2009’Da

2009’Da

Son dakika 2009’da haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2009’da gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2009’da haber sayfamızda...

2009’Da

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46.590 2009’da haberi bulunmuştur.
Isparta'daki uçak kazasının firari hükümlüsü sahte kimlikle yakalandı
Isparta'daki uçak kazasının firari hükümlüsü sahte kimlikle yakalandı Isparta’da, 30 Kasım 2007'de, Süleyman Demirel Havalimanı'na inişe geçtiği sırada Türbetepe'de düşen, Atlasjet'in İstanbul- Isparta seferini yapan World Focus'tan kiralanan yolcu uçağında, 57 kişi hayatını kaybetmişti. Düşen uçağın şirketinin ortağı olan ve hakkında taksirle ölüme sebep olmak suçundan 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan 17 yıldır firari haldeki Yavuz Çizmeci, sahte kimlikle İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.
15.05.2024 Gündem
MİT'ten Gara'da nokta operasyon
MİT'ten Gara'da nokta operasyon PKK/KCK-HPG sözde Konsey yöneticilerinden Şevger Çiya kod aldı Sedat AKSU, MİT’in Irak’ta gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.
13.05.2024 Gündem
Dünyanın isyan çığlığı: Bu artık insanlığa açılmış bir savaş
Dünyanın isyan çığlığı: Bu artık insanlığa açılmış bir savaş İsrail’de çalışan ilk Filistinli Dr. olan ve üç kez Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilen Izzeldin Abuelaish, “Gazze şeridi cehennem gibi. Umutsuz, yardımsız, işsiz, susuz, gıdasız, elektriksiz... En ağır faturayı kadınlar ve çocuklar ödüyor. Bu artık insanlığa açılmış bir savaş” diyor.
12.05.2024 Pazar
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor'
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor' Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Eski eşlerden Tom Brady, komedyen Kevin Hart tarafından sunulan bir şaka programının konuğu oldu. Gece boyunca ikilinin evliliği ve Gisele'in Joaquim Valente ile ilişkisiyle ilgili şakalar yapıldı. Ünlü modelin bu şakaların ardından 'çok üzgün' olduğu bildirildi.
8.05.2024 Cadde
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü'
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü' ABD Dışişleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Matthew Bryza, CNN TÜRK kanalında Enver Kaptanoğlu'nun konuğu oldu. Matthew Bryza, Türkiye - ABD ilişkileri, İsrail - Filistin savaşı gibi konular hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....
3.05.2024 Gündem
İngiltere'de oylar sayılıyor: Yerel seçimler ulusal siyaset açısından ne ifade ediyor?
3.05.2024 Dünya
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
Ebru Ceylan’a Cannes yolu açıldı
Ebru Ceylan’a Cannes yolu açıldı Greta Gerwig’in başkanlık yapacağı bu seneki Cannes jürisinde Ebru Ceylan da yer alıyor.
30.04.2024 Kültür Sanat
Erdoğan'dan 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili son dakika açıklaması: Tedbir almadılar
Erdoğan'dan 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili son dakika açıklaması: Tedbir almadılar Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili son dakika açıklaması: Tedbir almadılar
Erdoğan'dan 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili son dakika açıklaması: Tedbir almadılar Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.04.2024 Gündem
Hülya Avşar'dan 'ikinci çocuk' cevabı!
Hülya Avşar'dan 'ikinci çocuk' cevabı! Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy'deydi. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile ilişkisinden 26 yaşında bir kızı olan Avşar, "Tekrardan bir çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.
29.04.2024 Cadde
Trafikte kenara çekilince ağlamıştı! 'Gidecek yerim yok, peşimde paparazziler var'
Trafikte kenara çekilince ağlamıştı! 'Gidecek yerim yok, peşimde paparazziler var' Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile aşk yaşamaya başlayan Bündchen, geçtiğimiz günlerde Miami trafiğinde polis tarafından kenara çekilmişti. O anlarda ağlamaya başlayan ünlü ismin, neden üzgün olduğu ortaya çıktı.
27.04.2024 Cadde
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile aşk yaşamaya başlayan Bündchen, son olarak Miami'de görüntülendi. Trafikte yaptığı bir kural ihlali nedeniyle polis tarafından kenara çekilen Bündchen, gözyaşlarına hakim olamadı.
25.04.2024 Cadde
Hülya Avşar: Ünlü olduğumu Kaya Çilingiroğlu sayesinde anladım!
Hülya Avşar: Ünlü olduğumu Kaya Çilingiroğlu sayesinde anladım! Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Youtube'da yayınlanan programında yaptığı itirafla dikkat çekti. Avşar kızı, eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu sayesinde ünlü olduğunu anladığı anı anlattı.
21.04.2024 Cadde
Bir türlü boşanamadılar! Başkalarıyla nişanlanan eski eşler paralarını bölüşemiyor
Bir türlü boşanamadılar! Başkalarıyla nişanlanan eski eşler paralarını bölüşemiyor Channing Tatum ile eşi Jenna Dewan, 2019'da yollarını ayırmıştı. İkisi de başkasıyla nişanlanan eski eşler; pek çok Hollywood boşanmasında olduğu gibi para kaynaklı sebeplerden dolayı bir türlü boşanamıyor. İşte detaylar...
17.04.2024 Cadde
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi, Türkiye'ye dönüyor. 2009'da Antalya'da organize edilen dünya çapındaki etkinliğin yedinci etabı 28-29 Eylül tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.
16.04.2024 Diğer
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı!
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı! Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ ile meslektaşı Yağmur Atacan, 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı. İkilinin aşk dolu paylaşımlarına, takipçilerinden yorum yağdı.
14.04.2024 Cadde
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Eyüpspor'un yıldızı Ömer Bayram'a sürpriz teklif! Geri dönüyor
Eyüpspor'un yıldızı Ömer Bayram'a sürpriz teklif! Geri dönüyor 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor forması giyen tecrübeli futbolcu Ömer Bayram'a sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...
4.04.2024 1.Lig
20 yıl sonra bir ilk! MHP'de olan Etimesgut, 'Behzat Ç' ile CHP'ye geçti
20 yıl sonra bir ilk! MHP'de olan Etimesgut, 'Behzat Ç' ile CHP'ye geçti Ankara’nın Etimesgut ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin adayı Erdal Beşikçioğlu, 3'ü üst üste 4 dönem belediye başkanı olan MHP'li Enver Demirel'e karşı sandıktan birinci çıktı.
1.04.2024 Gündem
Ünlü model gönlünü spor hocasına kaptırmıştı! Birlikte mi yaşayacaklar?
Ünlü model gönlünü spor hocasına kaptırmıştı! Birlikte mi yaşayacaklar? Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile aşk yaşamaya başlayan Bündchen, sevgilisiyle birlikte Miami'de inşaatı devam eden evine uğradı. Bu hamle, ikilinin birlikte yaşayıp yaşamayacağı konusunda soru işareti oluşturdu.
2.04.2024 Cadde
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Ankara'da seçim çoktan bitti
Mansur Yavaş: Ankara'da seçim çoktan bitti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bizden, Kırsal Kalkınma Desteği'ni en fazla alan yerler; arazisi nedeniyle Bala, Haymana, Polatlı, bu bölge. Hiçbir zaman, 'Ne kadar oy çıkmış' diye asla bakmadık. 'Ankara halkını zengin edeceğiz' demiştik, Kırsal Kalkınma Desteklerimiz aynen devam edecek, artırarak devam edeceğiz" dedi.
28.03.2024 Gündem
Gisele Bündchen'den Tom Brady'yi aldattığı iddiasına cevap!
Gisele Bündchen'den Tom Brady'yi aldattığı iddiasına cevap! Brezilyalı süper model Gisele Bündchen, emekli NFL yıldızı Tom Brady ile 13 yıllık evliliğinin bitmesi sonrası gündeme gelen 'ihanet' iddiası hakkında konuştu. Yıllara maydan okuyan 43 yaşındaki güzel, jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile ilişkisini de anlattı.
28.03.2024 Cadde
'Popun Kralı'nın oğlu, miras yüzünden babaannesiyle davalık oldu!
'Popun Kralı'nın oğlu, miras yüzünden babaannesiyle davalık oldu! Michael Jackson'ın annesi Katherine Jackson, dünyaca ünlü şarkıcının müzik haklarının yarısının satılmasıyla ilgili karara itiraz ederek mahkemeye başvurmuştu. Katherine, mahkeme masraflarının diğer mirasçılar (Jackson'ın çocukları Bigi, Prince ve Paris) tarafından karşılanmasını isteyince ortalık karıştı. Bigi Jackson, babaannesi ile miras paralarının harcanmaması için davalık oldu.
22.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

2009’Da ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.