Yazlıkçılar

Yazlıkçılar

Son dakika yazlıkçılar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yazlıkçılar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yazlıkçılar haber sayfamızda...

Yazlıkçılar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 208 yazlıkçılar haberi bulunmuştur.
Atılay Uluışık'tan nostaljik paylaşım: 34 sene önce ben
Atılay Uluışık'tan nostaljik paylaşım: 34 sene önce ben Türk televizyon tarihinde unutulmazlar arasına adını ilk sıralara yazdıran dizi Bizimkiler'de Ali karakteri ile tanıdığımız oyuncu Atılay Uluışık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Uluışık, takipçilerini geçmişe götürdü.
14.12.2023 Cadde
Bodrum'da su depolama dönemi
Bodrum'da su depolama dönemi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaz aylarında yaşanan su kesintilerinden dolayı su depolarına talep arttı. Oteller başta olmak üzere birçok kişi evinde su deposu kullanımını artırdı. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, özellikle otellerde su deposu kullanımının yaygın oluğunu söyleyerek, "Su depolarıyla olası su kesintilerine karşı alternatif oluşturuyoruz" derken, su deposu satan firma yetkilisi Umut Turan ise "Su depoları 1500 liradan başlıyor, kapasitelerine göre bu rakam 20 bin liraya kadar çıkıyor" diye konuştu.
8.07.2023 Ekonomi
Yönetmen Yalçın Yelence son yolculuğuna uğurlandı!
Yönetmen Yalçın Yelence son yolculuğuna uğurlandı! Kartal'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren, 'Bizimkiler' ve 'Perihan Abla' gibi bir döneme damga vuran dizilerinin usta yönetmeni Yalçın Yelence, son yolculuğuna uğurlandı. Tarifsiz bir acı yaşayan Yelence'nin eşi Leyla Yelence ve oğulları, cenazede gözyaşlarını tutamadı.
21.01.2023 Haberler
Yönetmen Yalçın Yelence son yolculuğuna uğurlandı!
Yönetmen Yalçın Yelence son yolculuğuna uğurlandı! Kartal'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren, 'Bizimkiler' ve 'Perihan Abla' gibi bir döneme damga vuran dizilerinin usta yönetmeni Yalçın Yelence, son yolculuğuna uğurlandı. Tarifsiz bir acı yaşayan Yelence'nin eşi Leyla Yelence ve oğulları, cenazede gözyaşlarını tutamadı.
21.01.2023 Cadde
Yönetmen Yalçın Yelence hayatını kaybetti
Yönetmen Yalçın Yelence hayatını kaybetti ‘Bizimkiler’ ve ‘Perihan Abla’ dizilerinin yönetmeni Yalçın Yelence 69 yaşında hayatını kaybetti.
21.01.2023 Kültür Sanat
'Bizimkiler'in yönetmeni Yalçın Yelence yaşamını yitirdi!
'Bizimkiler'in yönetmeni Yalçın Yelence yaşamını yitirdi! Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden 'Bizimkiler'in 458 bölümünden 454'ünü yöneten Yalçın Yelence (69), İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta yönetmen, yarın son yolculuğuna uğurlanacak.
20.01.2023 Cadde
Usta oyuncudan  üzen veda
Usta oyuncudan üzen veda ‘90’ların efsane dizisi “Bizimkiler”de canlandırdığı Ulviye ya da Türk eşiyle evlenmeden önceki ismiyle Ulrike karakteriyle geniş kitlelerce tanınıp sevilen, “Nayn Davut” deyişi dillere pelesenk olan Güzin Çorağan yaşama veda etti.
29.11.2022 Kültür Sanat
GÜZİN ÇORAĞAN KİMDİR, kaç yaşındaydı, neden vefat? Oyuncu Güzin Çorağan hayatı, dizi ve filmleri...
GÜZİN ÇORAĞAN KİMDİR, kaç yaşındaydı, neden vefat? Oyuncu Güzin Çorağan hayatı, dizi ve filmleri... Güzin Çorağan öldü mü, nereliydi? Oyuncu, Güzin Çorağan, 79 yaşında hayatını kaybetti, haberi ise meslektaşı Zafer Algöz duyurdu. Çorağan, Bursa Oda Tiyatrosu'nda kariyerine adım attı. Ardından ilk sinema deneyimini de Asiye Nasıl Kurtulur? adlı yapımla elde etti. Birçok dizi ve filmde rol alan usta isim Güzin Çorağan aslen nereli, çocuğu var mı, eşi kim?
28.11.2022 Bilgi Rehberi
Alaçatı eylülde bile dolu dolu
Alaçatı eylülde bile dolu dolu Turizmin önemli merkezlerinden Alaçatı’da yaz sezonu dolu dolu geçiyor.
26.08.2022 Ege
İstanbul Hava Durumu: Bugün hava nasıl? Yağışlar devam edecek mi, kaç gün sürecek?
İstanbul Hava Durumu: Bugün hava nasıl? Yağışlar devam edecek mi, kaç gün sürecek? İstanbul'da sağanak yağış etkisini gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından bu sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran yağış İstanbul genelinde etkili. Peki, yağışlar devam edecek mi, kaç gün sürecek? İşte hava durumu ile ilgili son dakika tahminler.
25.08.2022 Bilgi Rehberi
İstanbul dahil 11 kente turuncu ve sarı uyarı
İstanbul dahil 11 kente turuncu ve sarı uyarı 11 kent için turuncu ve sarı kodlu uyarılar yapılmıştı, İstanbul'da beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. MGM yağmur beklenen bölgelerin haritasını paylaşırken vatandaşlara da uyarı yapıldı.
25.08.2022 Haberler
Meteoroloji'den yeni uyarı! Yağışlar yarın da devam edecek
Meteoroloji'den yeni uyarı! Yağışlar yarın da devam edecek Bu sabah saatlerinde şiddetli yağış etkisini gösterirken Meteoroloji'den yarın için de uyarı geldi. Öte yandan Esenyurt'ta yaşanan sel faciasında yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuk sele kapıldı. İşte son durum...
25.08.2022 Gündem
'Camdaki Kız' dizisinin çekimleri başladı! Burcu Biricik'ten 'Nalan' paylaşımı
'Camdaki Kız' dizisinin çekimleri başladı! Burcu Biricik'ten 'Nalan' paylaşımı Kanal D'de perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan 'Camdaki Kız' dizisi üçüncü sezon için sete çıktı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerden biri olan Biricik, çekimlerin başladığını sette çektiği selfie ile duyurdu. Dizide 'Nalan Koroğlu'na hayat veren güzel oyuncu, "Nalan geri döndü" notunu düştü.
23.08.2022 Cadde
Elif’in isteği yerine geldi
Elif’in isteği yerine geldi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e voleybol sahası talebini ileten Elif, şimdi arkadaşlarıyla spor yapmanın ve eğlencenin tadını çıkarıyor
17.08.2022 Ege
Burcu Biricik'ten tatil pozları
Burcu Biricik'ten tatil pozları Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan' karakterine hayat veren Burcu Biricik, sezon finali sonrası tatil sezonunu açtı. 33 yaşındaki güzel oyuncu, renkli keten takımı verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
28.06.2022 Cadde
Bayramda iki tercih; yazlıkçılar Ege'ye, otelciler Akdeniz'e
Bayramda iki tercih; yazlıkçılar Ege'ye, otelciler Akdeniz'e Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Ramazan Bayramı'nda, 4 bin 400 kilometreyi bulan Ege ve Akdeniz sahillerinin tatilcilerin akınına uğradığı ve iki bölgedeki 800 bin yatak kapasitesinin yüzde 80'in üzerinde doluluk yaşadığını söyledi. Yavuz, bayramda ağırlıklı olarak yazlıkçılar Ege’ye yönelirken, otel içinse Akdeniz'in tercih edildiğini kaydetti.
30.04.2022 Ekonomi
ZUHAL TOPAL NEDEN BAYILDI? Zuhal Topal'ın bayılma anı büyük panik yarattı! Tüm ekip koştu!
ZUHAL TOPAL NEDEN BAYILDI? Zuhal Topal'ın bayılma anı büyük panik yarattı! Tüm ekip koştu! TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bugünkü yayınlanacak olan bölümünde, Zuhal Topal yemek masasında aniden fenalaşıyor ve bayılıyor. Yarışmacılar ve ekip arkadaşları büyük panikle Zuhal Topal'ın yanına koşuyor. İzleyiciler ise Zuhal Topal neden bayıldı? Yemekteyiz'de fenalaşan Zuhal Topal'ın sağlık durumu nedir, ne oldu? araştırmasına başladı. İşte konuya ilişkin son durum...
14.04.2022 Cadde
Halit Akçatepe kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte, Halit Akçatepe filmleri
Halit Akçatepe kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte, Halit Akçatepe filmleri Türk sinemasında Güdük Necmi karakteri ile çok sevilen Halit Akçatepe'nin hayatı merak konusu oldu. Usta oyuncunun babası ise Sıtkı Akçatepe'dir. Yaşamı boyunca sayısız filmde yer aldı. 1 Ocak 1938 yılında doğdu ve 2017 yılında yaşamını yitirdi. Peki, Halit Akçatepe neden öldü?
30.03.2022 Cadde
Sadece gündüz ısırıyor! Marmara, Ege ve Karadeniz alarmda
Sadece gündüz ısırıyor! Marmara, Ege ve Karadeniz alarmda Son dönemde başta İstanbul olmak üzere çok sayıda ilde endişe yaratan böcek istilaları yaşandı. Önümüzdeki bahar ve yaz aylarına ilişkin uyarılarda bulunan uzmanlar da özellikle insanları gündüz ısıran bir sivrisineğe karşı Marmara, Ege ve Karadeniz için dikkatli olunması çağrısında bulundu.
2.03.2022 Gündem
Milas’ta coğrafi  işaret bereketi!
Milas’ta coğrafi işaret bereketi! Milas Ticaret ve Sanayi Odası, kente özgü yöresel ürünleri coğrafi işaretlerle taçlandırıyor. Başkan Reşit Özer, “90’a ulaşan zeytinyağı fabrikamız tesislerini modern hale getirdi” dedi
3.01.2022 Ege
Camdaki Kız Cavit kimdir, Gülcihan'ın sevgilisi mi? İşte, Engin Şenkan'ın hayatı...
Camdaki Kız Cavit kimdir, Gülcihan'ın sevgilisi mi? İşte, Engin Şenkan'ın hayatı... Camdaki Kız dizisinin son bölümlerine Cavit karakteri damga vuruyor. Cavit'in Gülcihan'ın eski aşkı olduğu biliniyor. Engin Şenkan tarafından canlandırılan Cavit karakterinin hikayesi nedir? İşte, Camdaki Kız'ın Cavit'i Engin Şenkan'ın hayatı...
23.12.2021 Cadde
Zuhal Topal kaç yaşında? Zuhal Topal'ın eşi kim?
Zuhal Topal kaç yaşında? Zuhal Topal'ın eşi kim? Son dönemde sunduğu programlarla ekranlarda olan oyuncu Zuhal Topal, Acun Ilıcalı ile anlaştı. Yeni sezonda TV8 ekranında başlayacak olan Zuhal Topal kimdir, kaç yaşında? İşte Zuhal Topal'ın biyografisi...
18.08.2021 Cadde
Bizimkiler'in Cemil'i vefat etti! Uğurtan Sayıner neden öldü, kimdir?
Bizimkiler'in Cemil'i vefat etti! Uğurtan Sayıner neden öldü, kimdir? Bizimkiler dizisinde Cemil karakteri ile hafızalara kazınan Uğurtan Sayıner vefat etti. Birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu, yaşlılığa bağlı nedenlerden hayatını kaybetti. Sevenleri ise Uğurtan Sayıner nereli, kaç yaşındaydı gibi sorulara yanıt arıyor...
27.06.2021 Cadde
Karabatakların salyayla mücadelesi
Karabatakların salyayla mücadelesi Müsilaj Gemlik-Mudanya sahillerini boydan boya sarmış. Kurşunlu ve Altıntaş sahillerinde durum felaket. Denize dalmaya çalışan ancak başarılı olamayan sahildeki karabataklar ise kayalıkların üzerinde durmakla yetiniyor
8.06.2021 Gündem
Kira fiyatlarının yüzde 70 arttığı Adalar'da boş ev kalmadı
Kira fiyatlarının yüzde 70 arttığı Adalar'da boş ev kalmadı Koronavirüs salgını 'izole hayat' sürmek isteyenlerin konut tercihini değiştirince, Marmara Denizi'nin incisi Adalar'da ev kiraları yüzde 70 arttı. Büyükada’daki yazlıkların sezonluk kira fiyatları 40 bin ile 120 bin lira arasında değişirken, emlakçılar, "Kiralayacak ev kalmadı" dediler.
16.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yazlıkçılar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.