2020 Olimpiyat Oyunları

2020 Olimpiyat Oyunları

Son dakika 2020 Olimpiyat Oyunları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2020 Olimpiyat Oyunları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2020 Olimpiyat Oyunları haber sayfamızda...

2020 Olimpiyat Oyunları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.502 2020 olimpiyat oyunları haberi bulunmuştur.
Sporcu öyküleri
Sporcu öyküleri İmkânsızlıkları anlatan spor belgeselleri nerelerde yanlış yaptığımızı gösteriyor. Filenin Sultanları’nın belgeseli ya da filmi çekilse de başarının sırlarına örnek olsa keşke.
24.09.2023 Kültür Sanat
Novak Djokovic'ten Hande Baladın hamlesi!
Novak Djokovic'ten Hande Baladın hamlesi! Filenin Sultanları aldığı üst üste başarılar ile adından söz ettirirken ünlü tenisçi Novak Djokovic'in Hande Baladın hamlesi dikkat çekti.
5.09.2023 Voleybol
Mete Gazoz'un temeli sağlam!
Mete Gazoz'un temeli sağlam! Olimpiyat altınının yanına bir de dünya şampiyonluğu ekleyen Mete Gazoz bugünlere gelmek için temelini sağlam attı. Milli okçu, anatomisi için yüzme ile basketbolla uğraştı, dikkat yeteneği, göz ve el koordinasyonunu resim yapıp, piyano çalarak geliştirdi.
8.08.2023 Diğer
New York’tan Paris’e şehirlerin sıcakla imtihanı
New York’tan Paris’e şehirlerin sıcakla imtihanı Artık ana gündemimiz sıcaklar! Nasıl olmasın; rekor üstüne rekor kırılıyor. Peki, aşırı sıcaklara karşı hazırlıklı mıyız? Nasıl mücadele edilebilir? Dünyanın büyük kentlerinden örneklere bakmakta fayda var.
22.07.2023 Pazar
İşte dünyanın en zengin 20 kadın voleybolcusu! Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt listede
İşte dünyanın en zengin 20 kadın voleybolcusu! Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt listede Voleybolda dünyanın en zengin kadın sporcuları belli oldu. Kulüplerden kazanılan rakamlar, sponsorluk gelirleri ve sahip olduğu gayri menkul yatırımlarının dikkate aldığı listede Türkiye'den Zehra Güneş ile Ebrar Karakurt da yer alıyor.
26.04.2023 Voleybol
Mert Aydın yazdı: İngiltere’de futbol neyse ragbi de o...
Mert Aydın yazdı: İngiltere’de futbol neyse ragbi de o... Biz futbolla büyüdük. Hayatımız futbol oldu. İngiltere’ye geldiğimde Londra’nın güney batısına yerleştim. Bir gittim ki bölgede herkes ragbi delisi. Çünkü bu sporun doğduğu ve yayıldığı bölge.
25.12.2022 Diğer
Türkiye Golf Federasyonu’na yeni sponsor
Türkiye Golf Federasyonu’na yeni sponsor Türk sporunun en büyük destekçilerinden olan Procter & Gamble (P&G), Gillette Venus ve Braun markalarıyla, Türkiye Golf Federasyonu’nun resmi sponsorlarından oldu.
22.07.2022 Golf
Sadece 3 federasyonu kadınlar yönetiyor
Sadece 3 federasyonu kadınlar yönetiyor KASFAD’ın raporuna göre, Türkiye’de spor alanında yönetici kademesinde kadının adı yok denecek kadar az. 61 spor federasyonu başkanlığının sadece 3’ünü kadınlar yönetiyor.
27.05.2022 Gündem
Mete Gazoz'dan 'Asla yapmam' itirafı! 'Bazen 'Yolda yürümekte bile güçlük çekiyorum'
Mete Gazoz'dan 'Asla yapmam' itirafı! 'Bazen 'Yolda yürümekte bile güçlük çekiyorum' 68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde başarıları değer bulan Mete Gazoz okçuluğa nasıl başladığını anlatırken, “Açıkçası doğduğum an okçu oldum. İlk defa ok ve yayı elime aldığımda 3 yaşındaydım. Gelecek dönemde de hobimi meslek haline getirmeye karar verdim” ifadelerini kullandı.
2.04.2022 Yaz Olimpiyatları
Murat Ağca yazdı: Havuzda neler oluyor?
Murat Ağca yazdı: Havuzda neler oluyor? Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda madalya umudumuz Emre Sakçı ile birlikte kurbağalamada toplam 24 diskalifiye çıkması, tartışmaları beraberinde getirdi. Sakçı, 50 metre kurbağalamada muhtemel tarihi bir madalyadan olurken, herkes birbirine şu soruyu sormaya başladı: Yüzmede neler oluyor? Biz de bu sorunun cevabını sizin için araştırdık.
26.12.2021 Su Sporları
Mete Gazoz ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'na büyük onur
Mete Gazoz ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'na büyük onur Sporun birleştirici ve dönüştürücü gücüne inanan, sporu toplumsal gelişimin ayrılmaz parçası olarak gören Mustafa V. Koç’un anısını ve bu alandaki vizyonunu yaşatmak amacıyla hayata geçirilen Mustafa V. Koç Spor Ödülü’nü bu yıl milli okçumuz Mete Gazoz ve A Milli Kadın Voleybol Takımımız kazandı.
10.12.2021 Diğer
43. N Kolay İstanbul Maratonu start aldı
43. N Kolay İstanbul Maratonu start aldı Dünya'da iki kıta arasında koşulan tek maraton olan, N Kolay İstanbul Maratonu başladı. 43. kez yapılan maratonda 100'den fazla ülkeden, 42 kilometre kategorisinde 5 bin, 15 kilometre kategorisinde 15 bin sporcu olmak üzere toplam 20 bin çipli koşucu mücadele ediyor.
7.11.2021 Haberler
43. N Kolay İstanbul Maratonu start aldı
43. N Kolay İstanbul Maratonu start aldı Dünya'da iki kıta arasında koşulan tek maraton olan, N Kolay İstanbul Maratonu başladı. 43. kez yapılan maratonda 100'den fazla ülkeden, 42 kilometre kategorisinde 5 bin, 15 kilometre kategorisinde 15 bin sporcu olmak üzere toplam 20 bin çipli koşucu mücadele ediyor.
7.11.2021 Diğer
Son dakika haberleri: Filenin Sultanları'ndan Güney Kore maçı yorumu
Son dakika haberleri: Filenin Sultanları'ndan Güney Kore maçı yorumu A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Zehra Güneş, Hande Baladın ve Meryem Boz açıklamalarda bulundu.
13.10.2021 Voleybol
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
29.09.2021 Diğer
Olimpiyat şampiyonu Golbol Kadın Milli Takımı için Ankara'da karşılama töreni düzenlendi
Olimpiyat şampiyonu Golbol Kadın Milli Takımı için Ankara'da karşılama töreni düzenlendi 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda şampiyon olan Golbol Kadın Milli Takımı ile madalya alan sporcular yurda döndü.
6.09.2021 Yaz Olimpiyatları
Saha dışında takım halleri! Sesiyle büyülüyor
Saha dışında takım halleri! Sesiyle büyülüyor Filenin Sultanları yaz başında başlayan milli mesaide tempoyu hiç düşürmedi. Avrupa Şampiyonası’ndaysa rüzgar gibi estiler. Her biri kahramanımız oldu. Hobileri ve ilgi alanlarıyla onları tanıyalım
5.09.2021 Pazar
Son dakika - Avrupa Şampiyonası'nda Filenin Sultanları bronz madalya kazandı!
Son dakika - Avrupa Şampiyonası'nda Filenin Sultanları bronz madalya kazandı! 2021 CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda yarı finalde Sırbistan'a 3-1 mağlup olan Filenin Sultanları üçüncülük maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi. Türkiye sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve bronz madalyanın sahibi oldu.
4.09.2021 Voleybol
Son dakika haberi: Ahmet Ağaoğlu'ndan Trabzonspor camiasına mesaj
Son dakika haberi: Ahmet Ağaoğlu'ndan Trabzonspor camiasına mesaj Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, çok kaliteli bir kadro kurduklarını ve geçtiğimiz yıldan daha güçlü bir hale geldiklerini belirterek, “Umuyor ve diliyorum ki, bu sezon hasretini çektiğimiz mutlulukları hep birlikte yaşayacağız” dedi.
31.08.2021 Trabzonspor
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? İşte Buse Naz Çakıroğlu'nun yaşamı...
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? İşte Buse Naz Çakıroğlu'nun yaşamı... Buse Naz Çakıroğlu, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda boks 51 kiloda gümüş madalya kazandı. Masterchef'in yeni bölümünde milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu yer alıyor. Peki Buse Naz Çakıroğlu kimdir?
27.08.2021 Cadde
Busenaz Sürmeneli'ye jest: Tokyo’da vurduğun son yumrukla hesabı ödedin
Busenaz Sürmeneli'ye jest: Tokyo’da vurduğun son yumrukla hesabı ödedin Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli, pidecide yediği yemekten sonra gelen hesapta, “Sen Tokyo’da vurduğun son yumrukla hesabı ödedin" yazısı ile karşılaştı.
24.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Doodle Şampiyon Adası nedir? Doodle Şampiyon Adası oyunu nasıl oynanır, görevler neler?
Doodle Şampiyon Adası nedir? Doodle Şampiyon Adası oyunu nasıl oynanır, görevler neler? Google'dan sürpriz Doodle geldi. Kullanıcılarını meraklandıran Google bu kez bir oyun paylaşarak çeşitli görevleri kullanıcılarının tamamlamasını bekliyor. Doodle Şampiyon Adası oyunları nedir, Doodle Şampiyon Adası oyunu oyna, nasıl oynanır soruları peş peşe geliyor. İşte Doodle Şampiyon Adası Oyunları ile ilgili merak edilenler...
23.08.2021 Gündem
ÖZEL - Olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli direndi, antrenörü Cahit Süme’yi vermedi!
ÖZEL - Olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli direndi, antrenörü Cahit Süme’yi vermedi! Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları 69 kilo kadınlar boks finalinde Çinli rakibi Hong Yu’yu yenerek altın madalya kazanan şampiyonumuz, iddiaya göre antrenörü Cahit Süme’nin değiştirilmesini maçtan önceki ısrarlı karşı çıkışlarıyla önledi
22.08.2021 Diğer
Bu kez madalyalar Ferhat Arıcan’dan
Bu kez madalyalar Ferhat Arıcan’dan Temel cimnastik eğitimleriyle İzmir’de adından söz ettiren Kolektif Akademi, yaş gruplarının performansına yönelik kulüp içerisinde bir yarışma düzenledi.
20.08.2021 Ege
ÖZEL | Gümüş madalyalı Buse Naz Çakıroğlu final öncesi yaşadığı olayı ilk kez açıkladı!
ÖZEL | Gümüş madalyalı Buse Naz Çakıroğlu final öncesi yaşadığı olayı ilk kez açıkladı! Olimpiyat tarihimizde madalya kazanan ilk kadın boksörümüz olarak tarihe geçen Buse Naz Çakıroğlu, tarihi başarının perde arkasını ve hedeflerini anlattı. Çakıroğlu final maçı öncesi yaşadığı olayı ilk kez açıklarken Antrenör Nazım Yiğit'ten önemli bir itiraf geldi. Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un verdiği söz ortaya çıktı. Milli boksör Çakıroğlu, Paris Olimpiyatları öncesi madalya sayısıyla ilgili açıklama yaptı.
14.08.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

2020 Olimpiyat Oyunları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.