YKS SONUÇLARI 2022 ne zaman açıklanacak? YKS soruları, cevapları ve puan / sıralama hesaplaması
YKS SONUÇLARI 2022 ne zaman açıklanacak? YKS soruları, cevapları ve puan / sıralama hesaplaması 2022 Yılının üniversite sınavı YKS tamamlandı. Adaylar, soru kitapçığı ve cevap anahtarını incelemek için arayışa geçti. ÖSYM tarafından YKS soruları ve cevapları yayımlandı. Kendi başarı puanını ölçmek için arayışa geçen adaylar, YKS puan hesaplama ve YKS sıralama hesaplama yapıyor. Peki YKS puanı ve sıralaması nasıl hesaplanır? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte YKS 2022 hakkında kılavuzda yayımlanan önemli bilgiler...
22.06.2022 Gündem
Son dakika: YKS istatistikleri açıklandı! YKS'de dikkat çeken rakamlar
Son dakika: YKS istatistikleri açıklandı! YKS'de dikkat çeken rakamlar Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS), Temel Yeterlilik Testi'nde (TYT) 5, AYT sözelde 1, eşit ağırlıkta 1, sayısalda 3, YDT'de 5 birinci çıktı.
27.07.2020 Gündem
YKS : TYT - AYT - YDT sınav yerleri duyuruldu mu? YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır?
YKS : TYT - AYT - YDT sınav yerleri duyuruldu mu? YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır? Üniversite sınavı için geri sayım başladı. YKS'nin TYT, AYT, ve YDT oturumları için heyecan başladı. Peki YKS ne zaman uygulanacak? YKS sınav giriş belgeleri yayımlandı mı? Bu yıl üniversite sınavına girecek olan adayların, Haziran ayına girmemizle birlikte, gözü kulağı ÖSYM'ye çevrildi.
14.06.2020 Gündem
Ek yerleştirmeyle üniversite şansı
Ek yerleştirmeyle üniversite şansı İlk yerleştirmede tercihlerinden birine giremeyen üniversite adaylarının dört gözle beklediği Ek Yerleştirme için tercihler yarın başlıyor. Adaylar, tıp, hukuk gibi gözde programların da bulunduğu 191 bin kontenjan arasından tercih yaparak şansını deneyecek.
4.09.2019 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri