Zengilan

Zengilan

Son dakika Zengilan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zengilan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zengilan haber sayfamızda...

Zengilan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 141 zengilan haberi bulunmuştur.
Aliyev'den Ermenistan açıklaması: Topraklarında hiçbir iddiamız yok
Aliyev'den Ermenistan açıklaması: Topraklarında hiçbir iddiamız yok Azerbaycan'da 7 Şubat’ta yapılan erken cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yemin töreninde yaptığı konuşmada, “Bizim Ermenistan topraklarında hiçbir iddiamız yok ama onların da kendi iddialarını geri çekmeleri gerekiyor. Bize asılsız iddialarla şantaj yapmak onlara pahalıya mal olacaktır ve bunu herkes görmektedir. Ordumuz gücünü eğitimlerde, geçit törenlerinde değil, savaş alanlarında göstermiştir” ifadelerini kullandı.
14.02.2024 Dünya
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi Azerbaycan'da geçtiğimiz gün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri İlham Aliyev'in zaferiyle sonuçlandı. İşgalden kurtarılan bölgelerde de 23 bini aşkın seçmen oy kullandı. Peki bu bölgelerde son durum nasıldı? Ermenistan yeniden Azerbaycan'a saldırabilir mi? Milliyet.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Dr. Eray Güçlüer, küresel güçlerin Kafkaslardaki planına dikkat çekti.
11.02.2024 Dünya
Karabağ’dan Aliyev’e tam destek
Karabağ’dan Aliyev’e tam destek Azerbaycan’da halk, Cumhurbaşkanlığı seçimi için dün sandık başına giderken, resmi olmayan sonuçlara göre, İlham Aliyev oyların yüzde 92.1’ini alarak bir kez daha zaferini ilan etti. Bununla birlikte geçtiğimiz eylül ayında Ermenistan işgalinden kurtarılan Karabağ’da da 30 yıl aradan sonra ilk kez Azerbaycan seçimi için sandık kurulması dikkat çekti.
8.02.2024 Dünya
Azerbaycan’da oy verme işlemi sona erdi
Azerbaycan’da oy verme işlemi sona erdi Azerbaycan'da, erken cumhurbaşkanı seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı.
7.02.2024 Dünya
Karabağ’da 30 yıl sonra ilk seçim!
Karabağ’da 30 yıl sonra ilk seçim! Azerbaycan, cumhurbaşkanını seçmek üzere sandık başına gidiyor. Geçtiğimiz eylül ayındaki operasyon sonrası Bakü yönetimine geçen Karabağ’da da 30 yıl sonra ilk kez sandık kuruldu.
7.02.2024 Dünya
Aliyev: Ermenistan'ı silahlandıran ülke Fransa'dır
Aliyev: Ermenistan'ı silahlandıran ülke Fransa'dır Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Fransa’nın Ermenistan'ı silahlandırmasının amacının Azerbaycan’ı sürekli baskı altında tutmak olduğunu belirterek, “Bugün Ermenistan'ı silahlandıran, destekleyen ve bir sonraki savaşa hazırlayan ülke Fransa'dır” dedi.
10.01.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu 'yatırımlara ciddi pay ayırdık' diyerek açıkladı: Yeni bir demir yolu inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu 'yatırımlara ciddi pay ayırdık' diyerek açıkladı: Yeni bir demir yolu inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ülkemizin doğusunda yeni bir bağlantı olarak, Zengezur Koridoru’nu ulusal ağımıza bağlamak için yeni bir demiryolu inşa edeceğiz. Bölgemizin barış güzergahı olması için çalışıyoruz” dedi.
16.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu, Zengilan'da
Bakan Uraloğlu, Zengilan'da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Zengezur bağlantısı Türk Dünyasını birbirine bağlayacak önemli bir adım, Orta Koridorunun kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar hızlanıyor, dost ülkelerimiz arasında ikili ve transit karayolu belgesi kotalarını kaldırmalıyız, Kırgızistan ile mutabakata vardık, diğer ülkelerle de bu adımları atmak istiyoruz” dedi.
16.11.2023 Ekonomi
Türkiye ile Azerbaycan’ı birbirine bağlayacak Zengezur Koridoru’nda sona doğru
Türkiye ile Azerbaycan’ı birbirine bağlayacak Zengezur Koridoru’nda sona doğru Azerbaycan'ı Nahçıvan ve Türkiye'ye bağlayacak Zengezur Koridoru’nun Azerbaycan topraklarından geçen bölümünde yer alan Horadiz-Cebrail-Zengilan-Ağbend karayolunun yüzde 80’i, Horadiz-Ağbend demir yolu hattının ise yüzde 38’i tamamlandı.
27.05.2023 Dünya
Azerbaycan'dan flaş 'Ermenistan' açıklaması: Müzakereleri bozdular
Azerbaycan'dan flaş 'Ermenistan' açıklaması: Müzakereleri bozdular Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Ermenistan ile devam eden müzakerelere değinerek, “Müzakere sürecinde Ermenistan tarafından yapılan bazı açıklamalara baktığımızda, varılan anlaşmalardan geri adım atıldığını görüyoruz” dedi.
27.12.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Orta Koridor’da 2022’de taşınan kargo hacminin 2021’in 6 katı olması bekleniyor
Bakan Çavuşoğlu: Orta Koridor’da 2022’de taşınan kargo hacminin 2021’in 6 katı olması bekleniyor Kazakistan'da düzenlenen Türkiye-Azerbaycan-Kazakistan Üçlü Dışişleri ve Ulaştırma Bakanları İkinci Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Orta Koridor’da 2022’de taşınan kargo hacminin 2021’in 6 katı olması bekleniyor. Bu fırsattan yararlanmak için ulaştırma ve ticaretin önündeki engelleri kaldırmalıyız” dedi.
25.11.2022 Siyaset
Aliyev'den Erdoğan'a Cumhuriyet Bayramı için tebrik mesajı
Aliyev'den Erdoğan'a Cumhuriyet Bayramı için tebrik mesajı Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı gönderdi.
28.10.2022 Siyaset
Binali Yıldırım taburcu oldu! Kaza anını anlattı
Binali Yıldırım taburcu oldu! Kaza anını anlattı Azerbaycan’da geçirdiği kaza sonrası ambulans uçakla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek, tedavisine devam edilen AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım taburcu oldu. Yıldırım "Ciddi bir kazaydı, birkaç takla attık. Kazanın boyutuna göre, hamdolsun rabbim bizi sakladı ve korudu, eşimizin, milletimizin, sevdiklerimizin duası bizim bu kazadan yaralarla, sağ çıkmamıza vesile oldu" dedi.
27.10.2022 Haberler
Binali Yıldırım taburcu oldu! Kaza anını anlattı
Binali Yıldırım taburcu oldu! Kaza anını anlattı Azerbaycan’da geçirdiği kaza sonrası ambulans uçakla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek, tedavisine devam edilen AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım taburcu oldu. Yıldırım "Ciddi bir kazaydı, birkaç takla attık. Kazanın boyutuna göre, hamdolsun rabbim bizi sakladı ve korudu, eşimizin, milletimizin, sevdiklerimizin duası bizim bu kazadan yaralarla, sağ çıkmamıza vesile oldu" dedi.
27.10.2022 Siyaset
Erdoğan'dan TTB Başkanı'na sert tepki: Yasal düzenleme ile bu ismin değişmesini sağlayacağız
Erdoğan'dan TTB Başkanı'na sert tepki: Yasal düzenleme ile bu ismin değişmesini sağlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Türkiye Yüzyılı mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile Destek Merkezi ile Sosyal Dayanışma Merkezi sayısının artacağını müjdeledi. TTB'ye sert tepki gösteren Erdoğan, "TTB başkanıyla ilgili yargı harekete geçmiştir. Gerekirse yasal düzenlemeyle bu ismin değişmesini sağlayacağız." dedi.
24.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Azerbaycan’da kaza geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
23.10.2022 Haberler
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Azerbaycan’da kaza geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
23.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Binali Yıldırım'a geçmiş olsun ziyareti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Binali Yıldırım'a geçmiş olsun ziyareti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı hastanede ziyaret etti.
21.10.2022 Siyaset
Aliyev'den Binali Yıldırım'a geçmiş olsun ziyareti! İlk görüntüler geldi
Aliyev'den Binali Yıldırım'a geçmiş olsun ziyareti! İlk görüntüler geldi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ı Bakü'de tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
21.10.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'TSK, kimyasal silah kullanıyor' iddialarına sert tepki: Bunlar ahlaksızdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'TSK, kimyasal silah kullanıyor' iddialarına sert tepki: Bunlar ahlaksızdır Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı ve HDP'nin 'TSK, PKK'ya karşı kimyasal silah kullanıyor' iddialarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan sert açıklamalarda bulundu.
21.10.2022 Siyaset
Zengilan Havalimanı bir kalkınma destanı
Zengilan Havalimanı bir kalkınma destanı Ermenistan işgalinden kurtarılan Karabağ’da, geçen yıl açılan Fuzuli Havalimanı’nın ardından dün de Zengilan Havalimanı açıldı. Erdoğan, “Zengilan Havalimanı, Azerbaycan’ın kahramanlık destanından sonra şimdi de Karabağ’ın kalkınma destanının yazıldığının adeta bir göstergesidir” dedi.
21.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'dan ayrıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'dan ayrıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarını tamamlayarak Azerbaycan'dan ayrıldı.
20.10.2022 Siyaset
Binali Yıldırım'ın aracı kaza yaptı, sağlık durumu iyi
Binali Yıldırım'ın aracı kaza yaptı, sağlık durumu iyi AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç Azerbaycan'da kaza yaptı. Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız" ifadelerini kullandı. Hastaneden açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Şu anda gözüken durumları gayet iyi, önlem olarak hastanedeler" açıklamasında bulundu.
20.10.2022 Gündem
Azerbaycan'da Lahey çağrısı! Erdoğan: Bunları köşeye sıkıştırmak lazım
Azerbaycan'da Lahey çağrısı! Erdoğan: Bunları köşeye sıkıştırmak lazım Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eşine az rastlanır bir büyük kalkına hamlesiyle tahrip olmuş bölgeler yeniden ayağa kalkıyor." dedi. Erdoğan, Batı'nın tavrına da dikkat çekerek, Lahey Adalet Divanı çağrısı yaptı.
20.10.2022 Siyaset
Son dakika! Kahramanmaraş Pazarcık'ta deprem
Son dakika! Kahramanmaraş Pazarcık'ta deprem Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
20.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zengilan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.