CHP Grup toplantısı 22.04.2014
CHP Grup toplantısı 22.04.2014 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.
11.09.2019 Haberler
Mansur Yavaş: Seçilsen bile seni vurdururuz der gibi
Mansur Yavaş: Seçilsen bile seni vurdururuz der gibi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş CNN Türk'te seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hala seçileceğinizi düşünüyor musunuz? Şeklindeki soruya Yavaş, "Evet düşünüyorum. Mesele sandıktan çıkmak. Genç yaşlı bana ümit bağladı. İdol oldum. Nasıl peşini bırakayım. Karşı tarafa baktığınız zaman, neredeyse seçilsen bile senin vurdururuz der gibi. Seçilse bile düşürürüz. Ne demek düşürürüz. Ak Parti'den seçilen 90 küsur kişi, robot mu? Halkın seçtiğini diyeceksiniz ki düşürün. Siz kimsiniz? Ne bu koltuk arzusu. Korktuğunuz bir şey mi var?" diye yanıt verdi.
11.09.2019 Televizyon
Mustafa Sarıgül'ün vedası ağlattı
Mustafa Sarıgül'ün vedası ağlattı Şişli Belediye Başkanlığı görevini Hayri İnönü'ye devreden Mustafa Sarıgül'ün vedası sırasında 'Oyumu Sarıgül'e veriyorum' repliğiyle tanınan teyze ve partili kadınlar gözyaşlarını tutamadı.
11.09.2019 Haberler
Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarını değerlendirdi
Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarını değerlendirdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifa iddialarını yalanladı. CHP lideri basın açıklaması yaptı.
11.09.2019 Haberler
Türkiye seçimini yaptı
Türkiye seçimini yaptı Mahalli İdare Seçimler tamamlandı. AK Parti bir zafer daha kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti oyların yüzde 43.7’sini aldı. CHP yüzde 25.7 oyla ikinci parti, MHP yüzde 17.6 oyla üçüncü parti oldu. BDP ise yüzde 4.4 oy aldı. Başkent Ankara’da kazanan AK Parti’li Melih Gökçek, İstanbul’da kazanan ise yine AK Parti’li Kadir Topbaş oldu. İzmir’de CHP’li Aziz Kocaoğlu yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Diyarbakır’da ipi göğüsleyen BDP adayı Gültan Kışanak oldu. Sonuçların netleşmesi üzerine bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan Pensilvanya’yı hedef aldı.
11.09.2019 Haberler
Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ı o kaseti izlerken çekmişler
Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ı o kaseti izlerken çekmişler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a ait görüntülerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgisi dahilinde internete sızdırıldığı iddiasını içeren tapelere ilişkin, “Gözlerimle gördüm, gözlüğünü takıp o kasetleri izlediğini. Dizüstü bilgisayardan Erdoğan’a izlettiriliyor. Erdoğan’a izletenler aynı zamanda Erdoğan’ı da görüntüye alıyorlar. Haberi yok. Eliyle gözlüğünü takarken nasıl izlediğine dair fotoğraf internete düştü. Benim gördüğüm videonun başıydı o. Umarım önümüzdeki günlerde düşer ve Erdoğan’ın nasıl bir adam olduğunu bu millet görür” dedi.
11.09.2019 Televizyon
CHP 2014 Yerel Seçim Reklamları! Hayat Bayram Olsa
CHP 2014 Yerel Seçim Reklamları! Hayat Bayram Olsa CHP 2014 Yerel Seçim Reklamları! Hayat Bayram Olsa
11.09.2019 Haberler