusuz Korkak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak filmi nerede çekildi?
Korkusuz Korkak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak filmi nerede çekildi? Korkusuz Korkak filmi konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. Türk sinemasının önde gelen yapımları arasında olan 1979 yapımı Korkusuz Korkak filmi, Kemal Sunal'ın başarılı oyunculuğu ile televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Filmde Sunal'a Turgut Özatay, Ayşin Atav gibi isimler eşlik ediyor. Peki, Korkusuz Korkak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak filmi nerede çekildi? İşte Korkusuz Korkak filmi oyuncu kadrosu...
28.12.2023 Bilgi Rehberi
AVANAK APTİ OYUNCULARI - KONUSU nedir? Avanak Abdi filmi nerede çekildi?
AVANAK APTİ OYUNCULARI - KONUSU nedir? Avanak Abdi filmi nerede çekildi? Avanak Apdi filmi, başrolünde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı yerli komedi filmidir. Filmde, Apdi isimli afiş asan bir gencin, ses sanatçısı Nevin'e olan aşkı ele alınır. Avanak Apdi, 1978 yapımıdır. Peki, Avanak Abdi oyuncu kadrosunda kimler var?
29.11.2023 Bilgi Rehberi
TARZAN RIFKI OYUNCULARI karakterler kimler ve nerede çekildi? Tarzan Rıfkı filmi konusu nedir?
TARZAN RIFKI OYUNCULARI karakterler kimler ve nerede çekildi? Tarzan Rıfkı filmi konusu nedir? Tarzan Rıfkı filmi televizyonda yayınlanıyor. 1986 yılında vizyona giren film komedi türünde yer alıyor. Natuk Baytan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Peki Tarzan Rıfkı oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
15.11.2023 Cadde
EN BÜYÜK ŞABAN OYUNCULARI kim, konusu nedir? En Büyük Şaban filmi kaç yılında nerede çekildi?
EN BÜYÜK ŞABAN OYUNCULARI kim, konusu nedir? En Büyük Şaban filmi kaç yılında nerede çekildi? Kemal Sunal yapımlarından olan En Büyük Şaban filmi, Charlie Chaplin'in Şehir Işıkları filminden Türk sinemasına uyarlandı. Filmin başrollerinde ise Sunal'ın yanı sıra Nilgün Bubikoğlu ve Kamuran Usluer yer alıyor. En Büyük Şaban filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
15.11.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Yadigar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.