Yasak

Yasak

Son dakika yasak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yasak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yasak haber sayfamızda...

Yasak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.983 yasak haberi bulunmuştur.
Valilik duyurdu! Gabar Dağı 15 gün ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi
Valilik duyurdu! Gabar Dağı 15 gün ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi Şırnak Valiliği, Gabar Dağı bölgesinin 15 gün süreyle “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildiğini, duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı Adana'da öğle yemeği için eve dönen koca eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken görünce dehşet saçtı.
24.04.2024 Haberler
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı Adana'da öğle yemeği için eve dönen koca eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken görünce dehşet saçtı.
24.04.2024 Gündem
14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü
14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü Korkunç olay Kahramanmaraş'ta yaşandı. 4 yaşındaki Sultan Akgül (4), amcasının oğlu A.A. (14) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.
24.04.2024 Gündem
İzmir'de terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
İzmir'de terör örgütü DEAŞ'a operasyon! İzmir'de DEAŞ terör örgütü şüphelilerine yönelik operasyon düzenlendi.
24.04.2024 Gündem
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Gündem
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı tam gaz devam! Evlilik sorusu gülümsetti
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı tam gaz devam! Evlilik sorusu gülümsetti Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte 'Aile' dizisinde başrolü paylaşan oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile şimdilerde ekranlarda olan oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşkı tam gaz devam ediyor. İkili geçtiğimiz pazar günü güneşli havayı fırsat bilip eşofman takımlarını giyerek yürüyüşe çıktı.
23.04.2024 Cadde
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti 2023-2024 balık av sezonu boyunca Gürpınar Balık Hali’nde 49 bin ton balık satışı gerçekleştirildi. Geçen yıla oranla balık miktarında yüzde 14 azalma görülürken bunun en büyük nedeni ise palamut kıtlığı.
23.04.2024 Ekonomi
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı Konya'da yasak olduğu halde 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse, otomobil çarptı. Kazada emniyet kemeri takılı olmayan minibüs sürücüsü Yakup Bütün (48) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü öldü
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü öldü Tekirdağ'dan depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü Yadigar Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
22.04.2024 Gündem
Yasak aşk iddiası! Öldürdü, cesedini konteynere taşıyıp yaktı
Yasak aşk iddiası! Öldürdü, cesedini konteynere taşıyıp yaktı Şanlıurfa'da bahçesindeki konteynerde çıkan yangında cesedi bulunan Şakir Topçu'nun, (43), cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan Topçu'nun arkadaşı cinayeti neden işlediğini anlattı.
22.04.2024 Gündem
Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi!
Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi! Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, reklamcı olduğu bilinen yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.
22.04.2024 Cadde
‘Dinle’ye yasak geldi
‘Dinle’ye yasak geldi Mahsun Kırmızıgül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında kendi şarkısı ‘Dinle’nin sözlerinin uygun olmadığı için yasaklayan Ankara Akyurt’taki bir okulun müdürü Yasemin Pelit’e tepki gösterdi.
22.04.2024 Cadde
Ataşehir'de alkollü TIR şoförü park halindeki 2 TIR'a çarptı: 1 yaralı
Ataşehir'de alkollü TIR şoförü park halindeki 2 TIR'a çarptı: 1 yaralı Ataşehir'de, alkollü TIR şoförü, park halindeki 2 TIR'a çarptı. Kazada, TIR şoförü yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Amsterdam’da yeni otel açılmasına neden izin verilmeyecek?
Amsterdam’da yeni otel açılmasına neden izin verilmeyecek? Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da artık yeni otel açılmasına izin verilmeyecek. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm kenti oteller için “yasak bölge” ilan etti.
21.04.2024 Dünya
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Biden sinyali vermişti... ABD'den TikTok için flaş karar
Biden sinyali vermişti... ABD'den TikTok için flaş karar Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi.
20.04.2024 Dünya
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim'
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim' 'Adını Feriha Koydum', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Güllerin Savaşı', 'Evlilik Hakkında Her Şey' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Barış Kılıç, ortaokul son sınıftayken hoşlandığı Ayşen isimli kızın doğum gününde yaşadığı olayı anlattı.
20.04.2024 Cadde
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
CHP'den 1 Mayıs açıklaması
CHP'den 1 Mayıs açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "1 Mayıs Taksim'dir, Taksim 1 Mayıs'tır. CHP olarak bu konudaki tavrımızı açık ve net bir kez daha ilan ediyoruz. 1 Mayıs yasağına ilişkin kararı kaldıran Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 12 Ekim 2023'te almış olduğu kararın uygulanması çağrısını yapıyoruz. Hukuksuz yasak kararında ısrar edilmemesini, meydanın tarihine ve değerlerine uygun şekilde emekçilere açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Dünya
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Haberler
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya...
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Gündem
Yasak aşkta skandallar zinciri! Aralarında 17 yaş fark var, ikisi de kovuldu
Yasak aşkta skandallar zinciri! Aralarında 17 yaş fark var, ikisi de kovuldu Kıdemli polis şefi, genç bir meslektaşıyla yaşadığı romantik ilişkinin ortaya çıkmasıyla İngiltere'de manşetlere taşındı ve şimdi işini kaybetme tehlikesiyle yüzleşiyor.
18.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yasak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.