OSYM.GOV.TR 📌 YKS geç başvuru tarihi ne zaman, geç başvuru ücret ne kadar? 2024 TYT - AYT - YDT geç başvuru kimler yapabilir, şartları nedir?
OSYM.GOV.TR 📌 YKS geç başvuru tarihi ne zaman, geç başvuru ücret ne kadar? 2024 TYT - AYT - YDT geç başvuru kimler yapabilir, şartları nedir? YKS geç başvuru işlemleriyle ilgili araştırmalar başladı. Mart ayına girmemize ramak kala gündeme gelen YKS geç başvuru tarihi ne zaman, ayın kaçında? YKS geç başvuru ücreti ne kadar, kimler geç başvuru yapabilir? soruları ilgi görüyor. 2024 TYT - AYT - YDT oturumlarına katılım sağlayacak vatandaşlar için YKS geç başvuru ayrıntıları şöyle
1.03.2024 Bilgi Rehberi
YKS geç başvuru günü iki gün olarak belirlendi! İşte tarihler...
YKS geç başvuru günü iki gün olarak belirlendi! İşte tarihler... YKS geç başvuru günü belli oldu. YKS başvuru tarihlerini kaçıran üniversite adayları için geç başvuru günü ve YKS geç başvuru ücreti belirlendi. ÖSYM'nin yayımladığı o gün, adaylar tarafından merak konusu oldu. Peki YKS geç başvuru günü ne zaman, nasıl yapılır? YKS geç başvuru ücreti ne kadar?
5.03.2020 Gündem
YKS başvuruları için son saatler...YKS başvuru sayfası
YKS başvuruları için son saatler...YKS başvuru sayfası YKS başvuruları bugün sona eriyor. ÖSYM üzerinden alınan YKS başvuru işlemleri nasıl yapılır? YKS başvuru ücreti ne kadar? 6 Şubat - 3 Mart 2020 tarihleri arasında alınması gereken YKS başvuru işlemlerini tamamlamayan adaylar, YKS geç başvuru işleminde bulunabilir. Peki YKS geç başvuru günü ne zaman?
3.03.2020 Gündem
YKS geç başvuru tarihi ne zaman? 2018 Üniversite sınavı tarihi...
YKS geç başvuru tarihi ne zaman? 2018 Üniversite sınavı tarihi... YKS başvuru tarihleri 1 Mart tarihinde başlayıp 21 Mart tarihine kadar sürdü. Başvuru tarihlerini kaçıran üniversite adayları için YKS geç başvuru tarihi açıklandı. Peki YKS geç başvuru tarihi ne zaman? 2018 Üniversite sınav tarihi ne zaman?
29.03.2018 Gündem