Yunus Polisi

Yunus Polisi

Son dakika Yunus polisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yunus polisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yunus polisi haber sayfamızda...

Yunus Polisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 458 yunus polisi haberi bulunmuştur.
Kutsal’ın yunus polisi olma hayali gerçek oldu
Kutsal’ın yunus polisi olma hayali gerçek oldu Kocaeli’de bir hastanenin onkoloji servisinde tedavi gören Kutsal Yüce’nin yunus polisi olma hayali gerçekleştirildi. Unutulmaz bir gün geçiren Yüce'nin yunus polisleri ile birlikte motosikletle turladığı anlar renkli görüntüler oluşturdu.
24.02.2024 Yaşam
Yunus Polis Nasıl Olunur? Yunus Polis Olmanın Şartları - 2024
Yunus Polis Nasıl Olunur? Yunus Polis Olmanın Şartları - 2024 Genel güvenliği ve kamu düzenini sağlamak için görevli olan yunus polisler, meslek seçiminde henüz bulunmamış olan gençlerin dikkatini çekmektedir. Birçok kişi yunus polis olmak istemekte olup bunun için çalışmaktadır. Yunus polis olmak istiyorsanız şartları ve yapılması gerekenler hakkında detayları sizler için hazırladık.
9.01.2024 Kariyer
Akılalmaz uyuşturucu zulası! Hepsi telli düzenekten fışkırdı
Akılalmaz uyuşturucu zulası! Hepsi telli düzenekten fışkırdı Beşiktaş motorize “yunus” polisinin, şüphe üzerine durdurduğu motosikletten koku gelmesi üzerine yaptığı incelemede, çanta demirinde düzenek fark edildi. Polis teli çektiğinde açılan düzenekten çok miktarda esrar ele geçirdi.
19.11.2023 Gündem
Yunus polisleri kaza yaptı! Kahreden haber: 1 şehit
Yunus polisleri kaza yaptı! Kahreden haber: 1 şehit Gaziantep'te motorize yunus polisleri, şüpheli bir motosikleti kovalarken kaza yaptı. Feci kazada ağır yaralanan yunus polisi Emirhan Şimşek, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
5.10.2023 Gündem
Samsun'da yunus polisleri kaza yaptı
Samsun'da yunus polisleri kaza yaptı Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 2 motorize yunus polisi yaralandı. Ekipler, kazaya karışmış olabileceği düşünülen bir otomobilin sürücüsünün ise bilgisini aldı.
7.04.2023 Haberler
Samsun'da yunus polisleri kaza yaptı
Samsun'da yunus polisleri kaza yaptı Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 2 motorize yunus polisi yaralandı. Ekipler, kazaya karışmış olabileceği düşünülen bir otomobilin sürücüsünün ise bilgisini aldı.
7.04.2023 Gündem
Yunus ekipleri katıldıkları düğünde halay çekti
Yunus ekipleri katıldıkları düğünde halay çekti Batman'da Yunus ekipleri, davet üzerine katıldıkları bir düğünde halay çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler ilgi çekti.
23.12.2022 Haberler
Kentin tek kadın 'Şahin'i! Kural tanımaz sürücülere nefes aldırmıyor
Kentin tek kadın 'Şahin'i! Kural tanımaz sürücülere nefes aldırmıyor Turizm kenti Antalya’nın ilk ve tek kadın şahini polis memuru Hülya Köseoğlu, huzurlu ve güvenli bir kent trafiği için gece gündüz fark etmeksizin yollarda denetime çıkıyor.
30.10.2022 Haberler
Kentin tek kadın 'Şahin'i... 'Abla bizi görmesen olur mu?'
Kentin tek kadın 'Şahin'i... 'Abla bizi görmesen olur mu?' Turizm kenti Antalya’nın ilk ve tek kadın şahini polis memuru Hülya Köseoğlu, huzurlu ve güvenli bir kent trafiği için gece gündüz fark etmeksizin yollarda denetime çıkıyor.
30.10.2022 Gündem
Yunus polisi 1 km koştu, minik Efna'yı hastaneye yetiştirdi
Yunus polisi 1 km koştu, minik Efna'yı hastaneye yetiştirdi Yürekleri ısıtacak bir haberi getireceğiz ekranlarınıza... Bir buçuk aylık Efna bebek, uykusunda bir anda nefessiz kaldı. Dedesi torununu koşarak hastaneye yetiştirmeye çalışırken bir yunus polisi onları fark etti. O polis Efna bebeği hayata bağladı. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Alper Öztürk'ün özel haberi.
25.09.2022 Haberler
Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen kadını polisi kurtardı
Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen kadını polisi kurtardı Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde sulama kanalına düşen kadın, yunus polisi tarafından kurtarıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
8.07.2022 Gündem
Erzincan polisinden engelli çocuğa doğum günü sürprizi
Erzincan polisinden engelli çocuğa doğum günü sürprizi Erzincan’da, engelli Canahmet Seçgin 16’ncı yaş gününü, polis ekipleri tarafından hazırlanan sürprizle kutladı.
16.05.2022 Yaşam
Kadın yunus polisler gece gündüz görev başında! Suçluların korkulu rüyası oldular
Kadın yunus polisler gece gündüz görev başında! Suçluların korkulu rüyası oldular Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekiplerinde görevli kadın polisler kentin asayiş ve huzurunu sağlamak için gece gündüz sokaklarda görev yaparak suçluların korkulu rüyası oldu.
5.03.2022 Gündem
Okul önünde uyuşturucu satan karı-koca polis ekiplerine yakalandı!
Okul önünde uyuşturucu satan karı-koca polis ekiplerine yakalandı! İstanbul Kağıthane motorize “yunus” polisi, ortaokul önünde uyuşturucu satan kadını ve eşini kıskıvrak yakaladı. Çiftin kullandığı motosiklette yapılan aramalarda ön tekerleğin içerisine zulalanmış marihuana bulundu.
9.02.2022 Gündem
Plajda hırsızlık yaptılar, falezlerdeki kayalıklarda saklanırken yakalandılar
Plajda hırsızlık yaptılar, falezlerdeki kayalıklarda saklanırken yakalandılar Antalya Konyaaltı Sahilinde, denize giren vatandaşların cep telefonu ve çantalarını çalan 4 kişi, motorize Yunus polisleri tarafından falezler bandındaki kayalık alanda yakalandı. Şüphelilerin gösterdiği alanda arama çalışması yapan polis 3 cep telefonuyla, çanta buldu.
23.07.2021 Haberler
Plajda hırsızlık yaptılar! Bakın nerede yakalandılar
Plajda hırsızlık yaptılar! Bakın nerede yakalandılar Antalya Konyaaltı Sahilinde, denize giren vatandaşların cep telefonu ve çantalarını çalan 4 kişi, motorize Yunus polisleri tarafından falezler bandındaki kayalık alanda yakalandı. Şüphelilerin gösterdiği alanda arama çalışması yapan polis 3 cep telefonuyla, çanta buldu.
23.07.2021 Gündem
Polis olacaktı, tutkusu sonu oldu! Yürek yakan kare...
Polis olacaktı, tutkusu sonu oldu! Yürek yakan kare... İzmir'de, motosikletiyle Çeşme'den dönerken, virajı alamayarak bariyerlere çarpıp ölen 22 yaşındaki Dilara'nın, İnstagram hesabından, tutkunu olduğu motosikletinin fotoğrafını paylaşarak altına "10 saniyelik yolu bile seninle geliyorum. Hep yanımda kal diye" yazdığı görüldü. Genç kızın motosiklet tutkusu nedeniyle yunus polisi olmak istediği ortayı çıktı.
8.07.2021 Gündem
Kadın polise ahlaksız teklif! Yine olay çıkardı, yine gözaltında
Kadın polise ahlaksız teklif! Yine olay çıkardı, yine gözaltında Antalya'da, maske takması konusunda kendisini uyaran polisin yanındaki kadın meslektaşını gösterip, 'Beğendim, bana göndersene' deyince gözaltına alınan, sevk edildiği adliyede hakimlik tarafından serbest bırakılan Letonya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs dün akşam saatlerinde maskesiz yakalandı. Maske takmasını isteyen polislere zorluk çıkaran Solovjovs, kelepçelenip maske takılarak polis merkezine götürüldü. Solovjovs'tan, 1'i kadın, 2 polis memuru şikayetçi oldu.
5.05.2021 Haberler
Kadın polise ahlaksız teklif! Yine olay çıkardı, yine gözaltında
Kadın polise ahlaksız teklif! Yine olay çıkardı, yine gözaltında Antalya'da, maske takması konusunda kendisini uyaran polisin yanındaki kadın meslektaşını gösterip, 'Beğendim, bana göndersene' deyince gözaltına alınan, sevk edildiği adliyede hakimlik tarafından serbest bırakılan Letonya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs dün akşam saatlerinde maskesiz yakalandı. Maske takmasını isteyen polislere zorluk çıkaran Solovjovs, kelepçelenip maske takılarak polis merkezine götürüldü. Solovjovs'tan, 1'i kadın, 2 polis memuru şikayetçi oldu.
5.05.2021 Gündem
İstanbul'un kadın yunus polisleri suçluların korkulu rüyası
İstanbul'un kadın yunus polisleri suçluların korkulu rüyası İstanbul'un kadın yunus polisleri vatandaşa güven suçlulara korku veriyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı yunus ekiplerinde 13 kadın yunus polisi yer alıyor. Kadın yunuslar 270 kilo ağırlığında motosikletleriyle, İstanbul sokaklarında suçlularla mücadele ediyor, mesleklerini en iyi şekilde yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar.
8.03.2021 Yaşam
Suçluların korkulu rüyası
Suçluların korkulu rüyası İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı yunus ekiplerinde 13 kadın yunus polisi yer alıyor.
8.03.2021 Gündem
Yunus polisi Afife" çocukluk  hayalini gerçekleştirdi
Yunus polisi Afife" çocukluk hayalini gerçekleştirdi Yunus polisi Afife Özdoğan, motosiklet tutkusunun peşinden giderek başladığı mesleğinde çocukluk hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Edirne Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Afife Özdoğan; "Polis olmak ayrı bir gurur, yunus polisi olmak bambaşka bir gurur benim için. Motosiklet kullanmak bir ayrıcalık ve mutluluk kaynağı" dedi.
6.03.2021 Gündem
Valilikten sürücüye yumruk attığı öne sürülen polis hakkında soruşturma
Valilikten sürücüye yumruk attığı öne sürülen polis hakkında soruşturma Samsun’da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında yapılan denetimler sırasında durdurulan aracın sürücüsü esnaf Gökhan Pala'ya (31) yumruk attığı öne sürülen polis memuru M.Ö., hakkında valilik tarafından idari soruşturma açıldı.
16.12.2020 Haberler
Son Dakika: Valilikten sürücüye yumruk attığı öne sürülen polis hakkında soruşturma
Son Dakika: Valilikten sürücüye yumruk attığı öne sürülen polis hakkında soruşturma Samsun’da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında yapılan denetimler sırasında durdurulan aracın sürücüsü esnaf Gökhan Pala'ya (31) yumruk attığı öne sürülen polis memuru M.Ö., hakkında valilik tarafından idari soruşturma açıldı.
16.12.2020 Gündem
Yunus polisi üniforması ve teçhizatı yakıldı
Yunus polisi üniforması ve teçhizatı yakıldı Gelen bir son dakika haberine göre; Antalya'da sokak ortasında, motosikletli yunus polisi üniforması ve teçhizatı yakıldı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelinin peşine düştü.
26.11.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yunus Polisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.