Yüz Yüze Eğitim

Yüz Yüze Eğitim

Son dakika yüz yüze eğitim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yüz yüze eğitim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yüz yüze eğitim haber sayfamızda...

Yüz Yüze Eğitim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.674 yüz yüze eğitim haberi bulunmuştur.
MEB’den deprem seferberliği
MEB’den deprem seferberliği Depremlerden 11 ilde, yaklaşık 3.9 milyon öğrenci ile 220 bin öğretmen de etkilendi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bugün öğrenci sayısının 3 milyon 663 bin 546 olduğu bölgede, gidenlerin büyük bölümünün geri döndüğünü açıkladı. MEB, orta ve ağır hasarlı 12 bin 119 dersliğin iki katını inşa etmeyi hedefliyor.
6.02.2024 Gündem
2023’te de eğitim çok konuşuldu
2023’te de eğitim çok konuşuldu Eğitimde yaşanan gelişmeler yıla damgasını vurdu. Milli Eğitim Bakanı değişti. Liselerde sınıfta kalma geri geldi. İlkokullarda sınav kaldırıldı. Akran zorbalığı müfredata girdi. Açık liseye geçişler sınırlandırıldı. Üniversiteye girişte 34 yaş üstü kadınlara özel kontenjan ayrıldı...
29.12.2023 Eğitim
Çadırdan yurt yerine online eğitim talebi
Çadırdan yurt yerine online eğitim talebi 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen yerlerinde başında Hatay geliyor. Hatay’da bulunan İskenderun Teknik Üniversitesi yeni öğretim yılında bazı bölümler için yüz yüze eğitim kararı aldı. Barınma sorununa işaret eden öğrenciler ise yurt olarak geçici süreliğine çadırların tahsis edilmesine tepki gösteriyor.
4.10.2023 Gündem
EĞİTİM HABERLERİ: Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılıyor? 2023-2024 Üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak, yüz yüze eğitim mi?
EĞİTİM HABERLERİ: Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılıyor? 2023-2024 Üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak, yüz yüze eğitim mi? 2023 - 2024 Eğitim yılında ilkokul, ortaokul liseler eğitime başladı. Gündeme ise üniversiteler geldi. Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılıyor? 2023-2024 Üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak, yüz yüze eğitim mi? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte üniversitelerdeki eğitim hakkında merak edilenler...
13.09.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı
Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.09.2023 Gündem
Öğretmenin kırtasiye ödemesine % 64 zam
Öğretmenin kırtasiye ödemesine % 64 zam Kamu İşveren Heyeti ile Memur-Sen ve bağlı sendikalar arasında hizmet kollarında varılan anlaşma kapsamında, eğitim-öğretimde yer alan personel için iyileştirmeler yapılacak.
25.08.2023 Ekonomi
‘Engelsiz Üniversite’lere ödül​​​​​
‘Engelsiz Üniversite’lere ödül​​​​​ Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, 2018’den bu yana verilen Engelsiz Üniversite Ödülleri’ne bu yıl layık görülen üniversiteleri açıkladı. YÖK’te düzenlenen ödül töreninde konuşan Özvar, 97 üniversiteden toplam bin 91 başvuru yapıldığını belirterek, 56 üniversitenin 295 bayrak almaya hak kazandığını kaydetti.
7.06.2023 Eğitim
YÖK Başkanı Özvar: Engelli öğrencilerimizin 3'te 1'i kadın
YÖK Başkanı Özvar: Engelli öğrencilerimizin 3'te 1'i kadın Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Engelli öğrencilerimizin yaklaşık 3'te 1'i kadınlardan oluşmaktadır. Kadın engelli öğrenciler, erkek öğrencilere kıyasla daha fazla dezavantajla karşı karşıya kalmakta ve üniversiteye erişimde sorunlar yaşamaktadır" dedi.
5.06.2023 Gündem
Sınavlar 1 Haziran’dan sonra yapılacak
Sınavlar 1 Haziran’dan sonra yapılacak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için üniversitelerde dönem sonu sınavlarının 1 Haziran’dan sonra yapılmasını kararlaştırdı. YÖK ayrıca Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere pek çok ildeki üniversitelerin yüz yüze eğitim verilen programların sınavlarının yüz yüze, çevrim içi eğitim verilen programların sınavlarının çevrim içi yapılmasına yönelik kararını destekledi.
19.05.2023 Eğitim
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki sınavlar ertelendi
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki sınavlar ertelendi Yüksek Öğretim Kurulu'ndan üniversitelerdeki sınavlarla ilgili son dakika kararı geldi.
18.05.2023 Gündem
Öğrenciler online sınav istiyor
Öğrenciler online sınav istiyor Hibrit eğitime devam eden üniversitelerden bazıları final sınavlarını yüz yüze yapacağını duyurdu. Öğrenciler ise barınma, ulaşım sorunları ve seçim nedeniyle sınavların online olarak gerçekleştirilmesini istiyor.
10.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: Her kadın kooperatifimize en az bir usta öğretici alacağız
Bakan Özer: Her kadın kooperatifimize en az bir usta öğretici alacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Her kadın kooperatifimize en az bir usta öğretici alacağız" dedi.
27.04.2023 Haberler
Bakan Özer: Her kadın kooperatifimize en az bir usta öğretici alacağız
Bakan Özer: Her kadın kooperatifimize en az bir usta öğretici alacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Her kadın kooperatifimize en az bir usta öğretici alacağız" dedi.
27.04.2023 Gündem
Bakan Özer: Öğrencilere 190 milyondan fazla yardımcı kaynak ulaştı
Bakan Özer: Öğrencilere 190 milyondan fazla yardımcı kaynak ulaştı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2022-2023 eğitim-öğretim yılı başından bu yana tüm öğrencilerimize ulaştırılan yardımcı kaynak sayısı 190 milyona ulaştı" dedi.
16.04.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: İzmir’de genç bir ruhla giriyoruz
Bakan Kasapoğlu: İzmir’de genç bir ruhla giriyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı CNN TÜRK Özel Yayını'nda açıklamalarda bulundu.
11.04.2023 Haberler
Bakan Kasapoğlu: İzmir’de genç bir ruhla giriyoruz
Bakan Kasapoğlu: İzmir’de genç bir ruhla giriyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı CNN TÜRK Özel Yayını'nda açıklamalarda bulundu.
11.04.2023 Ekonomi
‘Yüz yüze’ başladı  ama sınıflar bomboş
‘Yüz yüze’ başladı ama sınıflar bomboş Üniversitelerde uzaktan eğitimin yanı sıra yüz yüze eğitim imkânının sunulduğu hibrit eğitimde ikinci haftaya girdik, ancak kampüsler hâlâ dolmadı. Öyle ki bazı üniversitelerde derslere 1 öğrenci bile katılmıyor. O nedenle akademisyenler boş sınıflarda online olarak ders anlatmak zorunda kalırken bazı hocalar ise öğrenci gelirse kendi odasında ders işliyor.
11.04.2023 Gündem
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, "Depremde 1605 öğrencimiz vefat etmiştir. Bunlardan 121’i uluslararası öğrencidir. 135'i uluslararası öğrenci olmak üzere toplam 1609 öğrencimizin de hastanelerde tedavisi devam etmektedir. 56 bin 987 öğrencimiz de bu süreçte bulundukları illerden farklı illere tahliye edilmiştir" dedi.
5.04.2023 Gündem
MEB duyurdu! 45 bin sözleşmeli öğretmen için açıklama
MEB duyurdu! 45 bin sözleşmeli öğretmen için açıklama Milli Eğitim Bakanlığınca, 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru yapan adayların sözlü sınav merkezleri açıklandı.
4.04.2023 Gündem
YÖK duyurdu: Burs miktarlarına zam
YÖK duyurdu: Burs miktarlarına zam Yüksek Öğretim Kurulu, lisans ve lisansüstü öğrencilerine verilen burs miktarlarının artırıldığını duyurdu.
4.04.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu'ndan KYK yurtlarıyla ilgili son dakika açıklaması
Bakan Kasapoğlu'ndan KYK yurtlarıyla ilgili son dakika açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Ankara’da YÖK’ün üniversitelerin bahar dönemine ilişkin aldığı kararların ardından GSB yurtları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, 'Yüz yüze eğitime geçilen illerde, üniversitelerin planlaması ve oluşan talebe göre GSB yurtları da aynı şekilde hizmet vermeye devam edecek.' dedi.
4.04.2023 Gündem
Üniversitelerde yüz yüze eğitim başladı
Üniversitelerde yüz yüze eğitim başladı Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle üniversitelerde 2022-2023 akademik yılı bahar dönemi uzaktan eğitimle başlamıştı. Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) aldığı son kararlar kapsamında dün itibariyle üniversitelerde uzaktan eğitimin yanı sıra isteyen öğrencilere devam şartı olmadan yüz yüze eğitim imkânı da sunan hibrit eğitime geçildi.
4.04.2023 Gündem
Üniversitelerde vize ve final sınavları nasıl olacak, online mı? YÖK Açıklaması: Üniversiteler hibrit mi devam edecek?
Üniversitelerde vize ve final sınavları nasıl olacak, online mı? YÖK Açıklaması: Üniversiteler hibrit mi devam edecek? Üniversitelerde ara sınav ve final sınavları online mı? YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde yüz yüze eğitime dair merak edilenleri açıklamıştı. Yaşanan deprem felaketi sonrası yükseköğrenim kurumlarında da yüz yüze eğitime ara verilmişti. Öğrenciler ise nisan ayının gelmesiyle ''Üniversiteler yüz yüze açılıyor mu, ne zaman başlıyor?'' sorularını yöneltmeye başladı. Ardından öğrenciler ara sınav ve fianl sınavlarına ilişkin detayları araştırmaya başladı.
3.04.2023 Bilgi Rehberi
2023-MSÜ Sınavı ile ilgili ÖSYM Başkanı'ndan açıklama
2023-MSÜ Sınavı ile ilgili ÖSYM Başkanı'ndan açıklama ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2 Nisan Pazar günü, 610 bin 419 adayın katılımıyla yapılacak Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ) için açıklamalarda bulundu.
31.03.2023 Gündem
Üniversiteler 3 Nisan’da açılıyor
Üniversiteler 3 Nisan’da açılıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra üniversiteler, uzaktan eğitime geçmiş, bu süreçte yurtlar da depremzedelere açılmıştı. O tarihten itibaren öğrenciler, yüz yüze eğitime geçilmesini talep ediyorlardı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, öğrencilerin heyecanla beklediği kararı dün yaptığı basın açıklamasında duyurdu.
31.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüz Yüze Eğitim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.