Yeni Doğan Bebek

Yeni Doğan Bebek

Son dakika yeni doğan bebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni doğan bebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni doğan bebek haber sayfamızda...

Yeni Doğan Bebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.954 yeni doğan bebek haberi bulunmuştur.
Çin'de 'gebelik kışı': Hastaneler azalan talep nedeniyle kadın doğum bölümlerini kapatıyor
Çin'de 'gebelik kışı': Hastaneler azalan talep nedeniyle kadın doğum bölümlerini kapatıyor Çin Ulusal Sağlık Komisyonu'ndan elde edilen en son veriler, 2020'de 807 olan doğum hastanesi sayısının 2021'de 793'e düştüğünü gösterdi.
21.03.2024 Dünya
Batman’da korku dolu anlar! Psikiyatri hastası kaldığı odayı ateşe verdi
Batman’da korku dolu anlar! Psikiyatri hastası kaldığı odayı ateşe verdi Batman’da bir özel hastanede psikiyatri servisinde tedavi gören erkek hasta, kaldığı odayı ateşe verdi. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
11.01.2024 Haberler
Batman’da korku dolu anlar! Psikiyatri hastası kaldığı odayı ateşe verdi
Batman’da korku dolu anlar! Psikiyatri hastası kaldığı odayı ateşe verdi Batman’da bir özel hastanede psikiyatri servisinde tedavi gören erkek hasta, kaldığı odayı ateşe verdi. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
11.01.2024 Gündem
Tüyler ürperten annne vahşeti: Size ne benim çocuğum değil mi?
Tüyler ürperten annne vahşeti: Size ne benim çocuğum değil mi? Esenyurt’ta yeni doğum yapan bir kadın bebeğini market poşetine koyarak camdan sokağa attı. Polisler tarafından gözaltına alınmak istenen kadın “size ne benim çocuğum değil mi?” diye tepki gösterdi.
9.11.2023 Gündem
Çöpte bulunan bebekle ilgili flaş gelişme!
Çöpte bulunan bebekle ilgili flaş gelişme! Kastamonu'da ekipler yaptıkları incelemeler sonucunda çöpte bulunan bebeğin annesinin ardından babasını da gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
5.11.2023 Gündem
Yeni doğan bebek çöpte bulundu: Muhtemelen dik şekilde atıldı, kafasında morluklar vardı
Yeni doğan bebek çöpte bulundu: Muhtemelen dik şekilde atıldı, kafasında morluklar vardı Kastamonu'da çöpte bulunan yeni doğmuş erkek bebekle ilgili doktor Cansu Aydın açıklamalarda bulundu.
3.11.2023 Gündem
Yeni Doğan Bebek Mesajları: Yeni Doğan Bebekler İçin Tebrik Mesajları Ve Güzel Sözler
Yeni Doğan Bebek Mesajları: Yeni Doğan Bebekler İçin Tebrik Mesajları Ve Güzel Sözler 9 ay sonra dünyaya gelen minik yavrular, anne ve babaların yaşadıkları en güzel duygulardan biridir. Tabiri caizse bu duygu anlatılmaz yaşanır şeklinde ifade etmek mümkün. Ancak yine de dünyaya gelen minik yavruyu kutlamak için, mutlaka duygu ve düşünceleri ifade etmek gerekir. Bu doğrultuda bebeklerin doğumu için kullanılabilecek çok özel mesajlar arasından tercih yapabilirsiniz. İşte yeni doğan bebek mesajları: yeni doğan bebekler için tebrik mesajları ve güzel sözler sizlerle.
1.11.2023 Güzel Sözler
Tehlikeli diye düşünmedi! Gözleri diğer bebeklerden daha büyüktü, körlüğe neden oluyormuş
Tehlikeli diye düşünmedi! Gözleri diğer bebeklerden daha büyüktü, körlüğe neden oluyormuş 34 yaşındaki Louise Bice'ın bebeği diğer bebeklerden çok daha büyük bir göz yapısıyla dünyaya geldi. Başta sevimli gelen özelliğin nedenini anlamayan anne, zamanla çocuğundaki bu durumun körlük başlangıcı olduğunu fark etti. İşte körlüğe neden olan korkunç belirti.
18.09.2023 Çocuk Sağlığı
Anne adayları bilinçleniyor
Anne adayları bilinçleniyor İkiçeşmelik Mahallesi’nde bulunan Cafer Kotan Parkı’ndaki Güler Aydın Süzgeç Sosyal Tesisi’nde Kuşadası Belediyesi tarafından açılan Anne-Baba Çocuk Merkezi, her hafta çarşamba günleri anne adaylarını misafir ediyor.
8.07.2023 Ege
Katil anne suçunu itiraf etti: 'Doğurduktan sonra balkondan attım'
Katil anne suçunu itiraf etti: 'Doğurduktan sonra balkondan attım' İngiltere'de yeni doğan bir bebeğin ölü bulunmasıyla ilgili tutuklanan anne mahkemede suçlamaları kabul etti.
10.05.2023 Dünya
Murat bebeğin ölüm sebebi belli oldu, detaylar kahretti! Gözaltı sayısı 4'e yükseldi
Murat bebeğin ölüm sebebi belli oldu, detaylar kahretti! Gözaltı sayısı 4'e yükseldi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç'ın tek katlı müstakil evde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltı sayısı 4'e yükselirken bebeğin ölüm nedeni de belli oldu.
28.01.2023 Gündem
Ölü bulunan yeni doğan bebekle ilgili korkunç ifadeler, anne tutuklandı
Ölü bulunan yeni doğan bebekle ilgili korkunç ifadeler, anne tutuklandı Adana’da, tren yolu kenarında poşet içinde bulunan bebek cesediyle ilgili kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı. Öte yandan olayla ilgili anne tutuklandı.
9.11.2022 Gündem
Korkunç olay! Yeni doğan bebek 5. kattan aşağıya atıldı
Korkunç olay! Yeni doğan bebek 5. kattan aşağıya atıldı Antalya’nın Alanya ilçesinde bir apartman girişinde poşet içerisinde yeni doğan kız çocuğuna ait ceset bulundu. Gürcistan uyruklu anne ve kızı gözaltına alındı.
8.11.2022 Haberler
Korkunç olay! Yeni doğan bebek 5. kattan aşağıya atıldı
Korkunç olay! Yeni doğan bebek 5. kattan aşağıya atıldı Antalya’nın Alanya ilçesinde bir apartman girişinde poşet içerisinde yeni doğan kız çocuğuna ait ceset bulundu. Gürcistan uyruklu anne ve kızı gözaltına alındı.
8.11.2022 Gündem
Antalya’da tur midibüsü şoförü ambulansa yol vermedi!
Antalya’da tur midibüsü şoförü ambulansa yol vermedi! Antalya’da bir tur midibüsü sürücüsünün, yeni doğan bebek nakleden ambulansa, yapılan uyarılara rağmen yol vermedi. Yaşanan o anlar kameraya yansıdı.
25.09.2022 Gündem
‘Ömrünüz uzun ve mutlu olsun’
‘Ömrünüz uzun ve mutlu olsun’ Marmaris Belediyesi, Hoş Geldin Bebek projesiyle bugüne kadar 130 ailenin evine konuk oldu, hediyelerle sevinci katladı
19.08.2022 Ege
Ambulans şoförünün darp edilmesiyle ilgili 1 kişi tutuklandı
Ambulans şoförünün darp edilmesiyle ilgili 1 kişi tutuklandı Şanlıurfa’da yeni doğan bir bebeğin naklini yapan ambulansın şoförünü darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan motosiklet sürücüsü tutuklandı.
27.07.2022 Gündem
Sokağa bırakılan bebeğin durumu kötüleşti
Sokağa bırakılan bebeğin durumu kötüleşti Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dün gece doğurduğu bebeği sokağa bırakan vicdansız anneyi tespit etmek için çalışma başlatan polis ekipleri, düşük yaptığı gerekçesiyle hastaneye başvuran bir kadını bebeğin annesi olabileceği şüphesiyle tedavi gördüğü hastane odasında gözlem altında tutuyor. Bebeğin kendisine ait olmadığını iddia eden kadının tedavisi devam ederken durumu kötüleşen bebek ise Şanlıurfa merkeze sevk edildi.
10.05.2022 Gündem
ABD'de 20 yıldır idamını bekliyor! Büyükanne 'komşusunu öldürüp bebeğini çaldı'
ABD'de 20 yıldır idamını bekliyor! Büyükanne 'komşusunu öldürüp bebeğini çaldı' Çocuğunu kaçırmak için komşusunu öldürdüğü suçlamasıyla mahkum olan ve 20 yıldır idamını bekleyen büyükanne Carty'nin tüyler ürpertici hikayesi belgesel oluyor. Masum olduğu konusunda ısrarcı olan Carty'nin bebeğin doğduğunu bilmediği ve komşusunun karının kesip bebeği çıkartmak için makas ve eldivenle olay yerine gittiği öne sürülmüştü.
22.03.2022 Dünya
Son dakika.. TAG Otoyolu'nda ulaşım kontrollü şekilde başladı
Son dakika.. TAG Otoyolu'nda ulaşım kontrollü şekilde başladı Gaziantep'te, dün başlayan ve gece boyu devam eden kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. En son 1968 yılında 1 metre kar kalınlığı ölçülen kent merkezinde, 54 yıl sonra kar kalınlığı 49 santimetre, yüksek kesimlerde ise 1 metre olarak ölçüldü. Öte yandan yoğun kar yağışı nedeniyle Kilis-Gaziantep karayolu da ulaşıma kapatıldı. Nurdağı mevkiisinde 19 saat boyunca bölgede bekleyenlerin olduğu bildirildi. Gaziantep Valisi Davut Gül, TAG Otoyolu'nda ulaşımın kontrollü şekilde başladığını bildirdi. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Tarsus - Adana - Gaziantep Otoyolu kontrollü olarak ulaşıma açılmıştır." ifadedeleri yer aldı.
19.01.2022 Gündem
Kabızlığa ne iyi gelir, nasıl geçer? Kabızlık belirtileri ve nedenleri nelerdir?
Kabızlığa ne iyi gelir, nasıl geçer? Kabızlık belirtileri ve nedenleri nelerdir? Tıp literatüründe konstipasyon olarak isimlendirilen kabızlık bağırsak hareketlerinin yavaşlaması veya zorlanmasıdır. Genellikle geçici bir sorun olarak görünen kabızlık bebeklerde ve yetişkinlerde ortaya çıkabilir. İnsanın yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen kabızlık beslenme tarzı, yaşam tarzı, kullanılan ilaçlar gibi birçok sebeplerden dolayı ortaya çıkabilir. Ancak evde bitkisel yollarla geçirmek mümkün. Ancak doğal çözümlerin işe yaramadığı ve sürekli şiddetli devam eden kabızlık durumlarında en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır. Kabızlığa ne iyi gelir, nasıl geçer? Kabızlık belirtileri ve nedenleri nelerdir? diyorsanız içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
2.12.2021 Genel Sağlık
Şanlıurfa'da mezarlıkta çanta içerisinde bebek cesedi bulundu
Şanlıurfa'da mezarlıkta çanta içerisinde bebek cesedi bulundu Şanlıurfa'da mezarlıkta çanta içerisinde bir kısmı toprağa gömülmüş yeni doğan bebek cesedi bulundu.
19.10.2021 Haberler
Şanlıurfa'da mezarlıkta çanta içerisinde bebek cesedi bulundu
Şanlıurfa'da mezarlıkta çanta içerisinde bebek cesedi bulundu Şanlıurfa'da mezarlıkta çanta içerisinde bir kısmı toprağa gömülmüş yeni doğan bebek cesedi bulundu.
19.10.2021 Gündem
Bu fatura ona çıkar... Korkunç başarısızlık!
Bu fatura ona çıkar... Korkunç başarısızlık! Kabil’de yaşanan terör saldırısının ardından çoğu ülke tahliyeleri 31 Ağustos’a kalmadan tamamladı. Binlerce Afgan geride kalırken, ABD’nin tahliye operasyonu ise devam ediyor. Öte yandan Biden yönetimi, ABD kuvvetlerinin Afganistan’dan geri çekilmesi kararını onayladığından beri hem Cumhuriyetçi hem de Demokrat parti üyeleri tarafından eleştirilerin merkezinde yer aldı. Biden sürekli olarak aldığı kararı savunurken, Kabil’de meydana gelen patlamaların ardından Biden tekrar Amerikalı senatörlerin sert tepkilerine maruz kaldı. Bazı senatörler Biden’ı “felaket düzeyinde başarısızlıkla” suçlarken, başkanın istifa etmesi gerektiğini açıkladı. Kabil Havalimanı yakınlarında düzenlenen terör saldırısını üstlenen DEAŞ/Horasan ele başına yönelik karşılık da geldi. ABD, Afganistan'da hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Sözcüsü Albay Bill Urban, yaptığı yazılı açıklamada, "ABD askeri kuvvetleri, bir DEAŞ/Horasan elebaşına yönelik ufuk ötesi terörle mücadele operasyonu yapmıştır." ifadesini kullandı.
28.08.2021 Dünya
İzmir Büyükşehir’den dirençli ormanlar
İzmir Büyükşehir’den dirençli ormanlar İzmir Büyükşehir Belediyesi şehrin yeşil örtüsünü “yangına dirençli” kılma yolunda geniş çaplı bir eylem planı hazırladı.
13.08.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Doğan Bebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.