Yazılı

Yazılı

Son dakika yazılı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yazılı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yazılı haber sayfamızda...

Yazılı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 94.337 yazılı haberi bulunmuştur.
Bakan Tunç açıkladı! Kadın hükümlülere 'Anneler Günü' jesti
Bakan Tunç açıkladı! Kadın hükümlülere 'Anneler Günü' jesti Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 13-17 Mayıs tarihleri arasında ziyaret hakkı bulunan kadın hükümlü ve tutuklularla ilgili alınan kararı paylaştı.
11.05.2024 Gündem
Damadın arkadaşlarından düğünde ‘mezar taşı’ şakası
Damadın arkadaşlarından düğünde ‘mezar taşı’ şakası Antalya’da evlenen Figen ve Yunus Emre Şan çiftinin düğününde, damadın arkadaşları, mezar taşı ve karanfillerle şaka yaptı. Arkadaşları, üzerine ‘Yunus Emre Şan, aramızdan ayrılış tarihi, saygı ve özlemle’ yazdırdıkları mezar taşının önüne ellerindeki karanfilleri attı.
11.05.2024 Haberler
Damada görülmemiş şaka... Arkadaşları salona böyle girdi, davetliler şaşkına döndü
Damada görülmemiş şaka... Arkadaşları salona böyle girdi, davetliler şaşkına döndü Antalya'da evlenen Figen ve Yunus Emre Şan çiftinin düğününde, damadın arkadaşları, mezar taşı ve karanfillerle şaka yaptı. Arkadaşları, üzerine ‘Yunus Emre Şan, aramızdan ayrılış tarihi, saygı ve özlemle’ yazdırdıkları mezar taşının önüne ellerindeki karanfilleri attı.
11.05.2024 Gündem
Fransa’da yine hedef sanat
Fransa’da yine hedef sanat Aktivistlerin eylemleri sürüyor. Eugène Delacroix’nın ikonik “Özgürlük Halka Yol Gösterir” tablosuna “Riposte Alimentaire” adlı aktivist grup sürdürülebilir gıda için sosyal güvenlik ihtiyacına dikkat çekmek amacıyla yazılı çıkarma yapıştırdı.
11.05.2024 Kültür Sanat
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarına atama sonuçları açıklandı
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarına atama sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı, bakanlığa bağlı olan, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atama sonuçlarının belli olduğunu açıkladı.
10.05.2024 Gündem
Dışişleri'nden açıklama: Uluslararası toplumu Filistin Devleti’ni tanımaya çağırıyoruz
Dışişleri'nden açıklama: Uluslararası toplumu Filistin Devleti’ni tanımaya çağırıyoruz Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Tüm uluslararası toplumu İsrail’in Gazze’de uyguladığı vahşeti durdurmak için somut adımlar atmaya ve Filistin Devleti’ni tanımaya çağırıyoruz" denildi.
10.05.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Brezilya'ya başsağlığı mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Brezilya'ya başsağlığı mesajı Dışişleri Bakanlığı, Brezilya'da meydana gelen sel felaketinden ötürü yaşanan can kayıpları ve ortaya çıkan ağır hasar nedeniyle, Brezilya hükümeti ve halkına başsağlığı mesajı gönderdi.
10.05.2024 Gündem
Erol Bilecik açıkladı! Sadettin Saran ile görüşülecek
Erol Bilecik açıkladı! Sadettin Saran ile görüşülecek Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Ali Koç'un talebi doğrultusunda Sadettin Saran ile görüşüleceğini açıkladı.
10.05.2024 Fenerbahçe
Kırmızı bültenle aranan Ramazan Bayğara, Yunanistan’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan Ramazan Bayğara, Yunanistan’da yakalandı Adana’da ‘Bayğaralar’ olarak bilinen organize suç örgütünün, kırmızı bültenle aranan elebaşı Ramazan Bayğara, INTERPOL ekiplerince Yunanistan’da yakalandı.
10.05.2024 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin 'sığır' sözlerine inceleme başlatıldı!
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin 'sığır' sözlerine inceleme başlatıldı! Selçuk Tepeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesini değerlendirirken kullandığı 'sığır' süzüne inceleme başlatıldı. Konuyla ilgili RTÜK Başkanı Şahin açıklama yaptı.
10.05.2024 Gündem
Eczacıbaşı Dynavit'e ABD'li şampiyon smaçör! Resmen açıklandı
Eczacıbaşı Dynavit'e ABD'li şampiyon smaçör! Resmen açıklandı Eczacıbaşı Dynavit yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında ABD'li smaçör Kathryn Plummer’ı kadrosuna kattığını açıkladı.
10.05.2024 Voleybol
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman: Dijital Telif Yasası yenilenmeli
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman: Dijital Telif Yasası yenilenmeli Sosyal medya platformu TikTok'un Türkiye'de yasaklanıp yasaklanmayacağı yönündeki tartışmalar sürüyor. TikTok tepki çeken paylaşımlar nedeniyle eleştiri oklarının da hedefinde. TikTok ile ilgili son gelişemeler ne? Kapatılacak mı? Nasıl bir süreç bizleri bekliyor? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman açıkladı.
10.05.2024 Haberler
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman: Dijital Telif Yasası yenilenmeli
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman: Dijital Telif Yasası yenilenmeli CNN TÜRK canlı yayına bağlanan TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Dijital Telif Yasası'nın yenilenmesi gerektiğini belirterek, 'Hem kanunun yenilenmesi hem de özellikle gazetecilik ve tv sektöründe çok talep var. Bir taraftan siz içerik üretiyorsunuz, bunun bir fikir eseri sayılması. Haberin de sayılmasını istiyoruz. Bu Avrupa’nın ülkelerinde böyle.' dedi.
10.05.2024 Gündem
SON DAKİKA: Aziz Yıldırım'dan adaylık hazırlığı! 'Benden haber bekleyin'
SON DAKİKA: Aziz Yıldırım'dan adaylık hazırlığı! 'Benden haber bekleyin' Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurul öncesi Aziz Yıldırım'dan adaylık hamlesi geldi. Yıldırım, başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplerine, 'Hazır olun' talimatı verdi.
10.05.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir! Katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yargı eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti övmediği insanlar düşüncelerini paylaşabilir.' dedi.
10.05.2024 Gündem
İsrail, protestoların gölgesinde Eurovision büyük finaline katılmaya hak kazandı
İsrail, protestoların gölgesinde Eurovision büyük finaline katılmaya hak kazandı İsrail, bu hafta sonu İsveç'te gerçekleşecek Eurovision şarkı yarışmasının finalinde mücadele etmeye hak kazandı.
10.05.2024 Dünya
‘Sakar’ kitabına  büyük övgü
‘Sakar’ kitabına büyük övgü NDS Edebiyat Ödülü’nü bu yıl “Sakar” romanıyla Fransız yazar Alexandre Seurat kazandı. 
10.05.2024 Kültür Sanat
Yeni bir kalkınma hikâyesi çağrısı
Yeni bir kalkınma hikâyesi çağrısı İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “Enflasyonla mücadele çok önemli. Bu süreçte aynı zamanda ihracatçının rekabetçiliğini zora sokacak ve ithalatın cazibesini artıracak kur politikasının oluşturduğu riskleri de yakından takip etmek ve bu konuda gerekli tedbirleri almak çok önemlidir” dedi.
10.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yazılı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.