Zeki Güven

Zeki Güven

Son dakika zeki güven haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zeki güven gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zeki güven haber sayfamızda...

Zeki Güven

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.248 zeki güven haberi bulunmuştur.
Milli Eğitim Bakanı Selçuk 'Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları'nda  şehit öğretmen Yılmaz'ı unutmadı
Milli Eğitim Bakanı Selçuk 'Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları'nda şehit öğretmen Yılmaz'ı unutmadı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" programı kapsamında, Denizli ve Gümüşhane'deki öğretmenlerle bir araya geldi.
17.06.2020 Eğitim
Deniz Baykal'ın 'Kaset' davasında ara karar
Deniz Baykal'ın 'Kaset' davasında ara karar Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayınlanmasıyla ilgili Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı "kaset kumpası" davasının görülmesine devam edildi.
7.01.2020 Siyaset
'Kaset komplosu' davasında ara karar!
'Kaset komplosu' davasında ara karar! Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li  yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayınlanmasıyla ilgili FETÖ  elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 kişinin yargılandığı davada ara karar açıklandı.
13.02.2019 Gündem
FETÖ'nün "altın çocuğu" Zeki Güven toprağa verildi
FETÖ'nün "altın çocuğu" Zeki Güven toprağa verildi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün "altın çocukları" arasında yer alan ve Sincan Cezaevi'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Zeki Güven toprağa verildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile Milliyetçi Hareket Partili eski yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internette yayınlanması olayının şüphelileri arasında yer alan Ankara İstihbarat eski Şube Müdürü Zeki Güven ve eşi eski hakim Sevda Güven, Eskişehir'de bir alışveriş merkezinin otoparkında düzenlenen operasyonla yakalanmıştı. Gözaltına alınan Zeki Güven ve Sevda Güven, Ankara'da hakim karşısına çıkartılmıştı. Burada FETÖ yöneticiliği suçlamasıyla tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne gönderilen Zeki Güven'in dün kalp krizi geçirmesi sonucu öldüğü belirlendi. Zeki Güven'in cenazesi memleketi Bilecik'e bağlı Yenipazar ilçesine gönderildi. Burada ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Güven, Yenipazar mezarlığına defnedildi.
11.09.2019 Haberler
Cezaevinde ölümün nedeni kalp krizi
Cezaevinde ölümün nedeni kalp krizi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) davalarından tutuklu bulunan eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven’in önceki gün Sincan Cezaevi’ndeki odasında ölü bulunmasıyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.
2.07.2018 Gündem
O müdür için otopsi yapılıyor
O müdür için otopsi yapılıyor Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) davalarından tutuklu bulunan Ankara eski İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven'in Sincan Cezaevi'ndeki odasında ölü bulunmasıyla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.
2.07.2018 Gündem
Kaset kumpasının kilit ismi cezaevinde öldü
Kaset kumpasının kilit ismi cezaevinde öldü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yöneticiliği suçlamasıyla Sincan Cezaevinde tutuklu bulunan eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven’in kalp krizi sonucu öldüğü bildirildi.
1.07.2018 Gündem
FETÖ’nün altın çocuğu cezaevinde ölü bulundu
FETÖ’nün altın çocuğu cezaevinde ölü bulundu CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile MHP’li eski yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet ortamında yayınlanmasıyla ilgili davanın sanıklarından Ankara eski İstihbarat Şube Müdürü FETÖ sanığı Zeki Güven yattığı Sincan 1 Nolu F Tipi Cezaevi'nde yatağında ölü bulundu.
11.09.2019 Haberler
FETÖ’nün altın çocuğu cezaevinde ölü bulundu
FETÖ’nün altın çocuğu cezaevinde ölü bulundu CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile MHP’li eski yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet ortamında yayınlanmasıyla ilgili davanın sanıklarından Ankara eski İstihbarat Şube Müdürü FETÖ sanığı Zeki Güven yattığı Sincan 1 Nolu F Tipi Cezaevi'nde yatağında ölü bulundu.
1.07.2018 Gündem
Eski Ankara İstihbarat Müdürünün eşi FETÖ'den tutuklandı
Eski Ankara İstihbarat Müdürünün eşi FETÖ'den tutuklandı Samsun'da FETÖ'den gözaltına alınan ve örgütün 'altın çocukları' diye adlandırılan eski Ankara İstihbarat Müdürünün hakim eşi çıkarıldığı mahkemece "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı. FETÖ’nün emniyet yapılanmasında üst düzey konumda olduğu belirlenen ve Ankara 2. 4. ve 14. Ağır Ceza Mahkemeleri tarafından "terör örgütü kurmak ve yönetmek suçundan" araması bulunan kaset kumpasçılarından örgütün 'altın çocukları' diye adlandırılan eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven (48) ve Samsun Sulh Ceza Hakimliği tarafından "terör örgütü üyeliği" suçundan aranan eşi eski hakim Sevda Güven (45) 22 Mayıs'ta Eskişehir'de düzenlenen operasyonla yakalandı.  Zeki Güven çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında aranan ve Ordu'nun Mesudiye ilçesinde hakim olarak görev yaparken meslekten ihraç edildiği öğrenilen Sevda Güven için Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Eskişehir'e giderek teslim alıp 23 Mayıs'ta Samsun'a getirdi. Örgütün gizli haberleşme ağı olan 'ByLock' kullandığı tespit edilen Sevda Güven'in emniyetteki sorgulamasında hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Eski Ankara İstihbarat Müdürünün eşi FETÖ'den tutuklandı
Eski Ankara İstihbarat Müdürünün eşi FETÖ'den tutuklandı Samsun'da FETÖ'den gözaltına alınan ve örgütün 'altın çocukları' diye adlandırılan eski Ankara İstihbarat Müdürünün hakim eşi çıkarıldığı mahkemece "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.
28.05.2018 Gündem
‘Parafım varsa bile tamamen yasaldır’
‘Parafım varsa bile tamamen yasaldır’ Eskişehir’de AVM’de yakalanan FETÖ’nün ‘kaset kumpasçısı’ eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven, bazı dinleme kararlarında imzasının olup olmadığını hatırlamadığını söyledi.
23.05.2018 Gündem
FETÖ'nün 'altın çocuğu' talimatla ifade verdi
FETÖ'nün 'altın çocuğu' talimatla ifade verdi FETÖ'nün "altın çocuklar" adını verdiği Emniyet yapılanmasında üst düzey konumda bulunan eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesine talimatla ifade verdi.
23.05.2018 Gündem
FETÖ'nün 'altın çocuğu' talimatla ifade verdi
FETÖ'nün 'altın çocuğu' talimatla ifade verdi FETÖ'nün "altın çocuklar" adını verdiği Emniyet yapılanmasında üst düzey konumda bulunan eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesine talimatla ifade verdi.
23.05.2018 Gündem
Kaset kumpasçısı AVM’de yakalandı
Kaset kumpasçısı AVM’de yakalandı FETÖ’nün ‘altın çocuklar’ adını verdiği emniyet yapılanmasında üst düzey konumdaki firari sanık eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven ve eşi, Eskişehir’de bir AVM’’nin otoparkında yakalandı
22.05.2018 Gündem
FETÖ'nün üst düzey ismi tutuklandı
FETÖ'nün üst düzey ismi tutuklandı Eskişehir’de bir alışveriş merkezinde polisin düzenlediği operasyonla eşi eski hakim Sevda Güven ile yakalanan FETÖ/PDY'nin "Altın çocuklar" adını verdiği emniyet yapılanmasında üst düzey konumda bulunan firari sanık eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven tutuklandı.
22.05.2018 Gündem
Kaset kumpası firarisi ve eşi Eskişehir'de yakalandı
Kaset kumpası firarisi ve eşi Eskişehir'de yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü'nün emniyet yapılanmasında altın çocuklar içinde bulunan Ankara İstihbarat eski Şube Müdürü Zeki Güven ve eşi eski hakim Sevda Güven, Eskişehir'de bir alışveriş merkezinin otoparkında düzenlenen operasyonla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, terör örgütünün emniyet yapılanmasında üst düzey konumda olduğu belirlenen ve Ankara 2, 4 ve 14. Ağır Ceza Mahkemeleri tarafından "Terör örgütü kurmak ve yönetmek suçundan" araması bulunan kaset kumpasçılarından Ankara İstihbarat eski Şube Müdürü Zeki Güven (48) ve Samsun Sulh Ceza Hakimliği tarafından "Terör örgütü üyeliği" suçundan aranan eşi eski hakim Sevda Güven'i (45) kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin otoparkında düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakaladı. Polise yakalanmamak için sürekli kılık ve yer değiştiren Güven, gözaltına alındı. Kaset kumpası şüphelileri arasında yer alıyordu Eskişehir'de polisin başarılı operasyonu ile yakalanan Zeki Güven, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile Milliyetçi Hareket Partili eski yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internette yayımlanmasıyla ilgili, FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 171 zanlı hakkında hazırlanan ve Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamedeki şüpheliler arasında yer alıyor. Öte yandan birçok usülsüz dinleme ve görüntüleme olayında önemli rol alan Zeki Güven'in Fetullah Gülen tarafından örgütün emniyet üst düzey yapılanmasında gelecek vadeden kişiler arasında gördüğünden "Altın çocuklar" içinde bulunduğu öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Kaset kumpasının çok önemli ismi yakalandı
Kaset kumpasının çok önemli ismi yakalandı Eskişehir'de FETÖ operasyonu... Firari eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven ve eşi yakalandı. Güven, Deniz Baykal ve MHP yöneticilerine kaset komplosu soruşturmasında aranıyordu.
11.09.2019 Haberler
Kaset kumpasının çok önemli ismi karısıyla birlikte yakalandı!
Kaset kumpasının çok önemli ismi karısıyla birlikte yakalandı! Eskişehir'de FETÖ operasyonu... Firari eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven ve eşi yakalandı. Güven, Deniz Baykal ve MHP yöneticilerine kaset kumpası soruşturmasında aranıyordu.
22.05.2018 Gündem
Baykal kaseti FETÖ’nün işi!
Baykal kaseti FETÖ’nün işi! Baykal ve MHP’li yöneticilerin özel hayatını içeren görüntülerin bulunduğu kasetlerle ilgili 171 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. İddianamede Baykal ve MHP’lilerin internete yüklenen görüntülerinin FETÖ tarafından yapılan takip sonucu elde edildiği belirtildi...
28.09.2017 Gündem
"Kozmik Oda kumpas davası"nda ilk duruşma
"Kozmik Oda kumpas davası"nda ilk duruşma "Kozmik Oda" soruşturmasında, TSK personeline FETÖ mensuplarınca kumpas kurulduğu gerekçesiyle çoğunluğu eski polis 121 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşmasına başlandı.
21.08.2017 Gündem
Son Dakika: Deniz Baykal'a kaset kumpasında şok görüntüler ortaya çıktı!
Son Dakika: Deniz Baykal'a kaset kumpasında şok görüntüler ortaya çıktı! FETÖ'nün, CHP eski Lideri Deniz Baykal'a kurduğu kaset kumpasıyla ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı. Son bilgilere göre 2010'da internette yayımlanan Baykal görüntüleri Çukurambar'daki eve yerleştirilmiş gizli kameralardan elde edildi.
30.05.2017 Gündem
Deniz Baykal’a kaset kumpası çözülemedi
Deniz Baykal’a kaset kumpası çözülemedi Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM), CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın CHP Genel Başkanlığı’ndan istifasına neden olan görüntülerle ilgili fezlekesini hazırladı. Fezlekede bir numaralı şüpheli olarak FETÖ lideri Fetullah Gülen yer aldı.
14.01.2017 Gündem
Kozmik Oda  operasyonu
Kozmik Oda operasyonu Ankara Başsavcılığı Anayasal Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından 2009’da yapılan ‘Kozmik Oda’ soruşturması kapsamında görev alan 45 kişi hakkında yakalama kararı verildi, 27 şüpheli gözaltına alındı
25.10.2016 Gündem
Ankara merkezli 'kozmik oda' operasyonu
Ankara merkezli 'kozmik oda' operasyonu Ankara'da kozmik oda operasyonu başlatıldı. Operasyonda 45 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı, 27 kişi gözaltına alındı. 1 numaralı şüpheli Genelkurmay eski Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse...
25.10.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeki Güven ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.