Yunus Balığı

Yunus Balığı

Son dakika yunus balığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yunus balığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yunus balığı haber sayfamızda...

Yunus Balığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 300 yunus balığı haberi bulunmuştur.
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları Deniz hamamları ahşap iskeleler üzerine kurulmuş kapalı mekanlardı. Kadınların bu mekanlardan dışarı çıkması kesinlikle yasaktı. Tarabya’da açılan plajlarda kadın ve erkeklerin bir arada denize girmeleriyle beraber deniz hamamları şehrin hafızasında detay olarak kaldı.
7.04.2024 Gündem
Yunus balığı, vatandaşın ‘gel oğlum’ çağrısına kulak verdi
Yunus balığı, vatandaşın ‘gel oğlum’ çağrısına kulak verdi Kıyıya yaklaşan yunus balığı, kendisine ‘gel oğlum’ diye seslenen vatandaşın çağrısına kulak verdi. Yunus balığının, adeta sözünü dinleyerek yanına geldiği anları sosyal medyasında ‘Yunuslarla konuşan adam’ diyerek paylaşan Engin Saçmacılar’ın videosu ilgi gördü.
9.09.2023 Yaşam
Yer: Gemlik Körfezi... Yunuslardan büyüleyen şov
Yer: Gemlik Körfezi... Yunuslardan büyüleyen şov Bursa'nın Gemlik ilçesinde yunus balıkları denizde adeta gösteri yaptı.
4.09.2023 Yaşam
Akdeniz'de yunuslar için en büyük tehdit
Akdeniz'de yunuslar için en büyük tehdit Deniz Memelileri Araştırma Derneği (DMAD) araştırma ekibi, Akdeniz'deki yunus türleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
31.07.2023 Haberler
Hiç bulut yokken gökyüzünde ortaya çıkan siluetleri gören telefonuna sarıldı
Hiç bulut yokken gökyüzünde ortaya çıkan siluetleri gören telefonuna sarıldı Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde hiç bulut yokken gökyüzünde oluşan siyah dağ ve balık siluetleri vatandaşlarda merak uyandırdı. Vatandaşlar o anları cep telefonları ile görüntüledi.
20.07.2023 Gündem
Yunusların avlarını yakalama anı dron ile saniye saniye görüntülendi
Yunusların avlarını yakalama anı dron ile saniye saniye görüntülendi Antalya’nın Kemer ilçesi açıklarında yunusların palamut balığı avı, dron ile saniye saniye görüntülendi. Avlarını çembere alan yunuslar, uzun uğraşlar sonucu balığı yakaladı.
22.06.2023 Yaşam
Efsanevi 'canavar' yeniden gündemde! Bu sefer kilometrelerce ötede görüntülendi
Efsanevi 'canavar' yeniden gündemde! Bu sefer kilometrelerce ötede görüntülendi İskoçya'nın Loch Ness Gölü'nde defalarca görüldüğü iddia edilen ve tarih öncesine ait bir canlı olduğu düşünülen canavara ilişkin söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. 'Nessie' olarak adlandırılan efsanevi canlıya ilişkin son iddialar ise duyanları şaşkına çevirecek cinsten.
7.01.2023 Dünya
Tekneyle yarışan yunuslar kamerada
Tekneyle yarışan yunuslar kamerada Kastamonu’nun Cide ilçesinde Karadeniz’e açılan tekneye yunus balıklarının eşlik ettiği anlar, tekne sahibiyle görüntülendi. Adeta tekneyle yarışan yunuslar, teknenin yanından ayrılmadı. Tekne ile bata çıka ilerleyen yunus balıkları gören vatandaşlar ise sevinç yaşadı. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
15.08.2022 Haberler
Büyükçekmece'de denize girenlere yunus balığı sürprizi
Büyükçekmece'de denize girenlere yunus balığı sürprizi Büyükçekmece'de sıcaktan bunalanlar denizde yüzerken, yunus balıklarıyla karşılaştı
14.08.2022 Haberler
Yasemin Allen'in isyan ettiği Kilyos sahilinde çalışma!
Yasemin Allen'in isyan ettiği Kilyos sahilinde çalışma! Oyuncu Yasemin Kay Allen'in ölü yunusun görüntüsü paylaşarak, tepki gösterdiği kirliliğin ardından Kilyos sahilinde temizlik çalışması yapıldı. Sosyal medyada gündeme olan görüntülerle ilgili Sarıyer Belediyesi'nden açıklama geldi.
10.08.2022 Cadde
Evimizden dünyamıza kültürel miras
Evimizden dünyamıza kültürel miras Kültürel mirası tanımaya ve korumaya ninniler, masallar, gelenekler, hatta yemek tarifleri ile kendi evinizden başlayabilir, bu yolculuğa çevrenizdeki arkeolojik alanlar ve müzelerle devam edebilirsiniz
24.07.2022 Arkeoloji
Kumsalda yunus balığını gören yardıma koştu! Dalgalar öldürdü
Kumsalda yunus balığını gören yardıma koştu! Dalgalar öldürdü Trabzon’da canlı bir şekilde kumsala vuran Yunus balığını gören vatandaşlar kurtarmak için seferber olmalarına rağmen dalgalar yüzünden başarılı olamadılar.
12.07.2022 Gündem
Yunus balığı tekneye eşlik etti
Yunus balığı tekneye eşlik etti Muğla'nın Ula İlçesi Gökova Körfezi Albay Koyu açıklarında Yunus balığı tekneye eşlik etti.
7.06.2022 Haberler
Yunuslar yüzlerce istavriti limana sıkıştırdı, vatandaşlar kova kova balık avladı
Yunuslar yüzlerce istavriti limana sıkıştırdı, vatandaşlar kova kova balık avladı Zonguldak’ta yunusların kovaladığı, yüzlerce istavrit limana sıkıştı. Bazı vatandaşlar ellerine oltaları alarak adeta kova kova balık avladı.
6.06.2022 Haberler
Balıkçı, tekneye yanaşan yunusu besledi
Balıkçı, tekneye yanaşan yunusu besledi Sinop’ta avlanmak için denize açılan bir balıkçı, teknesine eşlik eden yunusu beslemeye başladı. Durumu uzaktan gören başka amatör denizciler ise o anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.05.2022 Haberler
Kastamonu'da yavru yunus kıyıya vurdu
Kastamonu'da yavru yunus kıyıya vurdu Kastamonu'nun Cide ilçesinde yavru yunus balığı sahile vurdu. Yunus balığı, balıkçılar tarafından kurtarılarak derin sulara bırakıldı.
9.05.2022 Haberler
Çağdaş Homeros
Çağdaş Homeros Anadolu’nun coşkun sesi Halikarnas Balıkçısı, bugün büyük bir tutkuyla sevdiği Bodrum’un tepelerinde, âşık olduğu maviliğe bakarak yatıyor, kulak verenlere Anadolu’yu anlatmaya devam ediyor
18.04.2022 Arkeoloji
Sürmene sahiline 2 ölü yunus daha vurdu!
Sürmene sahiline 2 ölü yunus daha vurdu! Trabzon’un Sürmene ilçesi sahiline geçen hafta kayalığa vuran ölü yunusun ardından, aynı sahilin kumsalında 2 ölü yunus daha görüldü.
3.04.2022 Gündem
Bursa'da ölü yunus balığı karaya vurdu
Bursa'da ölü yunus balığı karaya vurdu Bursa'nın Mudanya ilçesi Eğerce Mahallesi sahiline geçen hafta vuran ölü 2 yunusun ardından; Gemlik ilçesi Gemsaz sahiline de 1 ölü yunus daha vurdu.
27.03.2022 Haberler
İstanbul'da korkutan görüntü! 24 ölü yunus balığı kıyıya vurdu
İstanbul'da korkutan görüntü! 24 ölü yunus balığı kıyıya vurdu  Eyüpsultan sahilinde ölü yunus balıklarının kıyıya vurduğunu gören vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. 24 ölü yunus balığının kıyıya vurduğu gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirirken, yunus balıklarının kesin ölüm nedeni yapılan incelemelerin ardından netlik kazanacak.
26.03.2022 Gündem
Sinop’ta ölü yunus sahile vurdu
Sinop’ta ölü yunus sahile vurdu Sinop sahilinde bir yunus balığı, ölü olarak kıyıya vurdu. Öte yandan balığın çene kısmında yara olduğu görüldü.
21.02.2022 Gündem
Hayvanlar hakkında komik bilgiler
Hayvanlar hakkında komik bilgiler Haydi, biraz gülelim. Hayvan dostlarımız hakkında biraz ilginç biraz da komik bilgiler seni bekliyor.
21.12.2021 Eğlence
Tuba Ünsal-Mirgün Cabas'ın oğlu Civan Mert sekiz yaşında
Tuba Ünsal-Mirgün Cabas'ın oğlu Civan Mert sekiz yaşında Oyuncu Tuba Ünsal ile gazeteci Mirgün Cabas'ın çocukları Civan Mert, sekiz yaşına girdi. Ünsal, oğluna üç katlı pokemon temalı pasta yaptı.
23.11.2021 Cadde
Doğum günü kutlaması
Doğum günü kutlaması Tuba Ünsal, Mirgün Cabas’tan olan oğlu Civan Mert’in sekizinci yaş gününü Kemerburgaz Kent Ormanı’nda kutladı.
23.11.2021 Cadde
Bursa sahiline ölü yunus balığı vurdu
Bursa sahiline ölü yunus balığı vurdu Bursa'nın Gemlik ilçesinde sahile yavru olduğu anlaşılan ölü yunus balığı vurdu.
5.09.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yunus Balığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.